SENDER DI LADY NOT BORROWING ANYTHING

Hmid deh pinky. Please to tell botched body Althea seh she need fi give har front a break now man. Di year just start and she a grind down the whole of England. This tough face gyal love gwaan like she better than people and no man Weh she sex neva stay wid har yet. She is nothing but a home wrecker, bay ppl husband she take. Di man that she a talk to now not even looking at her, she nu stop call him family and friend dem and complain that him dealing with her like shit 😂😂 All her family and friend tired of her too. 4 kids with 4 diff man and none of them not looking at you. Bout you name perfectly made, better you did use the money you tek do body and do something constructive because mr lex done tell you seh stiff breast nah hold man again. everywhere you go you have on stocking wid yu plastic hair dem. You ago f**k with the wrong person and ago get your ass pop and I can’t wait zero gyal.

4 thoughts on “SENDER DI LADY NOT BORROWING ANYTHING

1. Sumone sounds upset, I take it she is with ur cheating man, but why wud u blame him for cheating, up in ur feelings sender,

2. Please stop send in this hugly tuff face ole gal because I can’t stand to look at her, everybody already know she can’t get a man she only tek ppl man! Look how many years she been doing that. Did she do surgery sender? Because she don’t look like it to me that surgeon need to be sacked because she still don’t look good.