IS THAT A DUPPY OR A GOAT……AH MEAN GHOST

12 thoughts on “IS THAT A DUPPY OR A GOAT……AH MEAN GHOST

1. the flashback real plus 3shades off and Spice plz tell yuh makeup artist stop draw yuh eyebrow like dat and nah blend out the concealer properly under and over it

2. Spice from woman to woman, yuh look sweet !
    Dark and lovely , no bleach to yuh ting !
    Outfit spectacular and beauty shining like a full moon. Let the haters hate.
    As for the next one in the picture, Ms Clorox , I have no comment .
    – when it bad it truly terrible –

3. Chrome u shoulda remind Spice fi photoshop u belly before she post it, mek she know nuh pic cya post a u unless it fix up, cuz ur a top celebrity suh u social media haffi perfect.

4. Spice u look lovely, less is more. Please stick to black hair it enhances your beauty, your face pretty fi real. Black is beautiful, don’t let anyone tell you differently. The outfit is simple and nice, go girrrrl

5. How old is Spice compare to that ghost looking specimen beside her? Unu stop destroy y’all selves…She love cuss out people when they tell her the truth acting like she’s any real star, just full of shit. If the time & effort they put into bleaching was instead focused on getting a proper education, oh what wonders would have happened.

6. one ah di followers dem seh dem love har eyebrow. ah suh she mean she cyaan link one makeup artist. har eyebrow eva disturb mi like di one renee 6:30 i mean renew 6:30 since she get batty lift and all dese things. but renew eyebrow dem always ah hurt mi feelings yo. y dem suh dark. spice yuh might can do a likkle ting when it come to makeup but mek one professional do di work. yuh have nuff out deh frighten fi work wid yuh and will work pon yuh face.

ah dat mi cyaan tek wid jamaica and soca artistes. dem waan be everything. dem waan b artiste, publicist, booking manager, road manager, mua, stylist, coordinator, hair stylist. ah too much yo your job is fi b di artiste. do dat and mek di ppl yuh and yuh team hire fi elevate or enhance yuh brand. mi feel like dat coulda help wid yuh international buss wha yuh ah dead fah