OBEAH INA LONDON BRIGHT EYE CULPRIT

Morning met mr eyes a f**k out the whole a south London.tjys is the new babymada the young pretty girly weh bright eye a f**k. She breed from har eye deh hat knee and never know the fada. But at least she know the fada fi the new born

Bright eye tell her fi keep it quiet n she let it out the bag just because him nuh want him bbymada Sasha fi find out n obeah the little girl. But Dian the way u did a gwan like a ur man how u make dis one slip yuh

28 thoughts on “OBEAH INA LONDON BRIGHT EYE CULPRIT

1. Yes she’s ah pretty black girl ah wah? So wah if she breed from young atleast she never dash weh har bloodclart pickney like how nuff ah unuh love dash weh and cah breed. Cum off ah di man name man bloodclart. Unuh need fi come off di people name n guh find wok fi do f**kin low life haters.

2. Lol a muss comedy dis.. Den wah mek sasha nuh use di obeah tie har babyfada tuh har suh him shant leave….why she a waste it pan di likkle girl….LADY yuh a waste di obeah mannn!den again she might have alot fi go round still.

3. Yes lucky and Charlotte get own they went for them in there shop and find one bag of drugs and money and now they been bailed

4. Latty yuh nuh know dat one a di side effect a di obeah mek man or woman f**k pon yuh hawdd muma. Di obeah tun up a England mi love especially di tying

1. :ngakak :ngakak :ngakak wah yuh seh di obeah trang a England lol dem fi stap it…a chu yah talk still cause a nuff obeah story get dash ova yah an a England it a come from.

5. that likkle short man could really a man ppl thats all obeah get invole? kmt woman these days tek anything eeh a wah that? him have money? anyhooooowoooo cece left the boy or them still a hide and deh?! cuz him affi mind him pickney regardless

6. At least she better than dutty stinking nasty mouth Aby, weh dash wey the belly them everytime him breed har, because from 2015 she a broadcast belly and all now we can’t see a baby (sad bitch). unno left the gal alone, mi nuh like him, but him always with his kids, have to give that to him.

7. unno fi seh how stay bad Nadine and old face looking Aby did a gwan like a fi them man,Lol… It sweet mi!

8. one more sick bitch, no man cannot breed me and tell me to keep quite, and why would his babymother obeah she? this little gal f**k out the whole a brixton, and suck and swallow everybody sperms, as bad as brighteye is, you not going to tumble this old house and him every pan knock this like f**k out deh, a look a man fi draw her whey bitch go look fi you babyfather you and your fren walk and f**k like

9. A GOOD! KARMA IS A BITCH! This little ugly suck hood gal use to f**k my man and look now them a fix your klarrt dirty germs WHAT GOES AROUND COMES RIGHT BACK AROUND!

10. lol ah wahum to you Nicola what ah way you bloodclart hurt what ah way bright eye ah madd fi u head who vex vex ah bay. Brighteye and di girl deh fi ah good while unuh f**king haters are some real pussy hater after di girl nah hide seh she ah breed u bloodclart luddy. Big up u self brighteye and your babymum to be congratulations.

11. Unuh so dumb and fool fool eeehhh bloodclart wat ah way unuh ah Mek di girl ah badda unuh brain she not even ah think bout unuh to rassclart unu nuh have nutten better fi do. Dwl come off ah di people dem bloodclart name and go find something better fi do f**king low life’s mother f**kers. Unu big pussy gyal stop hate

12. no sah this gal again a fame u a luk me neva see u with a man yet everybodi come fuk u from zamar bulbeye the little one whey dead yeah della richie and the list go on you are a hood rat u fuk all u fada remba me and you was fren and u tek mi babyfada and suk off him hood waste u are one crazy gal

13. Unno a talk bout Abby and breed unno think if the looker did really wag breed fi bright eye she wouldn’t breed she nah go be the first n the last if she did dash weh hat belly dem n at least she nah play nuh raffle pin it like this one first belly so bright eye need fi go do a DNA fi this Brixton whore.N unno need fi stop call up Nadine name because she nuh member unno and a Sophia n Sasha the bbymom mouth stink FYI

14. No man bright eye life sticky him n Abby lef from December n him n Dian deh from January while him still deh wid Sasha Nadine was only a one f**k so she nuh recognise cece n him deh good while now plus the others weh we nuh know bout no sah him nuh fraid a aids

15. But abby neva a do pickney wen she did deh wid she do breast n a run dung hype clothes n hype life n uni so unno come off the likkle gal name nuhbody Neva know bout dirty bright eye weh use to ride him bicycle up n down

16. Brighteye must have shit in his eyes because this little girl is one infected dog what walk and give man stds, ubderneath you must rotten gal

17. Abi bloodclat dash weh belly in November 2015,she and brighteye was seen in the place at brixton hill,ask her and mek she swear pon that. bout Abi nuh dash weh belly. Abi yuh know a who this….. remember that! bout,f**king lying gal..

18. Abi a yuh and yuh people them a write up things, stop being afraid to admit it, a nuff gal dash weh belly, a nuh crime. but the way how you used to gwan over brighteye, think yuh woulda carried one of the baby.

19. “Sad ass people ” everyone know it’s not Abby because she don’t have any kids The girl in the picture bright eye new babymada is a big whore Della Richie rat spookie Brixton hill n run lane man dem f**k har out from she a likkle gal she don’t even know har right babyfada

20. Dutty Trisha u don’t even know the girl in the f**king picture nun ah di Brixton people never f**k this yah gyal yah some tell lie pon di f**king gyal unuh love f**kin hate go and look an pussyclart life and worry bout unuh f**kin self f**kin crises she not even know them people deh suck unuh Mada

21. U guys are a set of low life,illiterate and idiotic individuals.You lot blame Nadine and Abby for every article on pinkwall and forget that this man is a chaunavist he walk around and sleep with any girl that is willing to drop there draws.At the moment he has numerous of woman that want to come out in the open so why these two that have clearly move on with their lives is a major topic on this conversation.If abbi did dash weh belly the only persons would know is her,brighteye,the doctor and someone that went their for the same reason as her so when u exposing her expose itself as well.

It’s obvious you lot don’t know this guy from back in the days you will know that his baby mother Sugar usually hype and see them lef she even married with another child now and his next baby Sasha that her family use to like Gwan she’s not in the limelight no more.

At this moment it’s Dian for now because he doesn’t stay one place too long and now the new Babylon want to come out which I believe she and her friends is the one that started to instigate all of this by putting up the first post couple weeks ago that summer everyone will see and know her.

22. Trudy yuh sound like a story keeper, well get this in yuh head, I see bloodclat Abi and him there. mi know and she knows that i do. come off a the little girl now, at least she is carrying it and as fi Nadine, him never want she from day one. everybody knows that, she just love walk and own/mind man.

23. STD TAMIKA! stop come pon pink wall and write dirty germs a try fool people bout you don’t walk and f**k who are you trying to fool ugly girl? You feel like when the man dem f**k you they don’t chat your so fool you need a new pussy gyal any man that f**k this germs need to be careful because she a carry disease. I can remember couple years ago she f**k and suck my bby father and gave him chlamydia I found out by searching his phone and when me and him fight he admitted and show me this same gyal picture and say a she give him!FACTS a him did stop me from beat her. For a little girl her life is a mess, back then she had a little girl I don’t know how many kids she got now f**king wore!