BUNX STILL BUNXING

This boy will never learn! I’ve been watching his page and I’ve been seeing Nickesha “Hotstepper” on it well instasnap and he did post her HYPE SHE A LOOK but can’t keep his mother on his page. I guess him and his wife left or its the same shit they always go through but Nickesha don’t know his wife head hot. Bunx you nah learn seh yuh can f**k everything weh walk past you or I should say past your eye on IG Then you stoop down to the bottom of the barrel the girl works at McDonald’s a free food you want lol

15 thoughts on “BUNX STILL BUNXING

1. Keshauna shut yuh Shit bout head hot gweh bagga mouth u couldn’t step to me bagga mouth stay in Connecticut an call call gal phone and beat up urself pon Social media

2. Keshauna all u do is stalk bunx gal dem Weh him f**k An put him an then on pinkwall u is a disgrace to woman u married oh f**king well bunx don’t want u all the breed u a breed stop send him in the story boring

3. She is a stupid ass bitch.. what if the gurl a work a Mcdonalds but she is a manager .. a matter a fact the gurl work 2 job.. have her own car n I believe she live by her self.. this bitch keshauna.. go suck ur mada n lowe the man n him woman.. if them really deh.. the man nuh want u.. all u try fi mash him up n other woman.. the man still nah come bck to u.. go sit ur dumb ass down bitch.. mi wouldnt mind u meet ur match with nickesha.. mi ave her pon mi fb..nuh knw her that well fi talk to.. but the gyal better off than u bitch…ignorant fi ur dumb ass.. nickesha fight fi him mek she mad…

4. Keshauna guh suck ur mada n lowe the gyal alone.. u just nuh stop stalk down bunx n every woman him chat to.. gyal u fool nuh f*k.. what if the gurl work a mcdonalds.. she is a manager there.. matter a fact the gurl work 2 job , n believe she drive her own car n live by herself.. always see she post bout her good life.. weh some a unu nuh have.. bunx nuh want u.. can u see that.. i wudnt mine u meet ur match with nickesha.. suh u can sit ur sad life down.. f**king fool.. u think bcuz u have the man last name.. u ave it all over him.. gyal u fava idiot.. nickesha mi nuh knw u.. but gyal dnt mek bcuz a she u give up pon ur man.. if hik really a ur man.. she need help

5. Every bloodclaat day u war wid gal from ja to foreign bitch get a grip pon life yuh love watch people business An carry news An your business a spoil bunx nuh want yuh get it inna yuh head stop stalk di people dem they tired of u yah just internet bad gal not real life bad gal yah jerms stop breed up yuh pussy tired fi push out baby now

6. keshauna suck out nickesha pussy when she down f**k bunx… old fart.. u aguh mad nuh bumbum bloodvlaaatt .. u aguh dead.. bcuz bunx nuh want u bitch

7. Your relationship is over keshauna you have to leave that boy alone learn when to let go have some self respect and dignity maybe then he will respect you! How many times you going to embarrass yourself and so called marriage? Focus on your kids and being a better mother plenty fish out there in the sea