FAYAN REALLY GUH BREED TWO TIME FI PEOPLE MAN ………………..AND HIM OMAN VEX

Met good day please post this one for me …shani booti licous palmer please stop degrading yourself on FB ..ask your man why he keep on going back to fayan?? Like f**ing seriously your so called man keep on giving you bun with fayan & got her pregnant not once but f***ing twice & this is during your time 😂😂😂 then you have the heart to come cuss her out like a rape she rape your so call man ..b*tch are you serious?? You are a disgrace to womanhood…She is not your enemy you are sleeping with your own Enemy which is Fabian your man ..met & family please tell me if am wrong a girl come take your man & breed for him twice & all you can do is cuss the girl out & post pictures & videos of you & your man that hate your P**y & can’t stop make you look stupid saying happy life 🙄😲what happy bout dat ??? Shani it better you get used to it & shut da f*k up cause Fabian not leaving fayan watch She soon breed again before the year finish…shani you look stupid & dumb get yourself together & leave that cheater

..it’s him that keep going to fayan so your issue & anger should be to him not her …you are f***ng annoying…police not looking for fayan to charge her for raping your man 😂😂😂with all the Surgrey you done him still a F**k pon you 😜😜😜 maybe it’s your hole you need to tighten 🤔 fayan goodie I like your humbleness..breed all 50 times I…Fabian said him can’t ever leave you 😂😂 ps shani ease off the f**ng make up you look like a clown 🤡

61 thoughts on “FAYAN REALLY GUH BREED TWO TIME FI PEOPLE MAN ………………..AND HIM OMAN VEX

1. Fayan, it’s so obvious that you sent this in. I’m ashamed to say it, but i will, if only to warn you about the need to humble yourself. I know its you write this in Cos when I stupidly got myself in a similar situation (I never breed for the man, however), it’s the same lyrics I was using to his main woman when she come and trouble me.
    I can’t be bothered to break down the story, but Let me just tell you this sweetie, I certainly never ended up having the last laugh. Humble yourself.

2. Hummmmm an all di breed him a breed u fren him not leaving the odda woman well senda ur friend is not too right in the head part either….Suh meck she siddung deh a breed up breed up fi bwoy who still not settling dung wid har

3. Well well well..Sender you made a few good points, ppl been talking how annoying Shani is bout Fabian and har mate weh tan up strong strong Inna dem happy life but..why yuh Neva just tell har in a comment? It sound like yuh deh pon har page..and Fayan own tuh..and then when the girl block Unno fi Di same reason (fi deh pon she and Fayan page but shi nah block Fabian weh Live Inna Di two a dem hole but that’s none of our business) Unno vex, leave Di People dem Inna dem 3some man cho Dwl

4. Bet u wouldn’t be so proud n supportive if he gave Fayan 2 dosages of gonnoreah!!But ok maybe third time is the charm.

5. Nope, I call bs! How she so humble but put up pic bout your 3 worst nightmare? That girl is sick, she have a problem. She want prove something to the girlfriend more than she want her bby father because it look like she keep breeding out of spite. Lmao same so my ex bby mother was fascinated with me, when I left him it’s like she didn’t know what to do with herself anymore. The minute I left him she left him alone and go breed for some random dude, and yes men and their egos have a lot to with it, but the things I saw her write him in text messages and FB taught me women out her doing the most for wood! She go as far as say if he come back to her, he can Cheat on her with anyone he want, just not me as long as he plays his position. I did laugh a bdsl after him to, cause that’s when the he realised is a mad gyal him did breed. Mind you I don’t know this woman, worse they were broken up before I came in the pic!

6. Fayan all the breed you a breed that won’t change a thing because you have a little girl a promote who a duck down the hold of 3east and think she a big woman kmt another all these yours you run left jamaica you can’t get a peace a paper all a now God for bid your mom die you can’t even come to her funeral huh act like you living the life the quad your mom and daughter live in could do well with a next room only thing hot about you is your picture on social go and fix up your nasty life

7. Shani nuh mek dem boost yuh fi leff yuh man fi dem tek him… if yuh waah leff, leff! but di person waah yuh leff suh dem can have di man fully.. but dem naaa go have di man fully a dat. All waah gwan ano shani a di eediat a di next gal.. A yuh a bloodclaat breed up like ova chicken farm an still nuh own di man.. him still nuh leff him official gal… how yuh feel ehh?? a yuh a yuh own a worst nightmare! F**king eediat! picney neva did a hold man and it still naaa hold nuh man. Some a huunu fi get beaten inna unnu pussy oh. An mi luv a wah kina dutty man dat a go a road a f**k gal widout condom an him have ooman… mi naaa lie goodie yuh have nuff patients an fada ago give who can bare it… God know mi talk tuh him an all if mi nuh seeit him seeit seh mi a bloodclaat mad ppl when it come on tuh dem shit deh.. wah yah tek it fah?? everyone entitled tuh likkle bun yes, but di man gaah road go breed pan yuh twice dat mean seh him nuh give a f**k! and den mek gal a disrespect yuh eeh. Dat nuh cool miss.

8. den a how much pikney fayan gone now? fayan what yuh doing wid yuh life. wheres kelly whe yuh did brag and n boast about, what happen to the tattoo of diamond whe yuh do wid it.

9. Both suffer from low self-esteem. Man will only do what you allow them to do. He respect neither of you broads. NextCaseeee!!

10. Fayan you need to stop a full time now u get a job. Stop play hide n seek wid ppl man yu nu tiad fi b a side chick yu did have diamond who buss yu n yu mess it up. Yu tek Kelly from him woman n it backfire wen prison call him n yu still inna man mixup. Yu look gud so y yu caan have a man fi yuself. Yu need fi get a job. Relocate n get a job yu have 3 girls now and a son. Get a job yu nu tiad fi delete yu fb tru ppl a cuss yu fi dem man..yu get up a call yuself n kids nightmare ..yu get up n name yu son close to the ppl dem son. Yu fi have pride girl. No holiday d man can come spend wid ur 2 n yu get up a write but nightmare. Are u saying u all are his 3 worst nightmares why him stay away n only come fi d hide n seek sex?yu sick but den again dis behavia run inna yu family..

11. Some ah dem ah breed fi tek people man. And all whey ah gwaan is dem end up turn single mother and di man woman turn stepmomma and file fi unno pickney on their joint taxes.

12. What wrong with dem weak minded gal ya man
    The man clearly dissing the one him live with first him do it and know she stupid enough fe allow it so he continued she lucky a baby and a nuh std but she would have deserved it cause she has no self esteem obviously the man wasn’t thinking of her when him a sex else him would have use a condom get a life wife he clearly are sending you a strong message maybe on the third you will see
    Love really blind

13. both girls are stupid I don’t care how uno slice and dice it. they both got low self esteem, they bout being clowed by this man.
    they both not happy in their life or position they play in life. this man cares zero about u both.. aslong as uno allow him he going to play this game

14. Back to stay bad shani now unknown shani fayann look better than u and shape better than u by far . Shani a fabian tek fayann and take her kids a country to live and give her one big house well furniture out Italian furniture so when u think him at country a fayann him live with u only get weekend visit and feel hype thru him carry u a one and 2 party . shani a u fabian have a thief d clothes dem fi him think u a somebody shani u shape very bad surgery never do u no justice . U no see how fayann shape out and way prettier than u d amount of make up u have to put on to go out no ready. Shani ur son a no fi fabian a african pickney u no see how fayann 2 kids look like him and very cute u no ready so just carry on thief and low fayann him not leaving her weekend chick .shani fat and stay bad a tattoo shani use cover her celluite buss mark skin fayann u skin clean shani all u do a road a gwan like fabian only with u . Shani u no member when u put up when u and d next man was in hotel so no gwan like u don’t cheat everybody know a nuff man a f**k u

15. The man does not belongs to shani . Shani a d dancehall going out partner weh go on the road go thief . Shani education free a England go do a course and go look a job.tge man spend more time with fayann a country shani go get a life u stay bad surgery no do nothing to you.a d gal two pretty pickney them a mad you shani we all know a you send this in. Fabian a f**k whole heap a gal and ouno can’t stop it so u could a walk behind him little more .

16. Web ouno mean fayann breed for ppl man . Shani breed fi ppl man too da clean nice boy deh no belongs to none of them him live with him woman n him rest a kids them . Only cause shani breed for him first she think a her man bitch a no none a ouno man a just both a ouno baby father. Again shani too much make up n bleaching a d skin u no look good u a try very hard . Fabian quiet but bad no raas the man have bare gal a f**k ouno think a ouno alone him a f**k ouno desperate .

17. SUCK PUSSY FAYAN WEH A FUK FROM YAH 10 N BREED WEH U A 12YRS OLD U RUN COM PON PINKWALL FI ATTENTION N A RUN OFF YO MOUNTH N A TELL BARE LIE PON MAN WALKIN DEAD NASTY MONKEY FACE GAL ME SHANI PRETTY WIT R WITHOUT MAKEUP GERM MI BORN PRETTY N SEXY MI RELATIONSHIP STATUS A MADDDD BLOODCART YO CAZ MI BORN GREAT U NO SEE U A JUS A 6MONTHS FUK STP CALM FABIAN CAZ U N YO PICKNEY EM A DOLLY HOUSE INA D HOTEL A COUNTRY WEH D WHITE MAN GI YO PUSSYOLE FAYAN LESBIAN LICK OUT BATTY GAL YO LIFE LIL N SAD NO BLOODCART AL U LIFE U WALK N FUK LIK DOG 4PICKNEY N 4 DIFFERENT FADA GERMS GOH RUN UP BK INA YO DEAD MUMA N SLASH UP YO FAMILY EM GOGO DANCER SELL PUSSY GERMS NASTY GAL AL WEN U BREED A 100 TIM MI SHANI NAH LEF FABIAN N HIM WORST NAH GOH NOWEH FABIAN ONLY AV 2 SON N YO PUCKNEY A NO ONE WEH U A HIDE FI MONTHS CYPRIAN DAD FABIAN LOVE HIM N WALK PROUDLY ANYWEH INA D WORL WID HIM WE NEVER MISS FABIAN YET GERMS SOH D DUPPY WEH U AV A FUK YO STP CAL HIM FABIAN EVRY YR U AV A NXT MAN A 5DIFFERENT MAN NAM TATOO PON YO BODY U A TALK BOUT SHAPE N NUN A D MAN DEM NAH STAY WID YO R OWN YO A NO SHAPE KEEP MAN N DIS BIG THICK BODY GIRL A BEAT YO BLOODCART BADDDD EVRY DAY U A TEXT DUN FABIAN FNE A BALL HOW HIM NAH COM SEE PICKNEY SPEAK SOM FACT BOUT MAN LIV WID YO U NO AV LIVING IN WID TITLE CAZ U 2 BLOODCART NASTY N DEM ITLALIAN FURNITURE PLAYED OUT IDIOT GAL U NO SEE U A JUS COM BUT DUN AGEN U NO USETO HOUSE CAZ A PPL YARD U WALK N LIV INA FR U COM A ENGLANG N WEAR GYAL CLOTHES N BORROW PPL MAN EVRY DAY U GET UP PON SOCIAL MEDIA A BADD UP YOSELF N ME N U KNO SEY U CANT WAR ME NO TIM NO BLOODCART DAY YO LIFE FULL A BARE WRONG BANG GOH GI D PICKNEY EM 2 DEM REAL FATHER N SORT OUT UHUN BIRTH PAPER DUTTY MISERABLE BIG NOSE FROG FACE GERMS N SHANI NO AFI THIEF FI MINE NO MAN FABIAN MEK HIM OWN MONEY N BUY HIS OWN SHIT N SOH DU I BITCH YO TING U CUD A STOP DIS U RUN IN N STILL GET LEF AL YO LIFE U DNT KNO ANY BETTER DEN PLAY HIDE N SEEK WID MAN N WOMAN SADAMAGOMARO SUK PUSSY LICK OUT BATTY OLE GAL MI A GI YO BARE SLEEPLESS NIGHT NASTY ROTTEN OLE FROG FACE UNTIDY GAL MI NO AFFI RUN BK A FABIAN CAZ U KNO N EVRYWEH KNO FABIAN SEY ME U TINK A YESTERDAY WI A COME NASTINESS YO WANN MI LIFE SO BADDDD U WISH U CUD N DU WEH MI A DU BUT U CAAN MI NAH STP GOH OUT WID MI MAN SEY ALL D MESSAGE WEH U A SEN U NAHHHH STP A TING CAZ DATS AL U CAN DU N GUD FA SIT DUNG EVRYDAY PON FB ME SHANI NAHHHH GOHHH NOWEH D MORE U TRY DU N D LONGER MI A STAND UP FIRM INA MI MAN LIFE LIFE SENTENCE MI A DU SOH GOH RUN UP YO DEAD PUSSY MUMA N REBORN CAZ U CANT STOP DISSSSS NASTY IDIOT GYAL WEH U TINK WEN U MEK DIS SHANI AGO LEAV NOPEEEEE U MEK MI WAN STAY LONGER

18. Shani go relax with u whole heap a spelling mistake a wha school u go none of what u saying make sense sound dunce bad things people a put up u know to your self a true a 2 kids fayann have for fabian and him claim them to people obviously not to u cause him need u to use . Fabian not leaving fayann for u never everyone can see fayann look better than u . U no see in a fabian party that u keep for him desperate gal u a try tongue feed him with cake and him never on it girl u look real desperate talk facts shani shape bad u surgery need take out cause it’s the worst surgery out a all the dance hall gal dem . Shani u run in on every hairdresser and make up artist everybody a chat u . Shani go hold on to the man that f**k u in the hotel and u a put up like u think u a somebody . Shani fayann a win and u a mad all some u friends that u think a friend no stop call fayann and tell her everything about u . Fayann hold to the people man and mek shani stress bout status anybody can put up status mad gal shani a fayann have 2 kids for him not u boy and a girl. Weekend gal shani whole a dancehall a laugh after u fayann u a worry bout u know how much gal fabian have a road u would be amazed . Fayann u a win looks shape and ur kids and him a pay your rent and with u so make shani do the job to hype and push up and write up things u just hold a back seat and do it rally girl make him come to u no proving needed baby girl . Humble calf get the most milk ……

19. @shani shit da f**k up you sound stupid…read back what you wrote how stupid can you be …fayan 2 kids are for your MAN bitch stop be in denial dunce bitch …it’s clearly you no what your MAN is up to …you miss fayan stop mek shani feel like you calming man as your baby father gal you must have pictures of Fabian with his two kids out that Shit up & shut up idiot gal shani bout kids are not his …never seen a bitch like you shani you really need to wake up …bout Fabian is your man loooooool idiot gal shani aka clown you sick stomach baddddddd …a you fi go suck out your muma stinking rotten hole & go suck out your father dead cocky & yes your son don’t good looking like fayan son …you can’t style ppl bout looks miss piggy shani …you favor one big air ballon …fayan is a sexy gal compare to you idiot shani with your ugly tattoos that makes no sense

20. Unu run in fi dutty fayan a sey shani dunce n school free a England but y unu nu tell fayan who fren wa neva graduate high school sake a ppl man Scooby sey school free. Fayan frens need fi upgrade d mother 1room a Jamaica unu need fi mek fayan school har oldest chile wa let loose inna d scheme. Yu dey pon site a cuss ova Fabian just like how yu did a cuss ova Scooby, diamond, n Kelly. Me like Fabian mi run caz crasses fallo back a fayan wen she caan get d man dem next ting dem arrested den get deport. Italian furniture n yu chile down a yaad don’t have a bed gyal yu life sad. Fayan fayan n yu always claim ppl badmind n hate yu but wat is there to hate.. shani a spell check fayan rass use or get d goons dem fi write caz gyal neva even go grade 9.. school free a England fayan … go get a job and get yu kids dem..

21. But d way how fayan fren dem sey she luk gud n shape gud mi a Wanda y she haffi a war gyal fi man.. d luks n d shape cudnt keep him? A gyal who luk n shape like u tek out d whole a England both man n woman den move gwan a country.. yu move go country tru Kelly family dem n fren a bun yu out.. a d same way fayan did a use har daughta fi tek set pon Kelly woman. So is a trend breed fi ppl man n use d pickney dem fi tek set pon otha ppl den tell Kelly sey ppl a truble har. Yu walk n kotch frm yaad to yaad n dey pon wall a style ppl

22. Fayan fayan so if shani a weekend wat are you??? But nobody never see u with fabian everyday pon snap shani can post are man them deh evry where together with his handsome son a badmine u badmine cause the lil boy sweet and lookjust like him father and fabian rest of kids look how long it took you to show yo unwanted pickney facefayan y u jus sing pon shape n looks n u ugly no rass wid that big pitbull nose u need some a shani makeup fi yo nose caz ugly bad thank god fi d lil shape but that still never keep no bad caz yo ole salt badddd as a man f**k yo a bare problem u cause ina them life mi sure fabby run left u gone by now like the rest a man themshani a kill yo cause u want live like the gyal we know u love hype n showoff but u dnt have shit to hype n showoff bout u no see d gyal have her benz weh her man buy her n she always look good you jus live ina primark H&M caz u bruk n stop talk about fabian put u in house a pay rent cause a social service help yo mek u get the lil house weh u still a try hard fi fix up shani house very nice n clean n her kids them ever clean you n your pickney them naked like bottle not even a buggy u could n buy fi yo son muchless yo daughter u need fi leave ppl man and worry about the likkle gal u lef a jamaica a walk a f**k from man to gyal like mother like child your daughter not even finish school and a walk a f** soh no sah it dnt look good

23. Fayan shani nice life a maddd yo the party weh she keep a stress u out cause u cant keep nonenot even london road fabby nah bring yo pon n you on here cussing over a man thats never been seen wit you shani u a good gyal anytin u wan keep for your man you suppose to cause fabby no leave u out and wi know fabby money spend pon you n yo nice beautiful kids a one mad gal she need help but dnt mek she draw u out u see how far she gone live country cause she know when u bruk are eno a no joke a one big mascot gal just bare mouth and nothing more a same soh she did a tek ppl man a south london n d gal them beat her over deh she dnt know better then walk and f**k ppl man n wen them beat her she report them to the police a informa even know she deserve a proper beat but no mek she matter u cause a u fabby sey n evryone see and know that the man love you man will be man fayan cant even show fabian finger nail much less and a cuss about the man u should be ashame of yoself from wen u a claim fabby a nobody can see u n him together but a must something good about shami y him no leave her and u sey u have all the shapeidiot gyal never see one gal careless n fool soh yet inna my life

24. Larrdddd if i laugh one more time how fayan a win and wi never tek wi eye n see fabby and her n her kids them yet????Ansa that when wi see fabby n shani no longer together and fayan n d man wi gi her d winnings but right now she ina d wrong lane d loser lane

25. Shani shut u f**k up. Neither a ouno a me fren but fayann son look exactly like Fabian shit u a talk bout not Fabian kids all new born baby the boy get with the girl n u a d last to know u could a deal just get use to it Fabian nah stop f**k. And let the public know he is not your man the man have him good woman a neither u nor fayann man so stop act dumb. Two a ouno a fuss over rubbish n a style each other kids what happen to the other gal them weh Fabian a f**k . Shani u should a never come over ya so come a write n class kids cause u no look good n you son don’t look like Fabian so when u a talk bout jacket go do a DNA test cause u go in a hotel room go make the man f**k out u big pussy weh nah hold nobody . A you a d new dancehall clown now if u never know make me tell u a pure laugh them a laugh after u cocky watch man him still a f**k go get a bloodcloth life u fool no f**k

26. Fayan al u keep sayin is shani shape bad u no know when gal shape bad look pon yo ugly fren nadine d handicap gyal your bestie ugly and shape very very bad the same one weh u live with and did deh last christmas soh fayan how fabby never deh round yo a hoilday time and u seh is your man do even know the man address not even a pair a shoes u have fi the man does king n heaven even know fabian you know sey all weh a gwan a trap u did a try trap the ppl them man cause when u did a breed the man never look pon yo and as him come and give you back a one f**k you breed cause u tell yoself sey shani no leave the frist time so the second time she will shani all now u dnt want fabian no goh noweh n show dutyy fayann sey she cant win this one we know fabby love you shani and you love your man no mek idiot fayan mek u even argue with your man wah goodie from u dnt see him n her she nah sey a ting dnt entertain her girl cause she dnt have nothing better to do then sit on the media morning noon and night

27. Fayan member wen u fuk d ppl dem man n him did ago gi yo a buss n you thief him drug and hide it inna shantel muma house a so comes you homeless dutty fayan after all weh shantel and har mother du fi yo and wear out shantel clothes them n borrow the gal money the gal couldnt even have a man in peace cause u no stop watch the gal pussy a you mash up she and beefy cause you run goh f**k him all kadu you did want f**k a true you know bessie a bad gal dwrl a who you no f**k a clapton u pussy suppose u stren rite out and no have no bottom fabian stomach strong tho fi f**k you cause mi know sey u no like bade nasty gal mi member when you come ina mi friend and stink it upshantel should and beat out your rass fi this up her mother house but mi like how she fix yo pon social media

28. Me is fabian woman to so everybody on here sound stupid all a we a tek him so best we all get along and make the kids know they one another I have baby for him to if a fabian anybody ago argue about waste a time a plenty a we him with but fabian mind woman so none of us is going to leave. So let’s be mature about this and stop this social media nonsense. If we was to start post pictures with fabian and his kids it would not be a good look . All we doing here is making our self as women look uneducated and men are over us men can never change some of them so ladies let’s do the best for our kids and stop all this our kids will always be there we don’t own any many fabian is not our son so he belongs to none of us .

29. But unun sey shani a d dancehall going out partner but all plane the girl and her man tek together how much time them goh JA together u fayan wish fabby was taking you to a dance a jealousy and badmine a kill you ugly fayan but u why a u need DNA caz u hide yo son fi so much months and now u start hide d gyal face and kings dnt look like fabian one bit do you even know what fabian other kids look like a them look like fabian king look like you and the man a south london wi no see d gyal face soh wi cant talk bout she yet how u no talk bout kk no mre she still with you?? Are is she really in care?? Fayan d amount a belly u dash weh baby duppy suppose to a follow yah and a beat yo inna yo sleep cause no u no like tek family planning

30. Both shani n Fayan a waste gal . Shani how many kids Fabian get? If u get this right u get a medal say a your man cause u don’t know the man business it more than ouno two waste gal think . Fabian cocky nah stop share so go run up under a trailer shani n go relax yourself ouno look n sound stupid a fight over man ouno know nothing about. Shani talk truth nuh and tell met say Fabian is not u man him f**k u and ouno have a son but him live with him good woman weh ouno can’t style a bayyyyyyy stop try so hard for the public to see u shani is not a good look .

31. Fayan a prob u a look about the gyal post him inna hotel why she ago post fi fab beat up her bloodcart a d gyal business u wan know if a fabian and her goh hotel yes shani on my snap and evrything a she and fabby do fayan leave the girl alone the gyal gooda a look her money and you deh pon social media a dash words a years you doing this a full time you stop now man why u and shani no just fight and done let see who is the bad gyal lool Mi and shani no fren but mi can put my life pon it you will surely get a good beatenjust fight and stop argue over this man

32. So a who a the other woman that other woman worst sah fool then shani and fayan wooooiiiiiii a wat bout fabian cocky mi mite afi goh try it caz him have uno head away

33. Dwl fayan true u dnt have nothing to show are prove soh u defo affi hold the back seat bout humble calf suck most milk u never humble u dnt know the meaning a humble cause you dnt have nothing to hype about because you bruk no f**k you cant get shantel and sexylulu money no more fi borrow bruk gyal we a look out fi yahh this summer with fabian at lease 2 party are something but fayan no the other day a yo son birthday u couldnt afford fi keep a party fi him from him born till now him have that one red jacket you and your pickney them need some clothes a shani you fi mek sell you some half priceshe will fix her them fi yahh caz deh gyal deh fix up her kids them good so she will sort you outfayan why kelly wash his hand clean from you and kk soh you a push on the likkle girl pon fabianfabian you better run cause fayann is a madd gyal she will put you in trouble you cant sey mi never tell you run while you can fabb

34. A shani and fabian live together idiot fayan u ever see in a shani house gyal house stay reaally good nice and clean and not to mention the good food weh she cook gi d man fayan har fabian address u want knowall fabian clothes n shoes and money inna shani house if you look pon her facebook you see fabian stuff them all over her house the gyal a goh 9-10 goods years would her man you think fabian ago mek bruk hungry ugly naked you mash that up poor you a try beg it out about let kids know each other nobody no want know you are your pickney them and a you disrespect the gyal pickney first about african man pickney all if a me like shanie and fabian them fi beat yo together cause you a dis the man yute heartless gyal and u have 4pickney thats why man a do yo likkle gyal a jamaica soh likkle gyal like she a f**k 35 yrs old man you need fi sort out your life and tek yo daughther outta d dump she a live inna a ja and tek the block them from under her bed weh chiney fada deh are a rape them did rape yow when u breed wen yah 14 battery dolly gyal

35. Fayan wid the big wrong bang deadbeat fly by day pitch by night you full a saltness from 2014 you deh pon pinkwall inna drama and mixup mi never hear are see shani inna no social media drama are mixup poor fabby a now him must well hate you more then ever yow gyal you really salt tho real talk a weh u born outta yo mother battyole cause a cant her pussy u come ouutta mek u salt soh a portmore dutty beach you born ina the salt watercaz u salt baddd you no have no luck with man are friend yo 2 salt man how u sleep at night knowing yo dnt have nobody by yo side then the 3father less pickney themyou coming like the homeless man them pon the road side n d vomit ina hospital batty washer wi ago rub u rite out all next year yo still nah get no knowings n straight rub out so continue wi have all day/weeks/months/ years fi yo nastiness

36. lulu and fayann a still friend so people fi stop talk what they don’t know …lulu jus pree out shani page and send d tings to fayann and duppy shani a beg friend with lulu ediat gyal a look friend from everybody think she look good shani shop lifter u soon face your judgment stop thief go look a good work

37. Fabian use to look me never know so him great now me ago give it to him shani and fayann drop asleep now me ago tek him .

38. Fayan a u wi wan tell wi how much kids fabian have and his address and his mother and father name who ina fabian family know bout you and yo pickney them???A bet nobody no know are ever heard about you eeeh??weh the man born??u coming like private number and the movie unknownu start suhum weh u cant handle com off a shani shape caz that all u deh pon shani sexy n cock up d girl look good ina real life she a walking doll ina real life u a walking funeral u no dead and nobody no member u soh you come mek fake shit fi try try d gyal cause u know u can face the girl look how long she and her man a come a from you come ina fabian life you nothing but a crosses fingernail bad gyalwhy u run weh gon a country gone live nobody lik you a london but you need fi come caz u have a dose a beaten fi get yow seeidiot coward gyal

39. Fayan a long time shani and fabian a keep party fabian no hide and du somting with shani unlike you about the girl trying feed the man with cake anyting shani sey fabian on it thats wat u called ride are die power couple you see like how shani did ago bottle d man them fi fayan a soh she ago bottle yow bloocart shami a real real girl and you cant get in the way of nothing so gwan goh tek yo back seat caz shani ina her big benz driver seat fool a long time the people them a come if shani want keep one party fi fabian thats nothing fabian keep baby shower and how much party fi shani over the years wi no see you a get nothing are have nothing to show the only one dum and fool a fukin freaky nasty batta face loner gyal fayan d big wrong bang

40. Fayan sucking fabian cocky and licking out man batty and pickney nahhhh keep man again soh all you a kill up yo freaky self that nah du yo no justice maybe it did win kelly but not fabian cause fabian a general real yute kelly was a gyal fool fi leff him good good woman kell and now him sorry him meet a hore like you the man want unf**k unknown yow the man deh a prison weh u pussy send him and hate yow badddd u salt up the man life like how you f**k diamond own u still have kelly and diamond name tattoo pon yo u sey shani tattoo no mek sense but urs them worst caz a 5 different man name tattoo pon you and not one a the man them tattoo back your name diamond big and bold pon yo breast gyal

41. Lulu hate fayan caz she tired a she a borrow her clothes n money but y fayan have lulu a pree out shani page tho thats how important shani is to fayan she a keep up wit shani like her my mum keep up wid kadashian themfabian and shani ago maddd yall bwoy caz him man nah mek him woman leave soh yall gona stay pon this a argue fi nothing

42. A some a the thiefing clothes u want fayan u a call shani stop lifter and you thief yoself clothes thief drugs thief money thief and man thief and you still no have nothing fi show atlease shani have alot fi show we know shani money nuff soh u stay deh a talk bout judgement day wen u a big lesbian wi bun yo out sadamite gyal u ago hell right weh u dead muma deh fayan member a £50 u fuk fa eno as long as u get a hair n nails change u good beggy beggy gyal all weed u fuk the clapton man them for and lil henny ina yo cup and u tink you the shita fabian mek u feel lik u a smaddy caz u nobody u sad miserable lonely hore you coming like the gyal them a back road a jamaica $50 a bruk sperm collecter deh pon yo mouth and pon yo dutty lip

43. Com start post the pictures them mi nah talk bout picture wen d man a sleep mi a talk bout picture like the one him and shani deh pon and you see him know the picture a tek so we a start with you fayan post the picture them let wi see caz a nuff wi see already with shani son and fabian so fayan u ready??? ARE u ago get in trouble are you dnt have any wi want to see atlease 10 pictures come on fayan we waiting

44. Shani shut u f**k up cause the man deh a Fayan yard right now stop come over here come write u look stupid . Ouno just just on about put up pic n shit that nah help none a ouno . To how ouno two have the man lock him shouldn’t a f**k me n a lie to ouno when u ring him phone bitch u stay bad go get a life new clown in a dancehall. Shani member u in a party a vex cause u see the boy weh did a f**k u a chat to next gal n the boy a chat u say a wha happen to u . So Why u a act like Goodas so stop it cause the two a ouno file long so just stop write u n nasty fayann

45. Fabian a fi come home when him go road . Fabian clothes n money and stufff in a my house so how ouno mean where him live bitch me a weekend gal but u can’t be seen with him nowhere ouno see the Benz him drive don’t ouno see me drive it too so weh dat mean .go suck u madda ugly fayann

46. Me and my man fabian ago mek more babies so shani you ago maddd king&heaven are loved by daddy shani me and fabian nahh lef and cant left so u ago stay madd

47. Shani a mix up from long time nobody no like u a u mek fabian party flop nobody no come cause of u . U no see how u bus party flop nasty shape bad shani hype and stay very bad him live with u wonder a way him is from week shani .shani no have no car liard gal its the man car u use . Nuff brand fabian buy for fayann kids so shani go thief your local things shop lifter shani go easy u picture bait so becareful it out say u is a shop lifter. Fayann 2 kids for fabian ago mad u shani they with they daddy now go hold that shani weekend gal shani…. fayann have newborn baby so how u going to see her out man clown duppy bat shani . Fayann a lead shape and cute face…. boy and a girl for fabian shani be real to ur self competition over cause u need make up artist to even look close to fayann pretty face with out make up shani it’s not a good look . U need breast reduction and no bother talk bout the shape bad batty worst u big and fat with it shani girl bye whole a dancehall a chat u right now only u and your friends a chat fayann…..

48. Tan bad shani when did Fabian tell you king & heaven a no fi him ?? Old fat laird gal …tap it bitch tap it …bout him buy you car ….you see how you chat too much set up you a set up heaven & king Daddy fi get robbed ?? Bout him clothes & money is in your yard …idiot dunce gal ppl no your yard a so man can run in pon heaven & king daddy because of your big stinking sperms mouth …nobody don’t like you fi true …that’s why Chrissy no stop chat you ..you badmine her fi her Range Rover badmine gal

49. Nasty fayan sperms collecter dung a town evry man pass tru yo where pon u nice like shani caz mi no seet fayan yo ugly ina real real life wid dem biggg back bag under yo eye shani a fabian no stop gi yo sleepless night idiot gyal u and yo pickney them nah see fabian soh stop tell lie and call up the man name shani kids em ina brand from dem born yo pickney em naked lik yoself u will wan yo pickney be shani son thats y u name him cyp idiot gyal u run goh tek yo last money buy gucci weh shani son wear n put dun from wen dwrl to how u save yo last lil change fi buy that wi kno a second hand caz it look dirtyd gyal big breast fit her body u on the other hand wan du breast and cant dweet caz u bruk n hungry no rass talking about jus a baby move yo bloodcart cause u cant goh noweh wid the man look from wen u a hide a tek d man and run weh goh country d man nah gi yo no knowning dutty gyal fayan evrytin pon yo face wan fix u badmine shani fi her straight nose how u fi call shani ugly u really badmine d girl no sahhhhh yo mother birth u wrong wid a ugly face blame she and germs member a 4 batty jaw u have caz yo batty dem cut ina 2 fayan d only man lair a u a long time u a tell lies pon man d joke is on you stinking rotton ole fayan u a d only gal a England weh tek ppl man and affi hide the pickney them face and cant go noweh wid the man old walking dead fayan d world a chat you from u a fuk gal n boy member a from diamond and kelly days u a du pinkwall nasty gyal yo eye girl fi d girl car tru u affi a tek bus and walk ina the cold wid d 3 unwanted fatherless pickney themevry day u come pon yah a talk bout shani shape and she no cute seem to me like you wan suck shani pussy caz dats all you chat bout is the gyal shape soh if her shape so bad n fuk up and fabian have up you wid the good shape y him no lef his woman all now fi you the way u gwan u sud an have the man good good is y him still deh wid shani then miss cute shape good nasty fayan wat away u a watch the girl fayan atlease she can keep party u cant du nothing wen a yo bday how u spend it bruk sad and lonely fayan u lonely and sad over pon shani snap right now and you see weh the man deh about man deh wid yahhh yo lonely and sad ina the cold yah now

50. Fayan u so sad and lonely in yo yard caz u not seeing fabian no more u have too much time on your hands goh put the white man pickney them to sleep ina the one room

51. U know a no fayan and shani a write all this is a big low life sad person yall really sad tho why yall make people life a bother you….come clean if yall have something to say go on the gyal them page we know nuff gyal no like fayan and shani soh yall gonna come over here and chat shit but the ppl them still a live and still doing them…Who you feel you really sad…Me personally dnt talk to both girl but ppl fi stop it..

52. Like really pitbull face fayan a true u couldnt gone the man dance cause you the worst lady yo badmine nothing fabian keep a do u cant goh and the party weh shani keep fi har son and fabian was very pack and nice you only madd cause not even the door you cud and goh fayan one you ago stop badmine ppl fi them man

53. Wrong bang fayan who dunce like you and you drop outta high school cause you goh breed at a tender age evry fne do wrong spelling fi ppl a no lil error you mek pon this shani no pay har no mind issa mad unhappy gyal from childwood she get abuse soh she dnt know no matter she suffer from neglect she a come from a bad home a portmore her parent never give her no love caz the father goh dead from hungry and the muma tun single mum and couldnt control the hore all the teacher fuk fayan at sch…to b continue…

54. Duttyyyy fayan a true u dnt like see the gyal and har man together u a talk bout dancehall clown badmine ago kill yo u see but you a ENGLAND CLOWN caz u pass true evry man bout yah who no fuk yo u suck them cocky ugly how u a brown skin gyal and under yo eye ever black and swell eeh sleepless nite a get the best a yow true fabby nah fart pon yo and the pickney them fabby suppose sorry him ever meet you…. you and yo pickney them a the man worst nightmare fi true u never gi yoself a better name

55. Fayan you lame asf dont you have your kids that need your attention why dnt you sort out a school for kk kmt you really havnt change..

56. Yall really have time a argue ova a madd thats not leaving his woman and uno still remain in the shell so wats the point for all this but am still seeing fabian&shani together the people them a laugh and gwan while you sitting chatting a loads of shit

57. Wow I didn’t know females like this still exist.In a time where every woman ambition is to become a “boss” and independent.Both of them know about each other and neither one is leaving might as well become sister wives which from what I read Fayan might like that lol.All I’m saying please stop multiplying cause lord knows we do not need anymore of your kind.”It’s like a prison when you’re in a relationship and have to hide moments that should be celebrated”.When you’re worthless how will you know any kind of worth.