MUSU SEH SHE AND MUNUS A DI HOTTEST TING INA JAMAICA RIGHT NOW

10 thoughts on “MUSU SEH SHE AND MUNUS A DI HOTTEST TING INA JAMAICA RIGHT NOW

1. Uno dnt look good down yes u have the name brand but I see ppl look good without name brand more than u musu and munus.keisha live a ja look better that u two.bout uno a the hottest a ja really no c hot gal like a ja

2. musu n munus dont look good, designer clothes dont make u look ,first munus gucci bag is f**king fake n dont dont cure peolpe about clothes that u dont buy munus head stay baad the gucci shoes is fake fake onu just regula nothin wow

3. Laylay mouth dirty munus yuh stay bad and look like a man Ina drag I want Debbie beat out yuh bloodclart coz it look like you figet how she beat up annie and Micheal buzza coz it look like yuh mug member yuh think Debbie ramp when it come to war

4. Titties dem up up still give unno dat much.Princess Apple that’s why u need to come a Jamaica n shut dung anyone else a claim dem a the hottest enuh .

They wouldn’t dare utter it cuz with u here it’s a given yuh a the hottest by leaps n bounds Princess Apple!

5. I am soooo sorry to bust her little bubble, but not one Gucci item that she has on is real! Talking all the bs on video and your whole wardrobe is bootleg!! Not even good quality fakes….. smh ! Ghetto people always trying to mimic their betters.

6. First of all munus uh need fi stop go obiah man and fix uh madda house u on social media a hype uh madda house wa fix all uh son room dirty nuh bloodclaatttt

7. dirty munus weh wanna be apple so bad you and marsha black ugly sista candy from north west london all unno do is live inna apple shadow all unno do is copy everything apple do from her hair to her clothes unno stay bad. all dirty musu from brixton musu who is your sergon?? the surgry man bitch up yuh body yuh tuff nuh boodlcart all the surgry yah do all now it caan mek one

8. Munus suck Michelle bussa stinking pussy fi clothes. Munus is the biggest freak. Sadomite. Shut the f**k up.. Every thing she wearing is fake. Fake. Fake. Fake China made.. Keisha and musu. pussy munus a yam know..