LOADED PAMPERS

Now this need crowd Tandy you say u batty look good what is this ???? U take lucky British and couldn’t hold him then you go take lulu baby father weh look like a batty man now u a take Georgie porgie.

19 thoughts on “LOADED PAMPERS

1. D gal batty look like when pampers full a shit and she no stop gwan like it look good . u and candy a did friend and you take her man. Lulu a did u hairdresser and you take her baby father

2. But lulu hide and tek everybody to so it’s nothing if they tek him. Talking about ‘pretty girls invasion’ you mean ‘pretty with the baddest character invasion’make me wonder how u stand up in a dance knowing u tek almost everybody in deh.

3. We needed to see a picture of the b@tty to judge for ourselves

Btw that man never ever did belong to candy p*rnstar, be serious now…. :bingung

4. A wah big battyman dis not even glasses mi nuh need…. watch di ele stan up….

5. Steve mouth stink like shit… Suck pussy steve.. Tracy clown u out.. Steve u mouth wan harpic an bleach.. u walk and watch lulu pussy an lulu dont want u… Steve cocky dead it wan bury… thats y tracy nuh stop f**k on u… everybody kno steve a battyman

6. Tash please stop call lulu name in u mouth. Shame u shame how u have to hold several back seats in the dance when tracey walk in bout u posing up with Steve like him belong to u. U run down Steve cause u think him give way money but now unuh find out him mean like. Now cause him diss u everything bad u have to say about him.

7. Lulu why u put up Steve? Let the man be!!!! Tandy and George a mad Candy.. dont stop beat them bad me nice clean Tandy…

No not Steve bush battyman Steve

8. 1. Tandy batty sick stomach.. out of kerry and Tandy dont know whose worse..

2. That man steve does look gay

3. Tandy did talk thay Steve mouth stink like shit.

4. Tandy said steve suck her pussy without f**king her

5. I swear i saw Steve running down Tash in Dance and she run him

6. Tandy dont let because if no one let you leave George.

7. Lulu dont want steve.. Lulu a beat Steve beat.

8. Wonder if Tracy ago Lulu dance

9. Candy Dont want george

10. Dancehall people full a shit. All you people do is walk and f**k one another..

Bye sad life bitches worry about who is f**king who

9. UNO leave Tash alone. Steve want her and it a mad lulu, she can’t get no more money Tash him a take shopping. Lulu a dancehall mattress

10. Steve don’t want Tash. Why Tash put up the man them when them leave her. Tash up pussy can’t hold nuh body because you a man

11. Why everything on pinkwall has to me about tash?? Girl dont know but you truly have an effect on these people.. i bet tash is busy minding her own business…

12. Georgie run dung everybody! Him did lov off 1 young gal. If u tink him warn old out a shape batty Tandy u larst! Him a batty mon anywai

13. Dancehall ppl so full ah mix up…
    Since when batty man suck pussy???
    All who ah chatt say batty man him must f**k you inna you batty fi yuh know that….