BRIGHTEYE AND DI STRAYING COX

Ppl ppl uno run come look hear them dutty man yea so bad bright eye a f**k Dion gotty an him did a f**k the hair dresser girl nadine and abbie but abbie an Dion a friend him is a big user him just love depend on woman an then dump them no woman wea him go out with no have noting good fi say bouth him him just get up an used ever woman just the same bad to bad the hairdresser girl no deserve that a good girl but she always get used from the dutty man them all stusha used are as well them love too much road man an hype man abbie need fi beat Dion gotty too ever thing them si them want an are baby father in a prison a so are pussy hot no man them girl yea a real doy

Me want see the gal whey ago beat bloodcloth Dian Gotit mek me spell right fi unuh, me tek any bwoy me want tek cause me diangotit can do that, and want me to, a what happen to some big sweet p**y gal whey pay man fi f**k them and man still nuh want them. I am back at it again, who vex, go suck unuh muma , whey nuh birth unuh good. Sometime you have draw fi a next gal man (ishawna voice) me naw bust nuh gal, me want bitch step to me, sign DIANGOTIT

24 thoughts on “BRIGHTEYE AND DI STRAYING COX

1. Nadine stop tell lie on the man, cause you know the boy whey also a talk about never want you, you throw too much cocky partner, and u still draw, people Nadine aka Mr George, George remember a so gucci aka kacia use beat you and take you money, you mind man and woman, and none of them stay with you, you if stop a you put the picture fi look knowing, cause you know the bwoy never want you. stop call abbie cause remember you and her buck up in the mcdonald and him walk leave the 2 a you, mek we see o him on the gotty gal ago work out, cause me see on fb, them say them is back, no sah London turn up.

2. Nadine stop tell lie on the man, cause you know the boy whey also a talk about never want you, you throw too much cocky partner, and u still draw, people Nadine aka Mr George, George remember a so gucci aka kacia use beat you and take you money, you mind man and woman, and none of them stay with you, you if stop a you put the picture fi look knowing, cause you know the bwoy never want you. stop call abbie cause remember you and her buck up in the mcdonald and him walk leave the 2 a you, mek we see o him on the gotty gal ago work out, cause me see on fb, them say them is back, no sah London turn up.

3. me can’t tek the gal them whey walk give man them money, Nadine a suh u did tek the African man whey tinagood girl u link on, and him say you pussy stink, Nadine remember you couldn’t get mark on you send him Home, you walk and tell lie on stusha, you is man duppy, all surgery you a do you, you pussy need doing , stop torment the bwoy, and sleep out candy couch, bird need privacy, you worthless like, stop use you money buy f**k,a suh stusha couldn’t stand you

4. No man London on fire the hole a dem woman yah weh a f**k him a idiot gal because him nuh want nuh body and u can never see him n none a dem yet

5. Brighteye new fi memba say a drugs him sell and Dian gotty pussy curse she send har bbyfada a prison n who she f**k get deport nadine walk and buy f**k from man like dog.Dem need fi light him likkle short cocky pon fire because him a gwan like him can dun woman u love too much likes yuh name soon call pon batty.last year yuh up now this year agin n yuh nuh have nth u need to tek care a yuh Pinckney dem me nuh know if yuh babymada sasha a idiot because me sure u still a give her couple f**k n a Years she n gal in a war ova yuh she need to go out n find a man fi f**k

6. Dian gotit did boy gone to the dogs because she is a famous freak she do batty wash pussy wash n threesome with har gal Trisha gotit mine sharp Brighteye a suck dem pussy because him must be a freak to go deh so

7. Ppl don’t u see it’s a crew a dem trisha gotit Dian gotit n Jodi walk and f**k like dog n call dem self sisters dats why Brighteye n sass man a f**k dem but the three a the nasty gal dem do 3some with sass man that’s why Brighteye go tek Dian n trisha because him freaky Brighteye nuh stop use him tongue n f**k the gal dem because him hood weak

8. Nadine you need to be careful because Dian gotit a informa she will send immigration a Peckham pon yuh and remember yuh have yuh 3 kids dem n grandkids fi look after

9. DiAn cah call immigration on nadine when she have Trisha up a lewisham high street fi call immigration on n Brighteye weh she say go collect drugs from nadine African man a Peckham n him a drive up n down him white 66 plate Nissan Juke a shot

10. all these lane stories and comments won’t get you the man Nadine, because a from 2015 yuh a try and him still nuh pay yuh nuh attention,use her yes because she love pay fi f**k and the boy nah look her direction.Plus Nadine yuh a granny stop send out text to get recognize.It’s obvious that a yuh put it out,fame yuh a look and the youth could be yuh son, my youth f**k who yuh want.nuff man deha jail and some a fish, suh mek use a the wholes and freaks.

11. Dirty people, me never know me pussy mean so much to so much people, a who vex, all when thousand thing me still ago f**k the man controversy regardless , me Dian Gotit don’t give a flying f*k , it is what it is, unuh back a pink wall and a chat , about freak, all unuh bitches a freek, undercover, some unuh video soon leak out, immigration me nuh own red book , and immigration know about Trisha Gotit,we tek any stop check, so send them come, when can’t get the grape them say it sour, cause who can’t get no more f**k a worry about the cocky, a unuh a informer, the whole a unu come lick out me Jody , Trisha , and Brighteye batty, unu heat we slack and we dirty and never star no blue movie. Me f**k a cause problem.

12. Unno stop call me name an come step to mi if unno bad me nuh in a no long chatting.unno is some undercover f**kist fren me fi know me business n know who me a f**k then unno walk n go tek him. Memba say a me taste the grape first n tell unno dats why unno get jealous n want a f**k.Brighteye when we did a f**k in a 2015 n yuh tek me things dem u never know say me coulda be like yuh whoring mada. Me know me a granny but memba say u have 3 gal Pinckney n all in a den nose hole man ago push hood n use dem like how u use me n many others unno need fi come with suppn else me ano d first or d last weh ago gi man money or pay man fi f**k me

13. freak out candi whey u a do in this, or mi fi got say a your pussy nadine a suk now, go give knoxroy him pickney, memba anuh bird child, you live with the biggest freak whey clean up bulah road thorton heath, as fi old dead pussi nadine, a time fi u stop, you nuh see say money caan hold man candi memba them shit u a ja cause u f**k to much leave the gal them mek dem fuk cause unuh no betta

14. F**k out Dian Gotit yuh need fi go siding yuh use to chat n laugh with the gal now yuh a look a hype because yuh a tek the gal man yuh pussy nuh have nuh bottom yuh come like some old Leland truck yuh pussy have too much mileage it soon bruck dung just make sure yuh know say the big man weh u did a tek weh day nah look pon yuh u want somebody fi balance yuh rent n suck pussy love likes Brighteye a di wrong person because him pocket weaker dan him hood

15. No Brighteye you gone to the dogs brethren I know your baby mother Sasha is don’t mix up for you to letting these people call up her name and Abbie is a very ambitious young girl but she only mix with the wrong people look how you make them name a scandal fi them two long time whoring beat out gal them nadine and Dian both of them have a bad reputation in dancehall the two of them a some old rozo and they are arguing and degrading themselves even more and they only getting a one f**k from you nothing else..

16. Weh all of this fah? It’s like when America and the British army guh war with Sadam/Iraq for no reasons, because as for a I know the man isn’t for none of the above ladies. So a belly unno a carry long time fi eachother.Fix up ladies, because it drawn out of proportion now and sound sad,Worst a nuh none of unno him want,and unno a talk bout weak cocky,if it did weak why unno up on here cussing plus unno nuh get nuh freakiness from the boy, suh put a end to this Jamaicans ladies both in America and England.

17. Weh all of this fah? It’s like when America and the British army guh war with Sadam/Iraq for no reasons, because as for a I know the man isn’t for none of the above ladies. So a belly unno a carry long time fi eachother.Fix up ladies, because it drawn out of proportion now and sound sad,Worst a nuh none of unno him want,and unno a talk bout weak cocky,if it did weak why unno up on here cussing plus unno nuh get nuh freakiness from the boy, suh put a end to this Jamaicans ladies both in America and England.

18. It’s time we Jamaican women stop degrading each other for men that clearly have no respect for woman, girls if a man talks bad about almost every woman he sleeps with don’t entertain him because your name is next in his mouth ,it’s about time women stop fighting over men and help each other fight men as they are the ones causing the problem

19. It’s about time we Jamaican women stop degrading each other for men the clearly have no respect for women, if your man talks bad about almost every women he sleeps with dont entertain him just know that your name might be next in his mouth, and it’s about time women stop fighting each other for men and help each other fight men because they are the ones that are causing the problem by lying to you and denying you all so please stop

20. All dem a talk Brighteye belongs to Sasha no matter how much woman him tek she tie him pon her fi life because me nuh know if one woman so fool she fight with all him babymada dem til she tired now me nuh know if yuh nuh fraid him drop some aids pon yuh with all them woman yah weh wild like him.u need to go pull the tie n go find a man n stop gwan like yuh a virgin n Brighteye a yuh last stop because him walk n chat yuh n disown yuh to.Me nah lie me like how him last babymada go find a man a Jamaica n breed fah because Brighteye Neva deserve har wid him wukless self