SIR DI KIDS FIRST O

This bwoy need Fi stop tek him cars n money Fi get woman n go mine him kids dem, all him do a dress up ina name brand n him kids dem look the worse…. bwoy stop spend yu money pan gal weh nuh want yu n go mine yu two kids dem….. hype ina street n a hype up the gal who only a f**k yu cause u have a little change mi pray to god yu nuh get bruck cause as soon as that happen the gal run gone lef yu n ur kids will always be there……. bwoy wise up!!!!

Am wondering if him nuh use to woman r something… some boy nuh have no style, yu deh a road a boasting about yu rise up hot gal n how u a star boy lmao go check yu self because the gal nuh want yu… the time yu tek a hype yu go try tek car of ur kids… n stop hype up the wit gal weh known to Mobay…. yu realize how she never post a pic wit yu????? Cause she done talk say she only wit yu Fi the money ….. mi glad mi fren lef yu rass cause ur one dunce boy n a stupid rass……. it’s only a matter of time before she lef yu

6 thoughts on “SIR DI KIDS FIRST O

1. DISA YA GAL disturb the district smaddy mad, yes kids will always be there weh u expect dem fi go, the man want freshie and the dam pickney if dem see the woman dem like her too, an mek dem mumma madd. u mek matters wuss for u cant put up the babymadda, and him a enjoy himself an someone took this pic with ulterior motive a laff afta the babymadda

2. a long time man a tek transportation ketch woman yall too young on here but bicycle fitzwheel lolol a bike name quickly, so tan deh, a car ride get nuff people eena deep dodo

3. U LUCKY u no see gully bop a nail salon a do pedicure….a the small island woman carry him, not the Jamaican. what a rass weh no dead no dash wey. met met ooooooo its on the tube then all this time dem never carry him go tek off the gully dirt lolol good for him though but him need fi calm dung, as everyone else in this time of fada gloom