BRIGHT EYE AGEN AND AGEN

BrightEye di womenizer

Suh dis dutty womenizer brighteye nuh stop dip him cocky innner women pussy dats why him cah reach nuh weh inner life. Him is one big womenizer all him good fah ah kotch ah women yard any weh him get p**y fi di night ah deh suh him rest him head fi di night all him good fah ah use women fi dem p**y or money then dump dem him love when women mind him. Wat ah way him hitch up and deh every weh wid dis yah sadamite Dian him mussi ah suck out ah p**y from front to back and ah gi har di 3som cause dat dem both love she nuh stop show off wid dis yah broke pocket man she nuh stop post up wid him mi nah laugh foreign nice to bl***art. Brighteye love gwan like him have money di man broke to b**dclart him nuh stop go round and ah beg ppl money him nuh own not ah dry shit all him good fah ah drive up and dung inner hype 17plate Benz rental car and ah nuh fi him, him nuh live nuh weh or own nutten inner him name and him ah big man no sah wat ah shame mi nuh know how Sasha still deh wid him di mout ah f**k him f**k pon har to r*ss she madd to p**yclart. Him nuh stop walk and F**k wid him mouth hang dung fi women fi mind him brighteye love to much love likes

Mi nuh know weh women find inner him ah most him mout to backside cause ah could ah never him cocky di amount of women him ah f**k wid one time wat ah man dutty and wokless di way how u shot (Edited) and u still nuh have nutten inner u name di way u ah drive up and dung inner di ppl dem rental ah shot u soon get ketch

33 thoughts on “BRIGHT EYE AGEN AND AGEN

1. Damn talk about a woman scorned!!!Bright yeye yuh fcuk up di sender’s medz enuh dawgg!!Only a former star starter who get benched would know the inner workings of yuh team.

Offer di sender a S or a F as compromise, sender ask fi di combo special so peace can reign between unno two n yuh tap send him een!

2. Sender sender sender its just life……

Some of these guys ain’t worth sh*t, don’t let him consume your mind like this

3. poor you sender! Stopyet to diss the man, because the world know he aint no batteyman and what you know about him not reaching anywhere in life? You seems to help salt him up too and yuh get left like all the other old farts thats why yuh send this. Go tek a left-mi-pill…

1. Him may not be ah battyman fi true ah dat but him ah man whore bright eye is no good fi ah big man like him, he’s an big womenizer fi true

4. No sah the sender look like she get a f**k and dump, she hurt bad, little gal stop mind man, cause you must did a give him your things to know him broke, and the other thing broke man don’t drive a rent car, stop express yourself on social media, if him hurt you that much seek help from a physiatrist stupid bitch we need things that make sense

5. sender a gal like unno man diss up,how yuh fi know so much,bright eye live somewhere stupid bitch,come off the man name and tek yuh hurt to the lord in prayer.

6. This sender sound obsesse you get a f**k and duck move on stop put up the man go find a next man f**ksake and when you a wish bad for the man remember there is a god you f**king sad weirdo shame on you bitch your bad lucky he trick and leave you to be doing this poor soul hope find your way soon

7. people!people! and the sender, please remember that my friend bright-eye aka Eyes, DON’T GIVE A F**K…. and thats the friend i know.

8. That sender yah fool fool eeh,it’s more expensive to drive rentals,so you must be making money to maintain that waste gal. yuh sound like Abbie or Nadine weh him walk left them a argue like 2 clowns. because that bwoy don’t want a soul but him bbymothers..

1. and him don’t want the bbymothers either. you and the sender just as fool.

Sender, women like you are very annoying! unu complain about what a man a do to other women as if you neva catch the same treatment. Look like you catch it the worst. 😀 😀 😀 😀 😀 😀

9. No sah how many times brighteye ah go deh pon pink wall fi di year ah wah kind ah wokeless man dis, brighteye nuh wah no women ah just f**k him wah f**k dem and dats it u stay deh him nuh wah ah soul

10. Ah money him ah collect from di gyal dem him ah f**k wid fi pay di rental suh doh mek dis yah man trick u cause every gyal him f**k dem always ah mind him fi ah big man him wokless

11. U nuh see who him ah f**k wid now di sadamite Dian ah probably she ah always inner di rental ah drive up inner it ah probably she ah pay fi di rental or him babymadda Sasha who him live wid

12. one load of idiot bitches,what are you lots trying to gain from this or making people know,nothing is wrong with what the bwoy a do,every man do it that do road, play with unno feelings and move on.

13. Remember dem try diss up lucky British,Raw foul,Stusha,Buju,Rup Rup and many more,even Usain Bolt,plus them crucified Jesus and the world goes on. So why you sender think your story gonna change this man.Sad bitch you was never wanted,I can tell by reading your fabricated story.

14. Remember dem try diss up lucky British,Raw foul,Stusha,Buju,Rup Rup and many more,even Usain Bolt,plus them crucified Jesus and the world goes on. So why you sender think your story gonna change this man.Sad bitch you was never wanted,I can tell by reading your fabricated story.

15. Lol. Mix up d gal dem soon plan up n send him go grave yard it appears lol. Some a uno need to glue up uno legs or get uno p u ssy sowed up. No sah, man like him need women fi pepper him literally, him sound like walking AIDS. Why some a dem gal yah think dem can cool nasty, low life men like these though. Uno nuh see say most a dem man dey better off dead than being alive, sick nasty low life animal dat.

16. The sender sounds vex bad. I saw brighteye and him cock batty the other day in brixton wearing a black t shirt and shorts. He is nothing special lol.

17. And dian is not pretty and nice like back in da days she looks kind of pop down now lol. You women need to fix up and stop making these losers use you. That is said for all of us women.

18. Dian old and bloodclart ugly she more dan pop dung she nuh tan good at all mi nuh know weh she favour too much man and women she tek. Brighteye is so one special at all bright eye is only good fah ah f**k off di people dem girl child den dump dem he’s ah dutty old dog him need fi realise seh him have girl pickney cause wat goes around will cum back in due time

19. you all sound like a bunch of waste gals commenting on issues like this, stop mek men feel important and stop mek some gal feel special. Things like these don’t change people, nuh matter what yuh write or bring up. bout plan up and give aids, what a load of bullshit is that? dunce as f**k

20. Ah how much women brighteye ah go have wid him short cocky ah how women ah run him dung suh and him nuh have nothing

21. lol… Him hood nuh short,idiot waste gal. guh ask all his ex’s and the gal them him f**k,plus him knows his stuff, mi a tell yuh that. stop hate because yuh get rejected and a help post stories. how yuh know him nuh have nothing, unno want people fi advertise their assets to unno,fi unno want and chat, then inform pon him like how unno stop him from driving his juke,bitches get over him,nigga move on,do the same.

22. Brighteye never did owe no car what suh ever ah people name him ah drive inner u nuh see ah pure likes him like Mek him move him bloodclart bright doh have jack shit di bout ah women him guh round and ah beg £50 £50 each time and seh him ah go go back.

1. Ah true he does and gwan like him hype him nuh have nuh weh him nuh have money him live offer women n him dick small mi nuh know weh women see inner him I swear

23. what a loads of idiot gal them yah.unno don’t know Jack shit,so please shut up and stop hide behind pinkwall. Because Abbie, Nadine and few more wasnt complaining about the size, worst big man body Nadine from Peckham that used to walk and own him up and he never once pay her mind,so what was them after, hot cocky bright-eye we hear them talk bout yuh.suh f**k them, bex them bex…

24. No sah me cah bothered with dem ppl yah Dian yuh say man affi mine yuh when a yuh a mine brighteye.Dian a rent car fi bright eye sell drugs and a Sasha and the rest of the woman den a drive up n down in it .Dian yuh say a ur man and a him bbymom him send him birthday with and you affi give him money to go out the night with you and buy him birthday shoes from weeks before

1. Mi nah laugh. Ah true ah she ah mind brighteye dats why brighteye stick around har. Him nuh stop drive up and dung inner rental n dutty Dian ah pay fi it ah nuh gyal drive up and dung inner da rental deh. Wat ah way she ah boast and ah seh ah fi har man dese times him ah f**k other gyal no sah wat is not this inner England to pussyclart