WHEN IMAGINATION MEETS FICTION

Londoners unno run cum yah this stay bad suck hood gal call Nadine a come call up me name with Brighteye say we a f**k because she a live in a imaginary relationship with him.

Nadine Brighteye say from November 2015 him f**k yuh him nuh f**k u again it was just a one f**k.nadine u call Brighteye and pay him fi f**k yuh and go out with yuh and him tek the money and don’t look pon yuh.
Everyday yuh a big up a man weh have him woman n a worry who him a f**k all you put up and a big him up him still nah look pon yuh dutty mad woman.

Nadine memba a u bus it out in a yuh shop say Brighteye don’t want abbie n him babymada n u hype n put up how much things him buy yuh when a you use to text down the boy phone and a beg him fi sell yuh f**k. Duty water p**y nadine don’t call me rass name in a yuh mouth me tek any man me want a my good hole a nuh me Mek every man yuh tek use yuh

3 thoughts on “WHEN IMAGINATION MEETS FICTION

1. Dirty stay bad lumpy lumpy nadinee you sick stomach badddd…so you love fight ppl fi dem man Kmt old tired body big woman time you stop your f**kery couple of months ago it was stusha you did a fight mishka for my God you no give your pussy no time out breeze out your wrinkle out Pussy stay bad worst Peckham hairdresser . Time uou using to F**k down the place go sort out your stay in Great Britain dog shit

2. Yeah she stay bahhhddddddddzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Fi true and love talk bout people Dat u fi get

3. Big pussy Nadine u still a f**k ppl man u no learn U no Fed up bitch remember wen the girl beat u a Peckham and f**k up I eye fi her babyfather doooooggg shit A GOOD