TORONTO PROMOTER TEA

Tall P is a up and coming dancehall promoter in Toronto. He is a true gyalis. He has been getting nuff gyal since his all white party shot last summer. He is currently with @_dollychampayne. Never thought he would be interested in this dutty gyal but i guess the 3-somes is what he likes. . Word of advice to Tall P, do not be surprised if the dutty gyal lef you fi anadda gyal like she did her babyfada.

82 thoughts on “TORONTO PROMOTER TEA

1. Dolly champagne look dirty with all those tats. Tall P is one fine mutha fucka. I wonder if him dick tall and big.

1. Mi like dolly from she name signature dolly on ig. Nuh know much bout har but she seems like she have a troubled past. Like one a dem ppl who real sad deep inside.

2. Handsome fellow!!..Desnoes n Geddes to rass..if a laff today..dem carry me go Meadowrest tomorrow..lmao..no sah. Me like it!!

3. Last I heard these men are taken… so ladies if you dont want to get use and refuse I suggest not to go there with them.

1. Why was I left out in de dark? Nikki hype and har mum share a shop on Eglington ave west in Toronto name salon Janice Nikki and her mum couldn’t afford the rent now the shop close down and the place for lease Nikki pretend like she got money but that not the case Nikki cant do hair and har mother Janice cant do hair none at all Nikki look stress out and a put on a front in public

2. Cant understand how Tall P said he a bad mon from Jamaica and he chat so much Que always claim TAll P as her brother and Que confide in Tall P and Tall P went and chat Que Business with idiot man pit toilet Hilary with her one hair style like portia Simpson miller Jamaica Ex prime minister ,Hilary dont have a man Jeff live with his wife and 2 sons and Hilary lie to public to Believe she and Jeff live in de Government housings together, Jeff wife is a nurse she was real nurse not a PSW a real nurse Jeff went to Jamaica and marry this woman brought her to Canada she had a son in Jamaica and Jeff send for the wife and the son, in September 2019 the lady Jeff wife gave birth to a second son now Jeff and the wife have 2 sons SO WHILE HILARY A TRY TRICK THE CROWD say Jeff live with her JEFF wouldn’t lower his standard to live in government housings, Jeff wife only been in Canada 3 years she already bought herself a house , Jeff and his wife and the 2 Boys kids live together, Hilary how does it feel to pretend like you with Jeff, People notice it’s only old pictures Jeff can put up she has no new pic of she and Jeff, Hilary leave Que and her business alone my battyhole

3. Gunshot Unuh a go get so gwan mix ppl hear que u a gwan like we nuh know a who big pussy que all this a start from just thru tall p nuh want you and the one crowd chroma get was when bottle Pon bottle was apart of it and after dem disconnect all link yuh shit flop. Tell the people dem that tell dem say u lay down Inna tall p bed naked and him feel how yuh body stretch gone all places and nuh fuck u so it a mad u

1. Any gyal who talk to him muss be getting money from him. Him ugly and never dressed good yet! Canada dancehall have no hot man!

4. Unno ppl low di man dem and stop mix mix dem up can bet seh a one gal he / dem a fuck sen dis in. Unno neva know weh ya get YUHSELF inna. And stop.call up ressa man dem name too. Unno to ton bad and terrible. Mi nuh why dem even fuck unno dancehall mixup chatty chatty waste gal fa. All unno do is get jealous ova ppl man and sen dem ova pinkwall fi find out which gal besides unno and dem woman dem a fuck. FULL TIME UNNO STOP DI FUCKRY NOW MAN.

5. Tall man or Tall P dont got no money tall p and him crew just a pose up like dem have cash no cash dem call dem self bottle after bottles and all dem do a put $50 and made up and buy bottles please that broke people tradition tall P broke so I’m 100% sure dolly not sleeping with him for cash Tall P and him crew just a pose up and a hype up

1. Bitch shut yuh fuckry yuh bex tru dem nuh faaaaart pon yuh nastiness. Low bokkles crew afta dem nuh trouble ppl . Unno to bloodclaat bad mind and stay bad. Suck unno madda and low out di man dem pussy!!

2. Big up bokkles pon bokkles crew. Real yute dem and unno pussy bad mind people a try bring dem dung fi wa!! Give respect where its due. Man dem jussa a do dem ting and having fun and unno pussyole dancehall cockroachs wah bring dem dung. Get a life you bunch of parasites.

1. All I no is townman needs pussy sucking lessons terrible And wanting to break my virginity in my battle was the worst thing I could have done ack like a bad man but cry every night because he was abandoned as a child poor thing

3. You is a bitch , you’re a hater for y’all to be calling them broke but they be doing more and buying more than y’all it seems that y’all are broke and miserable a watch the man dem a live dem life. Them crew from Weh me see drive some nice cars , wether dem clothes fake or not they look damn good all a the man dem … Unuh see Wah happen leave dem alone anybody go fuck with dem a go lay Pon Unuh face like whoever go fuck with dem. Y’all a bunch of haters and it pain u uh thru the man dem talk less and nah pay Unuh no mind

6. must Be the fake designer clothes a frighten eno cause they don’t got no money . Country man hypest bruk man a foreign and love fuck some likkle duppy bat gal . Can even last 10 min good that’s what’s y’all killing up yuh self ova .

1. Why you mad sis???? Bokkle man dem naw look your way lmao. You sound sad and angry hush! Yuh pussy nuh good dats why country come quick gal, yuh pussy waan deliverance caa it nuh good..low di man and gway heeeediot!!

1. I don’t know where to begin Bottles man dem mix up, hype and bruk as fuck. The ugly barber one him have one dead cocky every woman complain bout him. Then goes country man wah married and fuck off everybody lol yuh wah see the gyal dem wah seh dem over him house the gyal dem look like cockroach. I can only wonder wah gwaan inna da apartment deh because the gyal dem seh dem see different gyal each time with tall p over deh. Mi cah believe dem live together and dem deh ah road and ah hype suh. Then Tall P have one wife deh wah tall like one tower wah live fi text everybody pon instagram and wah know bout har husband which is a joke she needs to sit har ass down because if u cant see that ur husband mek yuh expire that’s a joke. She need fi understand her bloodclaath self. Then him have one next one wah live ah Florida wah ah nurse wah have up all of his pictures of she and him, yuh can see seh she have money an yuh can see seh she love him but girl yuh too pretty fi ah waste time with battyman tall p wah we hear him wife all run him out but him did ah hype bout him have wife. If yuh was a bad man yuh should run yuh wife long time if she violate yuh suh to wah mi hear and have yuh like boy toy and yet still ah tell ppl seh all u do is party every night and nuh spend quality time with yuh kids. Ms florida yuh better run lef him because it seems like him aggo inna bere domestic problem. And mi need to buy one toothbrush fi country man inna him fake designer clothes because mi hear ah bere bad pussy him suck and Mr. Barber man plz find some clothes other than those Hercules looking shit u be wearing yuh body nuh look suh good fi ah show so much like yuh a model. Que is one big Johncrow wah fuck all man and still hungry and still cant keep a man because har pussy nuh good. Hilary u need to find a savior because Jeff just ah use you. Yuh ah 65 guh duh something with yuh life nuh and stop run up and down inna dancehall. All of unno need to find a one person to settle down with because all of unno ah get old fi unno dutty life nah guh nuh weh.
        Plus unno still bruk. This need gi

1. Dutty germs gal weh write up dis, go and labba juice yuh MA PUSSY. Fi you fi come pon ya fi try slanda di people dem….yuh life mus sad and miserable and misery love company. Stink pussy gal ya mussi one a di gal weh barber man hood couldn’t stand up fa so go and disinfect yuh big hole nastiness!!!! Stop watch out Tall P business weh naw pay yuh dirty germs. Unno Toronto dancehall waste gal dem suh unno tan when di man dem fuck and duck unno nastiness. Di mon dem do a few likkle party and true unno a run dem dung and most likely get a one fuck and neva get wife up unno come pon pinkwall fi talk all kinda fukry and lies pon di mon dem. Unno move yuh bloodclaaaat stink like.

2. First of all y’all chatting like uno know the bomboclaat ppl them. Clearly is a big pussy Gyal write this that’s mad about something. A wa uno beg a fuk and didn’t get thru? So what if the rass man them live together? What’s the crime? Nuff Gyal a fukry a better yuh live wid yuh fren more time than live wid woman fi them tek advantage a u. And secondly if you knew TOWN MAN u would know that bombohole ignorant toward them suck pussy bullshit deh. Him hood big enough and trang enough to keep a Gyal him nuh need fi use him mouth believe that! And the man a real TOWN MAN that’s why him get the name ina the first place uno chat tuh much. Funny y’all can chat all this shit but only anonymously because if the man them know is a different thing. Uno hypocritical bad nuh bomboclaat cuz I bet the same pussyhole that write this is the same pussyhole weh a hail the man them when weekend time come. The ppl them happy Town man and Tall P them good believe me. Them nuh short a nothing. Two working class bomboclaat man and uno just live pan the man them name suh. Town Man wake up early everrrrry bomboclaat Mawning and go pan the slave suh whether him clothes real or fake that shouldn’t bother uno cause him nah fuk fi it and him nah sell him batty fi it. Stop hating man and Lowe the bomboclaat man then mek them live in peace. For fuks sake. Bottle Pan Bottle Family Big Up

3. First of all y’all chatting like uno know the bomboclaat ppl them. Clearly is a big pussy Gyal write this that’s mad about something. A wa uno beg a fuk and didn’t get thru? So what if the rass man them live together? What’s the crime? Nuff Gyal a fukry a better yuh live wid yuh fren more time than live wid woman fi them tek advantage a u. And secondly if you knew TOWN MAN u would know that bombohole ignorant toward them suck pussy bullshit deh. Him hood big enough and trang enough to keep a Gyal him nuh need fi use him mouth believe that! And the man a real TOWN MAN that’s why him get the name ina the first place uno chat tuh much. Funny y’all can chat all this shit but only anonymously because if the man them know is a different thing. Uno hypocritical bad nuh bomboclaat cuz I bet the same pussyhole that write this is the same pussyhole weh a hail the man them when weekend time come. The ppl them happy Town man and Tall P them good believe me. Them nuh short a nothing. Two working class bomboclaat man and uno just live pan the man them name suh. Town Man wake up early everrrrry bomboclaat Mawning and go pan the slave suh whether him clothes real or fake that shouldn’t bother uno cause him nah fuk fi it and him nah sell him batty fi it. Stop hating man and Lowe the bomboclaat man then mek them live in peace. For fuks sake. Bottle Pan Bottle Family Big Up

1. Bokkle pon bokkle mon dem bruk nuh bloodclaat and love beg gal money. And di ole fool fool gal dem a fling up gi dem cas dem keep 2 likkle dance so dem frighten. None a dem look up to par. Tall p head nuh match him body, tight up shape bad mussle shirt one cant dress a bloodclaat . Town man wid him fake designer dem .Toronto dancehall hall man dem nuh ready

4. Bitch go suck a dick and get the fuck upon outta here with your nonsense. Low di man dem and stop spread rumors. Bokkles man dem look good. And dont u wish u could get a piece outta di barber?! bitch u sour and mi nuh know but mi smell ya nastiness! By the way Tallp hawt too. Aye dirty girl fly weh and stop tell lie pon di mon dem oooooh…

2. This is Que talking Weh probably did want fuck the whole crew and dem look Pon u like an old dog whore Weh could a be dem granny cause most a the youth dem not even 40 good yet. Que we all know you are bitter cause u and yuh friend flop from day and she did well want get a bottle Pon bottle mention fi feel relevant as Canadian woman, bitch hurt when the man dem big up queenie

7. That’s how friends to roll, one man can’t drink off one bottle of Hennessy so if they put money together nothing wrong with that. You guys life sad bad

8. Why the one daggq rass always feels the need to always ah mek.status..she doesn’t realize how dumb she sounds…nelly give your fren a few pointers man..first tell her loose the wannabe Jamaican accent.she sounds beggin! Next tell her wen going live fix up her self she looks sour and nasty like her teeth want brush..your her idol right now give the gal some pointers lol you boost her way to much

1. Cause she wants to be one and is a hot ass mess. Her outfit at Victoria secret was an atrocity. Her bangs look like Dem did cut Inna dark.

9. Tall P is MARRIED to a 6ft tall 250lbs Mixed Linebacker from Btown..
    He’s a Nice person but Cheap (or lacking $$)… not too sure

10. They are really nice people, leave them alone. Even if them don’t have money at least they try to support people party. What does you guy’s do? Walk around and beg drink off people table.

1. That’s what you do stinking dutty bitch Lulu. All you do is write pon pinkwall and gwan like you big and bad behind social media wid yah fake trigger fingers suck pussy ass bitch! I know who you are battybwoy looking but female bitch….bitch. go and suck yah madda!!!

11. Wait wait bigger and better news..dj snoopy isn’t with his baby moms and more..ah wah coulda cause this?he’s so nuff and it looks as though she finally realize ..hes so full of himself. Bout your most requested dj..

1. Bokkles pon bokkele mon dem a bruk bwoy dem all dem do a beg gal dem money neatly. Ya mi know people who a fuck di whole a dem and dem av di same story. Dem not even look good. Ya mi av nuff more stay tuned. Every set a gal and man fuck each other inna di one likkle circle a dance till a time fi rotate . I gwan talk out unno secret ya mi no nuff

12. A which promoter so badmind to call police on pretty boy party? Tell dem to call name because I want to know lol

13. Gross bokkles pon bokkles mon dem a bruck man weh love beg woman dem money. Same woman dem a fuck a talk it ya. Dem just gwan hype but dem is a bunch of beggers. And dem dont even look good. More for talk who and who dem a secretly fuck inna di dancehall . Wait on it its coming.

14. So what all man I have been with eat pussy,I have facts town man aka county man eat pussy and fuck battle. He’s ok because everytime him eat the pussy I hate it he needs pussy eating lessons I want t all duty gal Tec him so he can stop bother my phone everyday. he’s yours nothing to offer but dick. I’m so over the man. He has child hood issue as to why he’s a mad man…

15. Tall P and Town man run when they fren get shot tall p you not bad Canadian dead and the bottle Pon bottles man dem quiet now bottles Pon bottle dance a go cancel or it a keep bottle Pon bottle man dem flap I hate dem

1. me never get the real story enuh, so town man and tall p lef canadian fi dead but yet still battyman tall p always a run off him mouth seh him is bad man him should of defended is friend since him suh bad and canadian is a real good yute. nah lie mi sorry fi hear seh him dead condolences to his family.
      them better not keep nuh bottle pon or bottle or summerbuzz because mi hear seh some yute a chat seh them wah get rid ah tall p him better watch him back if him knows whats best.

16. @ pretty plus short -LOL … What did you want them to do ? Jump in front of the bullets ? Run for cover. Why do they need to stay at the scene of the crime ? You sound like a disgruntled fan. These men have kids. Run and live to see another day ! Big up Tall man and Town man .

17. no them never affi jump in the middle but since nothing cah bad like them they should have defend it since dem bad suh. Canadian must cry fi see the ppl him call friend and never have him back because mi know as fact he would have tall p back especially. tall P yuh better stay guarded because mi hear ah u next the people them want.