BRITE EYE RETURNS TO THE LINEUP

Sash is one real waste gyal the amount ah pickney bright eye get after Sasha and she nuh stop tek him like one big pu***le sash u nuh see u is one big bl**t fool. What ah way you nuh stop show off bright eye u keep drink up fi bright eye and all him friends come and ah you yard and ah laugh up inner you u face like a p**sy and di day before him deh wid Dutty Dion ah pose inner dance. Dian and sash unuh nuh tired fi ah compete wid each other no nah ah wah could ah cause this. What ah way Dion nuh stop tell Demi bout her step dad bright eye looool.

Bright eye ah time fi you stop drive up and dung inner bl***rt rental now, bright eye you nuh see seh you ah get old and stale, you nuh see di hair pon you head ah drop off now all you can see ah bare scalp looooool no sah. You need fi di dung now you time up. Sasha you know seh you is ah really ah man clown what ah way bright eye ah play happy family wid iron foot Dion gotit and you can do shit about it. Dion you need fi stop F**k di African man that’s why bright eye can leave you looool. You all have party and bright not even did look like him did even wah did deh. Bright eye you is ah big blo**rt man now sort you f**g life out and go look after you kids them and go look fi ah place fi live and stop cotch ah gyal yard. What ah wah suga daughter sugeye nuh stop go ah Dian yard and Dion ah big up di Likkle girl and ah tek har out, brighteye stop bring you kids ah people yard and look after you own yute. You is an big waste man to bl**t. Dion misscarriage she too pu**t lie ah you belly big like bl**rt cow or you go dash weh.

3 thoughts on “BRITE EYE RETURNS TO THE LINEUP

1. Sender yuh sound like bright eye left yuh a road and have Dion and Sasha a drive inna Di rental on alternating days? Well.. there’s always Uber.