WATERMELON DISPUTE

SENDER;-Ms Bev you are a grandmother now time to uplift yourself so you can read bedtime stories to your grandkids. You cant read nor write and you run gone a jamaica to go Dominica republic to do surgery …What about JAMAL SCHOOL? Them gal yah need to know them age… weh you a run go cut off the 2 batwing off your hands for? Its ole age a tek over yuh body no doctor cant fix that!! Not to mention the 2 watermelon them on your chest…. that doctor need to work a miracle!!!!!

5 thoughts on “WATERMELON DISPUTE

1. Met every time mi try read the article, it directs me to some app advertisement. Spend ages clicking cancel to get back pon Di page. It annoying yah, mi wann tek in pink wall!

1. Delete yuh cookies,cache,data all dat and such…or just view site in desktop view if a yuh phone.

2. Fi ah big ole granny, you ah fight young gal fi Dow.Damn disgrace too hype with you fake clothes. All the money you give the bwoy, it still nah hold him.

So where the man you was f**king, when Dow did lock up. Jade and Dow nah stop f**k, so if I was you i would concentrate pon you last daughter.