DI MAN NAME BERLORD

him name berlord and him come from bristol and him say him a gallies and look from when him deh a England and all now him baby mother weh name shelly can’t help him get him (Edited) and she nuh stop put him out all the time it look like berlord a suck shelly p**y lool

berlord NUH a shelly family them nuh like you a f**k a you berlord shelly ave r man a jamaica a f**k a you a that you fi get you need to go look someone who can help you get your (Edited) bcz shelly family them say she NUH fi help you bcz when you get your (Edited) you a go leave you need to leave now and stop suck shelly p**y lool a she and r family them a go send your ra*ss back a jamaica and she nuh stop walk a tell big p**y sophia r. business Yes qwe qwe sophia when you tell Sophia she tell some one that is how me knw the things them lool

6 thoughts on “DI MAN NAME BERLORD

1. Now if him a eat shelly pussy y u madd??? Him turn u dun?? Ppl like unnu fi gweh. Unnu luv sturr up trouble ion ppl life with unnu crosses self. That’s y I know it a woman that post this. A wha unnu cold caz it cold outside?? Well guh get a man n stop spread rumors

2. Sender your boring. You try jump on the bandwagon tru u see them put up the Brothel whores from Bristol. So now u run go send this boring story to pink wall. Sender, u sound like one ah berlord side piece that can’t take him from Shelley, so you send story to pink wall for some attention. Sender, Bristol ppl no like Mitsy an jay Cus dem too disgusting, das why we dun dem Pon Di wall. But berlord arite an yuh story nah no juice, so we nah go dis up our darling sugarplum. Take a tip from me, you need to have a bit of drama an juice in your story. If she’ll have man, call his name. Throw in a few humourous subs an come with a better story, den we may pay u some mind. We no wahn see all ah di boring country gal dem send in dem boring life to pink wall now, yah man.

3. Berlord u bleaching tun up. Mitzie, jay, dawn an co, you need to take some tips from this man. Man skin pretty like a colouring book.