CARLENE NUH DO DAT, TASH BETTER LOOKING DAN YUH OH

13 thoughts on “CARLENE NUH DO DAT, TASH BETTER LOOKING DAN YUH OH

1. Dem really should be asking who look worser..so it worded badly once unno a argue bout who look better..good better best should never be in this trio debate!

Unless@realjohncrowbelly says otherwise. ..it’s a nooo for me dawgg.

Ps:American Idol will resume soon!!

2. Tash seems to be everyone’s problem, leave the girl, so what if she wants to hype. How is that a problem to anyone ????????

3. Mi naaaaaa laugh! A wah gwan yasso…. mi vision blurry today still suh mi cyah too see di next gal face but har baddy look good like it firmm.

4. Carlene prerty Tash look like me ole barrel ole and batta batta a probably she Sen in dis as every time she ave a new man or a ave dance she use pink wall fe free promotion de outfit cheap and tan bad

5. tash did a cuss a gal on ig name Nicky the great one. Tash say Nicky dis her mother and she will kill Nicky and go prison for Nicky. I’m not saying it’s right that they use tash mum to cuss her, but tash what u expect ? U run dung dancehall hype. U war and trouble everyone. U ever send in yourself to pink wall. YOU PUT YOURSELF PON BLAST. The higher the monkey climb, the more him expose. U choose this lifestyle. U post up your mother and expose her to all of this. If mi know mi have enemy, mi nah expose mi kids or family pon bait book, gi dem things to chat and put dem goat mouth on mi family! Tash,if u love u mother, chill
    the F**k out and stop run dung hype and knowings….

6. Tash and Nicole ah tek the same man…..

England dancehall scene is too small for that to go on without there being problem

7. Tash and nicole nah tek nuh same man unno bright ehhh Tash nuh innĂ  nicole league.Tash a try look a buss off dancehall icons weh she cum see u caan get buss off people u of to buss urself tash

8. Nicole a wine up pon man on busride an d man go home to tash… it hurt nicole so she start cuss tash.. nicole run go report tash to police.. but nicole wrong still.. tash tek winnings.. nicole go rest now.. Chubby stop f**k u yet?

9. Yes and the mans name is bagga don’t it ?????

I think you will find that them both ah tek him, but by the convo above it sounds like a Tash man. I don’t think some people aspire to much in life if they are really going to call Nicole an icon !!!!!

Nicole can ah report people ?????

Don’t make me laugh, it was not so long ago di icon was stuck in Jamaica after she tek hype and fly dunggggggg woiiiiiiii mi baddi……

10. Nicole a icon where??? U ever see nicole look good? Nicole in no league. As bad as things mayb tash look way better than her. As for carlene she not relevant in this..

Bagga want up tash. Him all up with her.

11. No he doesn’t who wan Tash NO BADY she aways Ina mix up anyone who thinks Tash a dem friend mad