LENA BEATEN AND LEFT FOR DEAD DEM SEH

Please Hide my ID. Met mi have a story nobody nuh know yet. Had to send from my fake account. Lena British inna hospital a England she naw no phone etc. She was kidnapped and beaten and left for dead on a lonely road. How them find her is because she was on a phone with a friend and they heard her saying don’t kill me. And the men were asking weh the drugs dem deh.

25 thoughts on “LENA BEATEN AND LEFT FOR DEAD DEM SEH

1. YO da ooman ya come in like one a dem army roach. Resilient! how much tings she one go tru? Speedy recovery Miss. Trust mi! dem cyaan stop yuh.

2. As you get older yuh fi leggo certain things. Lena get yuh act together, you are still here suh make better choices for your life.

3. Dem deal wid Cocky Tractor a way, then it was Lena’s turn. Nikki you might be next. Gone are the days when women were not harmed. Don’t let greed and hype life mek unno dead. Unno fi stap guh round people and tink sey unno can out smart everyone.

4. Hmmm and Karlene savage need to also mine herself after she get the man lock up whe did lef har house. Now she latch onto the next victim TPC bout zaddy

5. Dem old gyal ya still a run dung fast life like Marlene Ottey lol can imagine yuh old an a get beating?? When arthritis, fibroids high blood pressure ect a beat yuh already

6. I’m really sorry to hear, thank God I’m not posting RIP. I don’t agree with the lifestyle but for them to beat her over her own things and leave her to die, my God man. Dem bwoy deh fi dead. people you have to be careful of the flossing on IG, nuff a dem eye red and dem a plan fi u. Get well soon Lena, please let go of certain things

7. SORRY TO HEAR, GET WELL SOON, WEH UNNU MEAN DONE WITH DEM THINGS DEH, LENA NO KNOW ZARA, H&M ALDO THE LIST GOES ON, DEM HAVE TO MAINTAIN HPYE LIFE, AND IT NOH FREE.GUESS I WONT SEE YOU AT YOUR FRIEND DANCE A JAMAICA LENA… BUT FEEL BETTER DEAR.

8. After a while we learn but some never get it. Big woman like she involved in these drug dealings is disgraceful.

9. DATS Y ME NOH GRUDGE PEOPLE FI DEM TINGS. CAUSE WAH DEM DO FI HAVE IT , COST DEM BIG TIME , SHE A HYPE A GWAN LIKE SHE EVER WUK NO WEY. SEE SHE NEARLY DEAD AN IS NOT D FIRST DEM TRY FI KILL HER . BUT A HYPE LIFE SHE WAN, SOH SHE AFFI LIVE WID IT . ME HEAR SAH NUFF TEETH MISSING HER HAND BROKE JAW BONE MASH UP ME HEAR SAH SHE STAY BAD .

10. lawd and the police dem must know har and will be trying to track down that drugs before dem track her assailants, get well soon lady but yuh need fi realize that you dont have the same clout you had back in the day with these newer players and your links dem water down now too. slow yuh roll

11. Plenty a uno a hypocrite, I hope none of her drugs nuh reach uno kids or family. Drug pushers are murderers and uno a chat bout get well soon. Uno know what she duh n nuff a uno a follow her on fb, ig and a tell her how she gorgeous. Big nasty tuff rasa.

12. People too badmind the woman a hustle for what she want. Why don’t they go do the same they wanna come beat/kill the woman for her things. It’s wrong
    Me hate dem dirty people ere hope she gets well soon

1. A LONG TIME SHE A SELL DRUGS SO SHE CAN DONE NOW!!!!! SHE ALL A SHOW UP MONEY PON HER SNAP,SHE TOO HYPE !!! AND THAT’S WHAT D DUCK GET FOR HYPE LIFESTYLE

13. sender REALLY YOU ABSOLUTELY LATE COS DIS IS OLD NEWS AND HOW YOU FEEL DIS NEED FI MEK PINKWALL SHOW YUH MENTALITY SCUM A THE EARTH GO LOOK A LIFE!!!

1. Stop the foolishness. She is a person of a certain level of fame, so aspects of her life will reach into the public domain. Even ppl of no known business going public much less she.

It sad that she was beaten to a pulp, sustained extensive bodily damage and left for dead, but that is nothing to keep secret, that’s a crime that makes the evening news. Hopefully, they find the culprits and justice is served.

14. Nobody should shame of humble living. To get that level of beating at this stage of her life will affect her down the road, she is not a spring chicken. Get a likkel cottage in the English countryside and relax. Take your regular warm weather vacations and just chill. When you are a woman of a certain age your name should not be mixed up in certain things. See Marjorie Harvey recreate her life and her nickname in the past was Lady heroine.

15. Unu badmind baddd lol,if she wasn’t sell drugs a way to unu? Some of your kids/ brothers/sister/ mother or somebody in ur family sell more Dan dat;) mi use to sell drugs, still do if it come my way!mi deport 3 time fromerica soon gone back, come grantspen we mi live come badmine mi lifestyle me mi like out yu teeth quick and fast Brawling!!! ! I swear on my kids, I don’t know Lena British, I just can’t stand all a unu, badmind people! Every regular normal people in Jamaica I Love you but…. Badmind people….. Come near me an even mek up yu face wid badmind and see who ago step pan who! Every non badmind people excuse me, everybody else dive Inna yu grave… Come Tek mi townhouse or car Dem if unu bad

16. Take good care Lena, always like you to me yuh favor Angela Bassett with that million dollar smile God great girl