THIS IS TOO SERIOUS FOR THE WWW

Them finally catch him on tape!!!!! Yes Robin them catch you on tape planning with Cash King to rob the man !!!! Wooiiiieeee!!! You think Dwight can save you now ?? Lol !!! Everything is recorded ! We caught yuh a give out the man license plate we catch yuh a tell Cash King exactly how to stage the whole thing but little do you know when man a plan God a wipe. The last time when u rob the guys them and your same friends them come tek it back from you , yuh never learn ??? When the boy dem guh fi kill yuh uppa Hamilton , yuh Neva learn ???? Well wi aguh put out the tape !!!! Since you want all yuh aguh lose all f**king greedy! How the man a provide you and you plan to rob him ?? Here is the story Met him plan with Cash King to rob the man , but little does he know the man woman hear bout the story and went back and tell her man then him now realizing seh the story start come out start cook up a story against the girl so that the girl and the man fall out because at that point the girl can’t get into her man ears, on the tape him all a tell them how him “the B*tch” which is the girl soon get what she looking for! Toronto know seh him usually red eye over people things. Don’t you worry Robin the tape is gonna get to the man one way or another ! One way or another the recording of you planning to rob the man it a guh round the entire Toronto a from long time yuh fi (Edited), from you tek my work the last time mi know unfair game play twice! Everyday you a brag bout this and that just watch now

39 thoughts on “THIS IS TOO SERIOUS FOR THE WWW

1. Mi hear di tape ! A long time dem fi catch him more time mi si him dunga central and a peer people him and dutty cash king but all cash king love gwan like him have nuttn him Naav one shit a factory work him duh ! Him well want somebody fi married to lol robin a big snack but mi waa dem buss him shut yuh si !!!!!!

2. World small eeee if a Di small coolie Bwoy him a big wicked I hope dem hold him a di same way him and him cuzin did try set up my baby fadda a Shine dance the bwoy use to come a wi yaad eat outta the same pot wid mi baby fadda

3. Met show dem pickcha cause mi know the one Robin and dutty cash king , but yuh nuh si seh Robin and Charlie dem paar !! Wah day him guh Jamaica enuh and tek weh some money from a yute but mi glad dem finally catch him pon tape cuz him love likes and always a try Rob people but only cause him sneaking wid it ,, wooooiiiieee Toronto Nice

4. But a wah day him come a brag bout him link to Charlie dem and a talk bout the man come from LA and di man have di real link and how Mexican and how the man nuh know bout the work him chat whole heep mi hope dem beat him , him Eva doh central a drink Hennessy like him a smaddy

5. Some people have a death wish, is not everybody mek u live after unno tek dem tings. Unno fi go hard fi get unno ownna tings

6. Cash king when since u tun gangsta ? Well people wi duh anything when dem bruk and hungry ! Cavey a big mascot bruk like Dowg

1. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak A chameleon.

7. Raaawww George never si smoke without fire, dats why Charlie did seh him ting soon solid after him dance pon Friday and a say how him breddren aguh buss him pon a big work , one ting dem rawtid Toronto fake hype man ya char too rass much Cavey well want some money suh him wi do anything

8. Alll a dem name ya weh mention di whole a them is thief cash king Dwight Charlie and Robin is the head snake well him an Dwight

9. These set off thieves are always at Velvet typically them all they do is play loyal at first then them plot against the same people that help them damn set of shits ! This is no surprise with these names

10. The youth a good youth, unu fi stop spread f**kry pon him… Cavey on fi other hand is a fake, everything him wear a fake lol

11. Glad dI gyal get fi warn har man cuz now dem plan get frigg , set of flipping con man them always catch people tru dem play loyal at first Robin and him friend Shane leave way fi come st Catherine fi rob my husband and draw card bout people rob them well want fi dem day fi come

12. Cavey wear bare fake bout him have on Gucci if I laugh I dead Cacey well want somebody fi care fi him dwl but when yuh look pon Robin you know him a snake fi stay far , him still deh wid da girl deh from Jungle ? Mi hear a she duh all di work fi him

1. Leave dwight out a di mix dem man deh clean and nuh mix with people them man deh deal with uplifting youths so clear up unu chat please

13. Leave dwight out of unu dutty mouth a good man dat get yuh facts straight dem man deh a big man and they uplift youths so leave him out of unu careless argument

14. Cavey a u fi guh get a life and stop red yeye peepz fi dem tings @unknown more while when man si unno fi just buss a shot inna unno bloodclaut man caa even Mek money ova ya caa a bare teef unnuh teef all da big pussy deh Robin him know why him and Shane a hide but any Day name Day weh mi catch dem aguh be a rass day fi memba inna Toronto

15. No body don’t have Cavey name fi carry di tape go station him don’t even have status ya but him a plan fi rob people too wicked. He wants to be In the lime light so bad what a shame. Why Met don’t put up them pic so everybody can see the thief them

16. Bloodnaawwt you know I thought this was a lie , but I heard the tape yesterday . My only question is why thou????? If somebody a make u eat why u woudda want to try something?? Jaknow a big arms house dat ! I know cash king voice but a the next guy a feed him the information! All a give the man plate number. Who have a pic of the girl ???? I think this should go get reported because he said he wants to hurt the girl ! THIS TAPE NEEDS TO BE REPORTED NO JOKE !

17. You all know that the person who posted this and most of the people commenting below are all in cahoots and just a bunch of haters right? I know these people and it’s all bullshit. Just trying to belittle other people and invent tales to make one feel better about their inadequacies in life. For the girl that posted this, didn’t take much for your man to drop you eh?

All in all – you win some you lose some. Focus on bettering your lives by doing something positive and stop focusing your energies on tales created to belittle others.

18. Bare pussy Cavey walk and suck (roll eyes) Robin don’t even have a drivers license mi dying for somebody to catch that con man ! Him is a big Rass con man ! Him rob and take people things ! Toronto is so small dem dumb eehh if a try rob people ! I wanna know who is the man ooman what them a talk bout in a the tape ! And yes robin still is with that girl and his wife lol! Robin still drive the x5 ??? I wish somebody would put an end to him because he really F wid people tings all the while and try style dem

19. wooieee!! jus a here the mix up… Dutty big pussy gal Jodie, you leave jamaica and go Cananda with u mix up self… Everywhere the man go u a follow, u jus reach a Canada not even a year good and u start u mix up…. The man a help u and u lose the man money so the man give u a break, u go out a road go chat the man business and tru him here back u a try blame it pon the man them… Jodie is the mix up queen of jamaica!!! U big a fat go lose weight with u fake ass and breast, the whole a the british man them ride har and talk bout how har pussy big…. U fi stop mix up people, them catch u wid drugs in a u pussy a kingston airport thats y u can’t come back a jamaica…

20. Big stinking Robin a mussi a f**k batty why u a chat the man Ooman suh wi know yaa maama Man U sound like nuh big stinking crachies gyal

21. Dear Robin ,

U likkle piece of shit I know u is a likkle batty man and pussy u obviously think seh yaa bad man but u soon find out bout me mi Neva f**k a British man yet , mi Neva carry drugs inna my pussy yet battybwoy and any bloodclaut day mi waa guh jamaica mi guh , how would not be able to go to the country where I was born big Faggot ? The man give me a break because I lost his money , big pussy bwoy as u know mi defend the man money when the Bwoy get 4 big stab. But because u know u was planning to Rob the man like they said that’s why you guh plot and plan and because I was opening the man eyes about u u guh scheme up something , u Mek cash king call the man cuzin and tell her bare tings even tho the Bwoy seh it was a mix up with me and the girl , but if I took something from the guy would I tell him about the man cuzin ??? If I took something from the guy would I even bring the man into it battybwoy suh him can call the man or try get in contact with the man ?? Don’t yuh know seh mi Neva like yuh from start pussy cuz mi know snake when mi si dem! But battybwoy weh yuh fi duh a Mek mi si yuh….look like the man Neva warn or tell yuh bout me mi wi stab up you yuh wife yuh gyal any bloodclaut weh mi si yuh enuh especially when ya tell lie pon mi enuh, yaa talk bout the man Gi me break ask him my pussy too good him caa gi dis nuh break battyman guh suckout yuh mumma or dead mumma in law batty fish … and guess wah mi naa hide pussy si mi numba ya if yuh have sum ting fi seh to bloodclaut me nuh come pon website and chat

Jodi (caa mi nuh si nuh pussy or him gyal weh mi fraid upto now )

22. Jody a pearly call me ! any bloodclaut Bwoy weh gwan like dem want style yuh dis up dem bloodclaut yes ! Tell dem seh likkle miss a yuh modda and mi have yuh back call me!! Any bloodclaut boy weh a ramp wid yuh yuh just call up dem pussyclaut name cause yuh have yuh big bloodclaut Canadian book tell dem fi come suck yuh , f**k dem feel like

23. Jojo u fi blame the man too cause mi a chat yuh wid the dutty bwoy , but him nuh memba when dem did tek him tings and want yuh fi carry dem fi rob him and back yuh up u did stay militant and stab up onna dem and all end up a jail Mek dem Gweh dem soon Gi him weh him a look fa

24. In all my life I’ve never been played so good ! Ignorance really gets you know where ! First off Dutty Bwoy Cash King u obviously thought that Robin and I wouldn’t talk or like we wouldn’t get to the bottom of this u plan and plot but little do u know everything was gonna come out. We find out seh a u put up everything on pink wall we find out all the lies and you trying to play both sides of the fence u tell the people them how you give me 3100 Meeeeee ? Weh yuh know me from fi Gi me 3100? Weh me and yuh meet ? A suh yuh just get up and give people money that u don’t know ??? you is a big waste man yuh try plot against Robin ! Me and Robin NEVER exchanged an unkind word before so why would he and I be at odds now ?? Why him woulda style me fa? My yute if yuh guh suh hard fi attention yuh need help ! Put up the man name and a tell me how the man seh dis and seh dat bout me and then going to the man and a tell him how I’m doing this and that ,like a real big crashes gyal but little do you know while you a try plan things thinking that everything wouldn’t come in the open and thinking the man and I wouldn’t talk you made a said mistake ! Suh mi just aguh warn yuh one time, and one time only Do Not put my name back in your mouth ! Yuh hear mi ? Mi seh keep mi bloodclaut name outta yuh mout Faggot ! Mi nuh know yuh from nuh weh everybody done find out yaa Paygon! Guh suck yuh madda pussy cuz weh yuh did ah try get flap, a u a try set up fi Rob di man hungry belly Bwoy and a try bring in Robin name inna mix up damn likkle shit , the gyal gi yuh back yuh money from when suh Mek mi hear yuh a chat up yuh mout and si yuh likkle battyfish… Robin mi a apologize for my previous message to you openly pon social media. Because I said prior to this you and I never exchanged an unkind word to Each other

25. Yea man mi glad unno get the culprit and know se da Bwoy deh cash king wi duh anything fi likkle stardom and spotlight that sick little f**ker whe a nyam dung di place like chi chi, glad yuh give apology where necessary cuz yuh di go hard in your previous message ! Ole Gazmite cash king aka cash king yuh hear di girl say don’t Mek shi hear back har name inna yuh mout…. alrite caa seh shi Neva warn yuh

26. This gal ere writing this post to get f**king attention. Go get a life. Just reading it is a big mix up. You all are low life bastards. Go get a job you all and stop looking to hustle people. Birds of a feather flock together. Peace out. Fact of it you all will end of either dead or go to jail when uno all setup each other. No body wins and karma is a bitch you all attention seekers.