BRIGHT EYE AND DI HIGHE PURCHASE

Met this nice pretty girl weh bright eye a hype pon him Neva get har file good the last n worst out a all the bbymada dem thus by need a DNA.bright eye is Brixton male whore n she a Brixton female whore.

She a f**k from her eye she har knee all a the boy dem in a the community f**k her out n she suck coccky like dog u walk n tek ppl bbyfada n cah keep one. Yuh daughter go up fi raffle n yuh breed from yuh 13.
This ur so call babyfada weh u walk n hype pon n nuhbody never see unno yet but a the hypeness yuh love because a u put up the man weh day n a praise yuh self n him nuh look pon yuh a the dance.

Yuh tek out car fi him pin highe purchase n ediot gal Dian a pay fi it n drive in a it more than u a bay karma is a b*tch u live walk n tek ppl man too much

15 thoughts on “BRIGHT EYE AND DI HIGHE PURCHASE

1. Oprah breed when shi a 13, Iyanla Vanzant breed when shi a 13. Breeding early a nuh crime. A how yu move on afta dat.

2. Stinking front mouth and arm dian dead gotit leave de girl alone is a forward u a look ok sodomite bitch some man a real John crow cause all u a dead meat rotten pussy gal uk dancehall knows all about u stinking self

3. She’s a whore breed and nuh know the father just like how this belly bright eye nah own it

4. Who keep send in story of this eediat man an di irrelevant bitches weh a fight ova him ? Smh… U know when ppl send in story them damn selves

5. Sender a who you say pretty? LMAO if you call this walking STD pretty then you must be high on crack because I don’t know which part a this dog pretty kmt

6. Sunshine Chung Bristol bicycle. u no cute eeda. When u talk bout std, u need to look bout the std inna u mouth. U fren dem sey u mouth smell like gulley an u need to tek out di rotten perusing.

7. Brighteye need a DNA asap! Because this little suck hood dog walk and f**k the whole a London she want a new pussy! A mine she a mine man why him even f**k this thing anyway because something not right a bloodcleet!

8. dutty suck cocky abbie yuh need fi leave the man alone, why yuh keep putting up the man,yuh need to get over it, stinking pussy gal abbie you mouth smell like batty, rememba you walk and lick out battie, yuh a talk about breed from 13, how much belly u dash whey

9. Tt the walking whore walking sexual health clinic the local clinic them tiad fi see yuh face.yuh bring the belly wen u was 13 n dash weh nuff in between memba yuh have nuff enemies n yuh walk n use yuh tongue and tek ppl man n give dem syphlis.a 2 f**k me man tek from yuh n lef yuh high n dry n him feel sorry fi yuh n save ur beating

10. Low d gyal along most yuh dump bitches wnt ah fuk off eyes or hating on Tt fe no reason,. She even suk ur man frm u yet kmbt.. met dis sender sad suk ya madda

11. hey sender! go know facts and stop put up waste stories.How can a rental be paid for on higher purchase? unno mek the man park the Nissan Juke because unno carry it to police and now unno a seh the Benz is higher purchse. unno so dumb!Thank God him smarter than some, can’t roll out it personal ride on the road.suh nuh gal nuh tek out nothing and nuh nah pay fo nothing.

12. every woman f**k and suck, suh unno need fi stop degrade women… because a woman send in this, unno love mek man feel important too much, especially uk dancehall gal them. stop diss each other, it really nuh look good

13. be smart road men, them gal yah will prison unno. Drive rental yes, The juke is higher purchase and nothing nuh wrong with that,but the Benz is a definitely rental.suh them idiot gal yah a chat shit bout pay fah

14. Dutty Abby!Lowe the man and the gal now,yuh nuh move on with yuh old man now,and guh back fi yuh belly weh yuh dash weh.