DEN IF HIM CAN TRICK GIRLS

Hide my id, Dj worldbosslizard aka Robert rowe from south London, croydon area is a big wicked pretender, not to talk of a beggar and a user!!! He walks and begs girls things and all now dont have nothing to show, he owes a numerous amount of women money including his wife kadean who has called police on him multiple times!! and bowcats the women to acquire goods such as money, clothes, jewelry, phones etc and before I finish let me be clear this is not a write up to done him this is a write up to warn women to stay clear and warn promoters of who they are booking and dealing with ….he also beats women and mistreats them for someone claims to love their mum and is family oriented
It seems a bit funny to me and I’m sure to everyone that he beats women, and go in peoples bags and theif from out their house and rape when he cant his own way!!!

14 thoughts on “DEN IF HIM CAN TRICK GIRLS

1. The most shocking thing I read in this story is that he is married. So smaddy really siddung teck lick from him? What a loss dem deh ooman haffi teck, walk around and claim a highly unattractive man as dem own, lend him loads of money, and to add insult to injury also teck beat up from him. Doing all dat just fi seh you hab man. Dem good as gold.

2. Sender, you like that Zoo thing…lolololol

Him know, and unu know that once him get de best of unu it best fi stay quiet. That’s his M.O. and it working. lololololol

1. Some mad English bc gal write this, boring like, yuh deh a England and a write to pink wall fi complain seh a Jamaican man use yuh, Rob yuh, rape yuh and beat yuh? Scotland Yard nah keep again?

3. But cooooya Which dunce gal coulda fold up with this creature here?
    YOU women amaze me what you would lie down with.

4. Him cudda pass fe a Iguana twin. A mus him mugshot dis..Unnu good to claat..imagine how him sqewt when him a sleep n sqewter when it wake..him look like d curly tail lizard dem a Florida…Donkey say d worl no level to browndog…see it yah!!!

5. Yes his married With his ugly looking wife they are a good match I cannot stand him chat to Rass much good for him his time is up

6. Mi hate dem kinda man whe prey Pon weak woman but inna real life, him ugly baddddd so mi no know how any woman could accept any such treatment from him.

Mi never like this man yet. Him always a throw wud an trace and all style female when him select Pon mic, so it doesn’t surprise me that he also treats dem like shit inna real life. Labba mouth mawma man. Bare water come outta him mouth when he talk. Not a humble bone in this man body.

Mi see him start go bristol regular these days tru him a con out 1 ugly mawga gal ah country. Mi hear sey she even fly go a Jamaica after him one time, go run him down. Him have certain type which is needy so more fool dem.