MICHIBOO WE KNOW A YUH PARTY YUH A LOOK A HYPE FAH

SOMEONE RUN IN AND COMMENT THIS=Met michiboo get deported to Jamaica 3 weeks ago
When coming back from holiday

MICHIE BECAUSE YUH A PROMOTE YUH PARTY YUH A LOOK A EXTRA LIFT………..YUH SI LIKE HOW DEM WUDDA WAA TEK DUNG BIG BEN OUTA ENGLAND AND HAFFI DUS REPAIR HIM SAME PLACE? A SUH ENGLISH GOVT HAFFI LEF YOU…NOT A DEPORT…MI NAH PROMOTE YOUR PARTY MISS

11 thoughts on “MICHIBOO WE KNOW A YUH PARTY YUH A LOOK A HYPE FAH

1. U r sooooo funny, mi like Mitchie from morning, yes har finga dem gi trouble but mi like har an nuh know har. Good luck wid di dance, u hear weh di boss seh no free promotion, lol

2. What about the mouth,lip,grill area Latty? I keep trying to figure it out. Is it pursed lips, ducked lips, gorilla lips, donkey lips, Steve Harvey lips can someone please tell me please. Whatever it is makes her look hideous and I cant stop laughing.

3. Mitchi inna hospital. She went to do a full body make over AGAIN!!! She sick with infection from the procedure an also she’s leaking from the area’s fat was removed an injected. Dem people yah ago kill themselves. They take surgery for joke the amount of times she one go pan d different Dr table dunno how she no just care herself an stop run go abroad EVERY YEAR Go Fix over. It’s her money to do as she please but she no fraid she dead every minute a cut up herself so. She is not deported anyways she’s recovering to run out with a Bang!!! Inna August touch a surgery touch a colour. Lol

4. Mitchie boo is one tasteless ugly bitch surgery ago kill u ome day u ran abroad and tell the doxtor to restructure your hips dem to make ur waist look smalled dogshit try go pon a diet u dont afraid u ago die on the dr table u isssa grandma anything u do cannot give the young girl in dancehall a ran fi der money u iss no competition month lean like ur lip fillers ah leak out

5. Mitchu time fi put down di dancehall ting and be a granny to yuh gran Pinckney dem. Even your own kids don’t like you what does that say? U used to be nice n shap gd now you look gathered even surgery can help you now. Yuh tun from man to woman as the whole of dancehall man go thru you so u run sadamite. Plus your a bigtme informa look how much times you go jail n can’t get deported yet to yuh chat too fucking much hence why you still deyah England