DEAR MET, MY FRIEND MAN HAVE A SIDE CHICK

Right ya now me have a friend she knw the gal a tek r man and r remarks is low him mek him f**k who him want every night him put she fi sleep and go a the side chick yard and him nuh leave till all 4am or 5am in a the morning so when him reach in and she ask him whey yah come from him say me did deh a me brethren . Thru she want ti breed for him no matta how much woman him sleep with she nuh care , every day she get up a bawl ova this boy whey she and him deh fi nine years and him and the side chick fi three years when them tell him fi choose him say him rather the side chick cause she mek him feel comfortable when him round r.

9 thoughts on “DEAR MET, MY FRIEND MAN HAVE A SIDE CHICK

1. Tap fuck yuh fren man an den yuh suh brasen a send it een di gal naaa look an yuh a look yuh well want she lef di man eeh… A from roun yuh she fi leff… Come betta dan dat you all choo di computer di sense dem tun up go an ask christ.

2. Sender I mean this in the nicest way possible; mind your business and leave “husband” and “wife” tings alone. I’ve been there, done that. Thank me later.

3. I disagree husband clearly needs to go 3 years and happier with side chick no way him nuh want wife and him can bring back disease to wife
    Me nah bruk nuh man bass and mek dem clown me so long nope some lady need to up the self esteem bevause that man clearly don’t care it’s all about him

4. Sender please leave people alone, it’s the in thing females lost our inner self because we don’t want to be alone and it’s very unhealthy. It’s good a only one side chick because my man have 4 and I know others that have more than 4. Sometimes we have to learn self value I am honestly not even feeling my man and he knows it I will be opening my business in 2months time I have one year appointment and business rent and I am surly leaving him with the other 3 ladies hope they’re in it to win. I am just being honest! I do use condoms