SANDRA BIMMA WEDDING DISTRESSED

Hello Met,

Post this for me, dirty nasty SANDRA BIMMA that owe lots of people them money a england that you borrow, you a act like you a live big life a england when a the government benefits you live on and only shoplift the cheap clothes out of primark and some other stores. you never even try to send for none of your kids them after you been living in england over 20 years , all you use to do is take you money and mine pete, thats why you daughter did cuss you one time and say you is no mother. Also for a big 50 plus year old woman with so much kids you dont even buy a house.A RENT YOU USE TO PAY A JAMAICA FOR PETE and when you come you stay at the apartment, now Pete dead you still paying rent, why you dont buy a house and you is a grandmother, Can one woman worthless so. You see her a dance spend the most money and liquor and the old bitch dont own a car or house in jamaica.

9 thoughts on “SANDRA BIMMA WEDDING DISTRESSED

1. Bwoy no sah how d farina dem wukliss so? Me wah know wah d difference wid farin party and Jamaica party? Cause dem a farin a borrow,tief,starve,and lend out money fi go braff no sah. Then supposed some a dem fi get kicked for farin dem no invest inna nothing a Jamaica weh dem ago come bk to,jah jah ppl just floss and a reward failure so :cool

1. A who name Pete? Was he dat tall yute weh use to par wid cawkalee? Mi neva know him dead.. Gimmi some clarification de. Asking for a fren

2. Sender you never satisfy the other day when you send sah she married so now you send something else.ugly man looking boss lady go hard everyone know it’s you doing this and I don’t know how Sandra did friend a grazmite like You I’m the first place!

3. SENDA, LOOK LIKE A U SHE OWE, BWOY IT NOH LOOK LIKE U AGO GET DAT BACK, CUT U LOST AND MOVE ON…..BTW GOING ENGLAND NXT WEEK, MITCHIE WEH U PARTY AGO DEH, WANT TO DO THE LONDON NITE LIFE…

4. Never know seh Sandra live a England permanently. Did tink she just travel. How crosses follow she suh. She bury her man and her pickney

5. BUT the way sandra a come a jamaica so often she reslly dont own a house? no sah how them longtime big woman worthless so, and she have so much pickney all them donkey years a england and no house or car, only a come a jamaica come show off

6. Mi nuh wrong har fi rent an nuh buy cause more while dem rob an kill yuh fi yuh tings especially if yuh nuh have certain backing.

7. She borrow money fi bury har son and when she fi pay back she a send threat…but the good lord nah sleep dats why she have a bad heart..dats why dem have to operate pan it …god nuh like ugly…do into other as u like dem do unto u …tears is a language only god understands and a nuff people she make cry…wish her all di best…