DIS WAS FLIPPA BABY MADDA BACK INA 2010 A DASH WUD PAN MARSHA AND DI RES

twanna n flippa

Dem A Watch Mi And A Chat Mi But Mi Nuh Give A DAM…just keep wondering y this 1 little girl have so much of DEM worried…

Budha Jackson
a tru yuh hot and yuh well sort out. dem fi chuck off or go tek some potassium pill and roll over..

Y DOES IT HURT SO MUCH…….LoVe

Twana-Kay MissBoss Pinnock
I don’t look on him like captain save ’em/gold diggin i don’t do that/i look on him like inspiration……..Only kind of girl he wants/INDEPENDENT queen workin’ for her throne……..WHAT IS TO BE MUST BE….

Budha Jackson
tell dem again boss lady.. yuh have yuh owna tings and a you di man want

I’M SO HAPPY RITE NOW……..LOVE U BOO

Kerry-ann Brown-rodgers
a wha mek u happy so and who is ur boo lol

from she lef ja she lost in di system…lol my boo is “HIM”

Erica Campbell
u know him always mek u happy

lol yes Theresa “HIM”…….thats so true Erica and i do the same for him …..thats y dem caah get mi out….lol

0 thoughts on “DIS WAS FLIPPA BABY MADDA BACK INA 2010 A DASH WUD PAN MARSHA AND DI RES

1. Ah bwoy…note to women out there…if u are only allowed to refer to ur “man” as “him” den “him” anno fi u own! Mi know u hear, but it look like a care u neva care since money did a run dem time deh.

2. Me say me memba dis idiot ya did a throw shades pon Marsha n look like a real infidel cause she a boast say her man buy her guess shoe n di shoe did cost only about $50-$65 so if a bitch a bost bout dat whe u expect?? me hear say she all affi sell d king fish whe him did buy her dat a long time cause him say nutten na gwaan n she still did a hang on like bird

3. Now she deh inna the outskirts if Toronto quiet as a church mouse…. Dem say flippa a provide fi di whole a him Pitney twannakay run in and tell us the facts. I bet the guess shoe and the headless photos done worn out by now the Lillie girl a run up and down doh

4. twana lives in jamaica

she still runs her phone store

takes very good care of her daughter

maybe the hype she did a hype and get flop was a good thing cause now she not in the bang garang dat marsha in now

so when you tink you lose , you end up winning

hope she learnt her lesson

5. on a different note , can anyone share how Sidonie get involved with Flippa in the first place

she always call him her brother and he come her parties and champagne shower an all this

but i thought he was dating Bobbiesha her fren

or she did a fk him to ?

anybody ?

6. Is this the lady with the Guess shoes? If it is, I vividly remember when she got mangled.. That was a day in JMG history :cd

7. met please do rerun guess shoes again that was a day I remember stying up all nite and te amount of laugh I laugh this and moe from Movado I would never forget

8. Me just want know why she even badda post the pic inna the first place. If the people dem know who you a fu!k and yuh go throw up pic show him face. if yuh a go tek a gal man and protest it no badda get shy about it. dats how me know she did shame. lol

9. how da likkle koki guh har head? less da tongue sweet har. caws all mi kno is him koki small small small.