ONE MORE DEADBEAT TO GO

Dear met please help mi blast this deadbeat asshole baby father 2yrs now and him don’t give mi child nothing but him all up in every party a Bronx mi tired a it now child support for his deadbeat a*s.

FB_IMG_1453214504423-Optimized

6 thoughts on “ONE MORE DEADBEAT TO GO

1. Unu stop using these cute innocent kids fi mek unu damn flyers. Kmt. Mek a flyer wid unu an di man and caption your bubble “Yuh see how u breed mi an naw mine yuh pickney. Mi a tek yuh a family court”….. an then yuh caption fi him bubble “But my girl yuh know mi was a wukliss bwoy long time an a true mi an yuh naw sleep mek yuh mad. Cause if we did live together an a sex yuh wuddn a talk bout child support”.

Don’t get me wrong…..I DO NOT SUPPORT A DEADBEAT DAD. I DON’T. I am a single mother. But when dem an di man good and a grind an dem ina relationship, dem a di best baby fadda all when dem naw give di child nothing. Mommy buy present fi di pickney put under Christmas tree and write “from Mommy and Daddy”. So please just tek it to the Courts and stop put up these beautiful kids pictures. Because mi sure if dem understand what unu was doing dem wouldn’t like it. The Paternity is determined by DNA through a lab……not by the child being the “dead stamp” of the Daddy. So the side by side pics nuh necessary. Yuh know how much jacket look like di tailor and di taylor neva mek it. Kmt. Morning fambileeee. Happy Hump Day.

2. Tired of this now for real….unno fi stop scandalize di pickney dem man…cho….all this tells us is that its about di man weh lef yuh, not thee child…..take him to court and done man…

Good morning everyone!

3. a stinking face gyal leave mi friend alone yo know ah no fi him yute dat cuz me tell him say mi f**k yo di day when mi go ah foreign and stay wid unnu him go ah work and ah mi and you in ah di house
    yo hear say mi a portmore champion pussy eater and want sample di ting
    mi an yo f**k even when you beg mi put on condom mi tell yo condom an no my ting ah flash to flash mi deal with and den yo tell me no cum inside of you
    but me still dweet cuz me know if yo have a yute fi mi den mi can stay in ah di country and get a paper
    but yo tell mi friend ah fi him and i lie you ah tell
    gimmi mi yute and mi paper

4. I was reading this post and it does not make sense I am a man if I’m going yo f**king a gal and she don’t want me to use a condom no way I’m going to f**king so what you said is just stupid . Stand up to your responsibilities support your child because I’m pretty sure she’s not the first child you get out there within the wedlock said she is not the last one