CANT PUT THE PIC BUT SENDER SHE LOOK GOOD SUH WHY SHE FI HIDE?

Ouno look pon this big old woman Sophia AKA miss bev, in her 50?s weh
deh a Jamaica wid d young boy Weh she a f**k a put up naked picture pon the internet Sophia go have some respect you?re a grandmother n stop f**k and gwan like you a goodas . RUP RUP Aka DOW DOW don?t let she trick you. Sophia we know u business cause me see u more than one occasion pon d island wid d boy and is not u man a england friends me talking pls don?t let me come back over here n name and shame you cause Dow a go kill you old f**s.

6 thoughts on “CANT PUT THE PIC BUT SENDER SHE LOOK GOOD SUH WHY SHE FI HIDE?

1. Rock and come in ah ya so nice, mi cant believe Mrs Rup would ah do Father Rup so.

Must mistake the sender ah mek.

2. Sender the time yuh tek a watch Sophia pusci fi rup rup yuh go learn the difference between an apostrophe and a question mark, mi hate gal like yuh

3. Sophia alright
    Jealousy a kill unu Sophia and her sister dem go bury dem father with dem family from all over the world
    Unu can’t stop Sophia she good stop watch her front unu say she old and she still a beat unu bad lol she go give unu heart attack
    Unu a go tired fe see her face
    Rup nuh want unu don’t blame Sophia blame him

4. What a job sender tek up fe watch gal pussy
    I hope you have more than Sophia fe a do that
    Old poppy show Sophia a mad you go get help and see a doctor
    Rup still want her all you tell
    Him Go find something in England to do than watch woman pussy fe a man whay nuh want you
    Dam johncrow

5. TO MUCH OF THIS SHIT IS GOING ON,LOOK AT BOSS LADY KAREN F…… YOUNG BOYS FROM SUAVE FRIDAY AND GOING ON LIKE SHE IS RESPECTABLE, SHE IS NASTY I WATCH HER ALL THE TIME ALL OVER THE MAN THEM LIKE SHE IS DESPERATE THE OLD WOMEN NEED TO STAY IN THERE LANE.