FATHER RUPS GET HOLD?

Gm met please post this for me. Words on the street is police hold DOW aka father rups..not good to rejoice in people downfall but this one sweet me yuh F**k ..long time you fi get hold & dip back home …hype & nuff you see where hype bring you to DOW 😂😂😂😂 sophia big stay bad bull frog all you hype dun till a next hype man take you up ..you both was acting like you was F**g untouchable…remember stink mouth sophia immigration still have your (Edited) 😥😥😥 MET if I love karma one more time 😂😂😂😂 as DOW land back a Ja him a go find a gal fi use …Sophia Tek this as a second chance from god & find a man that wants you for you not fi mind dem

24 thoughts on “FATHER RUPS GET HOLD?

1. f**ka him so how him b**ch jim a guh manage now him get hold cause a him mek jim move out leave him babymother and go live with the horse face gal sherffa and jim stop walk and talk say you don’t live with no woman cause your master rups rups done talk say a him put you there and miss bev a wonder if a you are the gal a north a guh hold the p**sy lol no sah jim u wanted to be like dow sherfa start some fasting cause jim have you like a puppet him nuh stop sleep out no man the way you say you tek the gal baby father y wasn’t yuh man with u to bring in the new year u see how rup hype n flop himself you next jim soon move in with a next gal cause rups is not here to program him lol rup rup you better collect back all them money you dash way inna dance sophia can go back to selling her p and save the money now that she don’t have to buy rup name brand BOOKIE TIME LETS SEE HOW LONG MISS BEV CAN HOLD THE P***Y FA AND LETS SEE HOW LONG BEFORE JIM MOVE IN WITH A NEXT GAL CAUSE THE PUPPET MASTAR GONE all a jim other gal them smart cause them keep them mouth shut sher don’t breed fi jim cause him nah stay lol look what him do him babymother and him son just born and stop mine him him don’t want you father rups when you leaving mi want you bring down something fi mi please and thanks lol

2. Sophia have big house a yard and her family dem are tooif unu want talk bout man fine but don’t dare Sophia a kill unu bumbo she did have hype and man before him so leave the gal alone she can’t mek the man want unu

1. sher y you always have to come on pinkwall and call stef name go talk how you nuh see jim and nuh stop ring him all night while him well lead up with next gal not everything go up about jim and dow a stef write it i don’t like that girl the whole a london kmw rups gi jim horse face sher cause him talk it but jim keep on telling ppl him and that woman nuh dey and him single mi a laugh cause jim a f**k someone i kmw and him sleep a the gal yard many nights n like how a rups mek him move with horse face all mi want how long before him move in with the next gal now him daddy is not here to control him cause rups say a him rule jim and Sophia don’t have no house a ja lol please jim stop pillow talk with other woman bout your babymother to the highest bidder n poor sher she buy jim car again and still him nah stay with her sher tek a page outta tash book see how she did hype bout she tek n have the man n now the flop her everybody kmw you a mine jim but stop act like a your man girl cause up to today you cant talk bout the man without calling him babymother name sophia you n rups did have an understanding when him missing n sleep out a him bi**tch jim bring him north to your mate sophia you only get the fronting cause a the free clothes them

2. Sheeffa look like you couldn’t wait fi see jim name inna dis fi call up Steph name boy o boy u sad u a walk and talk bout jim nuh want you go party talk the truth u wasn’t partying cause u did tek up Uber job and drop jim early morning from camp to Tesco lol you a talk bout u win fool win what bout u have the man stop it cause up to today day him still a say him love him babymother this is about Dow Dow not Steph unu Lowe the gal sheefa sad and a act happy jim will never be your man Him a user u see u mek him a drive again and now yuh stress that boy nah own yuh him want be like Dow and romey cause them have 2 ugly gal a mind them so him want the same member what a man do to one woman he will do to you you and Kim and Sophia daughter purse are handbag anything she want name cause Sophia can’t read are write come off pink wall cause Sophia nuh have no stay fi fly nowhere member it still pending what big house when a rent she rent place when she fly down in 2016

3. Unu dying Fe hear something happen to Sophia but hear this she can come merika or Canada if anything cause her family nuff she can’t suffer unu go way and leave her alone dam dog shit unu a nuh her fault rups nuh want you .you a carry man feelings and always a call her name like she put a gun a him head and tek him from unu
    A we say Sophia 2018 Shine in Sophia !!

4. Which house Sophia have in Ja Shut da f**k up ..the old zinc house her blind father live inna?? All the money she use mind DOW she could have you that fi finish build up the house at least DOW will have somewhere to stay ….Jim you f**k & suck sheriffa till she buy you car ..dolly house mash up now DOW you too f**king hype for some that’s had no right in the country ..if you did cook & stay with cherry the old woman that help you come in I doubt you be in this situation…no I don’t f**king feel sorry for you good

5. Come which merika or Canada?? With her criminal record I think not so shut da f**k up …you must be immigration officer that’s going to pass her through Kmft …the worst that could happen to her is DOW & thank god that he removed him ..when Sophia was with father hype you did sexy as hell but look at you now Big & sour …find the gym & lose some weight bring back yourself to how you use to be before crosses DOW entered your life …still na stop rejoice looool you deserve it DOW

6. B t h Sophia a kill you you late big house both her and her aunty have you late her father don’t want move and it’s not zinc and of course you talk bout criminal record and she go ja every year you are late please don’t mek Sophia give you heart attack remember her family big donyiyr research and you will find the facts
    Sophia good but it’s her fault to mix up with unu crosses
    And yes by any mean she can go to America or Toronto a that me say str888 and ask a lawyer dip from one country don’t bar you from another she good Lowe her and start with Rups whay nuh want you if you want

7. Lawyer money wait she has lawyer family
    Half has never been told hop off Sophia she good she nah stop you from do what u want don’t
    Jealousy should be a crime.If she far a fe her problem why it a bother you so

8. This is about dow been arrested how and why jim name is been involved kmt leave the youth alone you no see the youth a wrk him 9 to 5

1. Sorry, that’s “old school”. Like fashion, the in-thing is to write an epistle without a single comma or period, requiring multiple read overs, self-injected punctuations, just to get the gist of what the writer is attempting to get across to the reader. I often wonder if these writers attended a special school where such new age writing skills are imparted.

9. @waste people Jim shut the f**k up undercover batty boy with your square head , you f**king my friend & you style up your baby stef wicked how you said you breed her by accident & you don’t want her ,Jim your file is loading ..Met please check your inbox & post this undercover batty boy jim file fi me please

10. How tash reach in this? Y u people nuh stop call up d girl name. When people flop dem cannit look so especially when them a breed . Tash a glow. As d gal seh a she lef d man and change her number. d man talk loud seh him dont have a number fi her. How she flop. A hate dutty black people. Left Sophia alone a true she ever look good a it a mad uno. Dow road is a must. Sher tek weh jim steph why u still mad move on

1. Kim and sher how you tek wey jim when the world kmw a u a mind him you tek wey jim like you say y was it Steph kids him bring party and not yours you tek wey jim and him keep saying your not his woman him say him run yuh head and you can’t diss him baby mother come sher that’s y a your friend then a hype fi u can’t open your mouth sher you know jim don’t want you unnnu low Steph alone she a nuh the first woman and a man left true a gal can gi him money and free clothes sher god and u kmw jim is not your man a long time u a look a man fi dead pan sher and Kim wey done out east come off the gal name and tell jim fi stop diss own you sher tell the ppl them how u can’t find jim a night time Kim y u running on pink wall fi sher wey put u out fi jim and now she stress cause jim nuh stop go missing and all she say me and him a war ugly sher can tek no body man lol kim go bathe

2. stop stop!!!!!! sher you and your friend them stop hide behind pinkwall say anything else but don’t say jim never want steph no body kms y them lef but u cant tek nobody man u ugly like dnt ever say him never want her cause he did have her up plus a nicer gal fi u monkey give credit wheres its due steph was him woman dnt kms y dat nice looking boy would ever f****k u yuck ur so sick looking

11. Cant take spelling, can’t take the grammar.

Sophia cool and the tall man never causes trouble in dancehall wish him luck if he really get dep

12. Mi wah you leave Mrs Rups alone, ah she seh Rup Rup straight..Oh lord not even ah letter you can pen send to Rups. Well mi sorry if hear still, gwan hold it mi mate mi will write enough letter fi the two ah we.

Big up Rups freedom is ah must, you can gwan back to selling you water front. When p…y big it clap, big up you self Mrs Rups ah you seh Rup Rup. Mi seh Mrs Rups you no stop party with you mate them, All Raquel you fi look wok, and sop use u house fi ends.

13. Mi wah you leave Mrs Rups alone, ah she seh Rup Rup straight..Oh lord not even ah letter you can pen send to Rups. Well mi sorry if hear still, gwan hold it mi mate mi will write enough letter fi the two ah we.

Big up Rups freedom is ah must, you can gwan back to selling you water front. When p…y big it clap, big up you self Mrs Rups ah you seh Rup Rup. Mi seh Mrs Rups you no stop party with you mate them, All Raquel you fi look wok, and stop use u house fi ends. Mrs Rups gwan hold the faith, you hear Mrs Bev the boy needs and wants you.

14. All the one Jim you workless and love sweets. That’s why you end up with horse face. You walk and chat like one gal. Jim fi ah young bwoy you no have no ambition, look were you end up with one germs. Bright face boy just fi likes, man is suppose to provide fi dem youth. You left you good babymother to Kotch with dirty horse face, fi them crew clean up dancehall. Mrs Rups and her daughter trek from the same crew, you sister Kim f**k all the speaker dem inna dance.