SINGLE, THE SUMMONS IS WAITING FOR YOU

hide my Id please. Dis dirty bwoy by the name of Damion aka Single, who when me just know him, him tell me seh him and him baby madda lef which was confirmed by her as well. After we deh for a couple of months the baby madda keep on pop like duppy, so we lef and him go back to har. Upon our separation, I found out I was preg n he promised to be there to play his father role. So me tell him no problem, but we caaan deh. So because me tell him say him can’t get deh with me and him must stay where him is good bwoy switch up n start avoid me, so me tek out a summons fi him and the police them a call the John crow fi the summons, him a hide and we nuh know where to find him. So dirty SINGLE, any weh me buck yuh me a carry d police dem cum mek dem serve yuh the summons, sperms donor single yuh fi go mine yuh youth. Sincerely, Miss primigravida.

3 thoughts on “SINGLE, THE SUMMONS IS WAITING FOR YOU

1. This is why man fi avoid the careless women dem out there. And why women need to avoid carless men too. Use protection or abort when possible and stop full up the place with these unwanted children.

Met some of these women are very bitter and will try to call any man name to claim a father figure. Sender is careless as fk then want to use social media to correct the mistake. GTFOH

1. From a man has a kid he must support that child. Children are not insects and bugs so it dont matter how bitter a woman is , the child should be supported, point blank period.