SIR YUH A BUN DUNG NOT UP

Toronto dancehall promoter @lascolassoy_june_22_newrules LASCO a real dawg! Look who him a cheat pon his wife with! Yuuck the gyal deh Hhhhhhuuuuuuugly! Fava rat! And his beautiful designer wife @naijahinc should left him for that.

78 thoughts on “SIR YUH A BUN DUNG NOT UP

1. His beauthiful wife should have never said “I Do” man uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugly gone to bed!

Sender go look a good man for your friend since yuh concern.

2. Well wife, it look like yuh doings sumting wrang… tap focus so much pan di baddie an spend time with yuh husband. Yuh a fix one ting while a next one a break sed time luddy. Most times a females give man extra room fi cheat cause most times di person dat change to is not who him meet.

3. Ahmmmmm… KIM is Lasco wife!!!! Mother of his children, the designer girl name Niajah is the MATEY. Anybody else a matey too. I repeat, LASO Wife make KIM!! dem two yah a crumbs. Lasco wife nuh innna di lebeh lebeh. She a decent woman.

4. Yes Kim is his wife but he doesn’t take her anywhere. Him think him hot, always in a do tight clothes weh nuh fit him and him nose just big and spread weh pan him face.

5. Yes, Kim is his wife but he doesn’t take her anywhere. Him think him hot, always in a di tight clothes weh nuh fit him and him nose just big and spread weh pan him face.

6. Lasco is a pieca of shit.. his wife is kim whom he has two kids with. Him outta of order and stink. None of these women are his oman
    He lives with kim

7. Dutty stinking Lasco.. go home to ur wife Kim… fake ass pretender. Broke ass. Dnt be fool lasco is a broke ass out here pretending.

8. Dutty stinking Lasco.. go home to ur wife Kim… fake ass pretender. Broke ass. Dnt be fool lasco is a broke ass out here pretending.

9. Kimberly is his real wife not not none of these 2 bitches she married and sponsor him a canada him bcloth a come a disrespect and him nah pay no Morgage are food.a hope the real wife change are lock and put him out mek him go move in with the designer and see how far are money can go.

10. Trudy, Facety,and Sandra go and suck u moma
    You don’t know weh u a chat bout Bitch! U just jealous b/c no man want u stinkin wide pussy! Continue to F**k u self piece a black shit.

11. Trudy, Facety,and Sandra go and suck u moma
    You don’t know weh u a chat bout Bitch! U just jealous b/c no man want u stinkin wide pussy! Continue to F**k u self piece a black shit.

12. Sandra,facety and trudy do you know Lasco u ever speak to him before good yute him stay for from trouble him just Party I smiled with everybody the sender who posted this just don’t like the yute maybe true is Party shot everybody knows Kim is wife so obvious u can’t tell the sending make up This shit if u check is ig that nuh hide him pickneys suck mother and leave the bwoy him promote the designer n him n twin his friend do more constructive thing with ur time

1. Big pussyhole, we nuh must know di yute why we a talk, stop chat f**kery, cause clearly him send you pon this fi clarify and pretty up tings, him bloodclaat a dig out di designer belly, that nah hide, di streets talking, suh move you pussyclaat from yah suh bout if we know di yute, wah di f**k you know, just because him post him pickney dem, that mean him nah cheat out a road, go sit di f**k down somewhere

13. Trudy , facety and Sandra do know Lasco u ever speak to him before he is a good yute all him do a smile with everybody him nuh gwan like bad or stuck up everybody knows him know him marry to kim ,him never hide his kids yet check him ig just badmind true the yute party shot uno try sabotage the yute on jump pon his date and party still sell off suck Mada find something constructive to do with your time u ever see the yute walk around seh him rich before the sender just badmind or them friends of Kim or looking friend from Kim every body the boy tell seh Kim take him up never dis her I denied her bringing him up and she handle is money @ his party can see seh unuh a waste leave good ppl alone mix up every body know he promotes the naijahinc with her design still she buss now all suck pussy kevin weh nuh stop bring news and abt the yute not even see him, and even twin his is friend they are his friends

1. Plus how much bloodclaat time you a guh write the same post, 3 different times under 3 different names, a him definitely send you pon this fi fix up nasty living and fi mek tings nuh look suh bad, gwan guh hide and chuck off some weh and stop write up you bag a f**kery. You suh dumb, what the f**k party promoting dates haffi do wid this post, how would someone expose says he is cheating sabotage his dates as a promoter, please explain?????

14. Naijahinc is a nice girl and she and the twin his is friends suck pussy Kevin stop bring news and Lasco his a very nice yute just fi loose weight lol good humble I like him just enjoy him self when him go party and smile with everyone leave him alone just badmind and sender most not do that to good ppl cause u don’t know the bwoy

15. Lasco is a very humble yute sender don’t know just badmind naijah twin and Lasco all friends all was smiling Please leave Lasco alone just uno try jump on his date on his party shot

16. Clearly the last 4 comments on this post is the same damn person, all sent at 4am in the morning, a who unnu a fool. Nobody never say Lasco a nuh cool yute, him humble when him feel like but him boasey and hype also. For the post to be made, there is some facts to it, you a say everybody know his wife Kim based on what??? she handling money at his dance, does that stop him from give bun. NOOOOOOOOOOO!!!!!, if it mek pinkwall, it guh suh or it close to suh. Tell your friend Lasco to fix up him folly ground and fix up him family life and stop guh dance and floss a fool di likkle chicken head gyal dem that don’t know better. And stop chat f**kery bout both gyal a him friend. If both girls shown on the post a him friends, then me a Jesus Christ O’Lord himself…GTFOH, miss me with your bullshit..kmt

17. Who no kno dutty foot lasco from Westchester
    . The real question is do u know Lasco? Lol bout nice yute lasco weh no owe ntn but the car him a drive and who hype like him.. girl bye we all know him and the designer deh. Fool him tek him wife fah dnt come over here cum defend him.. a mus him sen yuh.. if a mi like the wife mi put him out

18. Lolol.. all a unno a cum run in no wah day lasco come foreign badmind him fi wah?.u caan badmind somebaddi weh naav ntn lol social media. Him mussi a slap the gurl fi clothes as Lasco no wrk noweh.. unno think Barber mek money.. dream on bout badmind. Lasco is just a Julius 10 starwanna be. Lol unno full of shit just like him.. tell him clean up him life. Dont embrass ppl weh mek u eat food if it wasnt for kim u woulda deh Westchester bottom a waste time. Lasco clean up yuhself.. and all unno on here defending him beg him fi act right.

19. All uno stinkin pussyclot people a pic pon Lasco better shut the f**k up! Him a humble yute from Westchester. Kim didn’t do him a favor by bringing him here. She did herself a favor b/c after her pussy get F**K out in dancehall she has no choice but to go to Jamaica fi look man. So shut the f**k up! And leave the man, stinkin fools!

20. All of unno suck unno madda!!!!
    Kim is no saint. Stop with f**kery! The gyal pussy F**K out in dancehall that’s why she haffi go to Lasco ina Westchester. So she na do no favors fi him. She do favor to she self.

21. Nobody knows what their talking about. I know the designer personally and she is a good hard working woman. I told her to leave dancehall alone b/c the people here are mixup and badmind. Have nothing else to do but mix up for 30 days of the month while waiting on their government cheques. She’s married to a handsome baller from Sauga. Why the hell would she be with this married man? She would be Bunning down instead of Bunning up. People are too wicked and have too much time on their hands for mix up.

22. Dutty stinkin Lasco fi go home to him wife n kiss her feet fi put up wid him bumbaclot face fi so long. Dat nose deh spread wide like him gut. Look like him pregnant with triplets

23. Dancehall in T.O is pathetic why are we talking about these people again? There’s more drama in dance hall to talk about like which gyal Master Jeff from Nitro is f**king on Hillary with. Or which man from top a top crew a f**k Chippys baby motha. Or why Jackie put her party on Nitro’s date. Or why no bodys talking about NikkiHype f**k up shape after surgery. Or Mikey Mentions new boyfriend from UK. Or Why Orlando rob Shines of his money from all white 2016 or why Orlando is calling liquor board on promoters parties so he could sell his licence and make a money off of the poor promoters who’s pocket already bun from paying for everything else. Or Why Scarlet thief Logics. Or Why Everfresh will never get the support they use to get and it’s all b/c of T-rexx. Or when is Glamourous going to stop rob the people dem money for dream weekend. Don’t give him any money. He’s a fraud! Or Why lady Ann stop keep her party and the list goes on. What is so facsinating about Lasco, the stinking fake body designer and the rat face twin who is f**king her ex best friends husband? Boring…..let the mix-up begin!!!!

24. Dancehall in T.O is pathetic why are we talking about these people again? There’s more drama in dance hall to talk about like which gyal Master Jeff from Nitro is f**king on Hillary with. Or which man from top a top crew a f**k Chippys baby motha. Or why Jackie put her party on Nitro’s date. Or why no bodys talking about NikkiHype f**k up shape after surgery. Or Mikey Mentions new boyfriend from UK. Or Why Orlando rob Shines of his money from all white 2016 or why Orlando is calling liquor board on promoters parties so he could sell his licence and make a money off of the poor promoters who’s pocket already bun from paying for everything else. Or Why Scarlet thief Logics. Or Why Everfresh will never get the support they use to get and it’s all b/c of T-rexx. Or when is Glamourous going to stop rob the people dem money for dream weekend. Don’t give him any money. He’s a fraud! Or Why lady Ann stop keep her party and the list goes on. What is so facsinating about Lasco, the stinking fake body designer and the rat face twin who is f**king her ex best friends husband? Boring…..let the mix-up begin!!!

25. Lasco chat people like gal . That girl is a bitch she a f**k lasco and Coco and she suppose to have husband . Lasco likkle teelie can do anything . Oh please

26. Barbie come back right here for me , then a who a mikey man from england, did he and desron from ncb break up. why did scarlett and jay logix stop par that is a mystery to many.
    glmaorous been a fraud and love throw shade pon people. glam to sit yuh fat self down,

27. Barbie

You seem to no alot, get your facts str8 before u assume things. Talk what u no, Not what you don’t no.

28. When people a talk get your facts straight I keep two party one in July and October, so how comes I stop keeping parties… A who chat too much

29. Ann a yuh send in Hillary don’t ? yuh nuh tiad fi drop word pon di lady. Yah talk bout yuh 2 dance weh like 20 ppl come If yuh lucky . Hillary could teach u something how to draw crowd to yuh party. Nobody takes u serious get a life

30. @lady Ann you stop keep party b/c u are not getting the support after you call the police pon u friend Hilly. The people dem nah rate u! Well the ppl dem never rated u!. They rated Hilly and Nikki. It’s b/c of dem why u get crowd. You don’t support anybody party. But expect fi get support at ur party. Support fi support! Nuff promoter don’t understand this concept. Only Shines, Fenton, Lasco, British, Evafresh, Logixs, WorlOrda and a couple that I cannot remember right now. Promoters like Henney Cash is missing from dancehall all year long until a month before his party so he will go out to parties to promote his party. You call the police pon Hilly for no reason. You’re a wicked woman and I hope u won’t prosper.

31. Naijah ah act like wife and Kim ah him wife. If Naijah married to a baller then why she ah look chicken n tings owner. After lasco party she in a parking lot bout she want f**k him and she have har money. Naijah go mine lasco memba him pull gun pon yo.

1. A…. chu di chicken n tings owna f***har and no waan own har she bex …she a look fi move on from big belly Lasco…. please… pass round inna dancehall

2. a chu di man bun it and no waan wife it mek she bex….. She no waan big belly Lasco no more and run on chicken n tings man….

She betta know dat deh bwoy deh no waan no badi. Him run through dancehall gal dem likka wah.
      him with tek har money and run har wey

32. @barbie you forgot to mention the big mix with British Royalty as well. The ugly bleach out buss up skin crawny gyal did a brag say she buy house meanwhile a rent she rent di people dem place. Then to top it off, from she pay har first and lasts rent she never paid another dollar to the real owners of the house and they ended up getting court order to lock her out the house. Mi just a laugh cause you wan see di big eediot groupie dem like a big up di mule when she nuh own shit. Mi hear say she did haffi go cotch with shortman for some of the time.

33. Yes I first Hilliary she mek video sey she a go call police pon me. Mi first har so all dont like it can come try and beat me like unuh step child..
    Looks like I need to send my hacker here again. The last time from me did warn the man Paula unuh see him change name. If you have secret feh me here is oppotunity to talk up the things them.. A who unuh

34. hold up, when, where, and why did lasco pull a gun on najah. are you kidding me. and who is she really with lasco, chicken N Things owner or coco. stop spread rumors on the gyal.
    isn’t she married with a kid, so how she find time to be another man.

1. Kmt…Najaf waan left Lasco fi di next hype man chicken n tings owna and she have har husband….
      Dem gal ya just walk and tek everybadi fi a hype….
      and deh bwoy no waan no badi… him f**k out half a dancehall

35. Ann u stop send u money yet to jamaica go give dean lol poor thing all the breed whey u tell like say u a breed couldn’t hold him

36. Stinkin dutty Lasco fi sidong. Him tink him hot. but him not. him haffi draw gun pon di design a gyal b/c she threaten to leave his stinkin no good broke ass fi a big man wid money

37. Stinkin dutty Lasco fi sidong. Him tink him hot. but him not. him haffi draw gun pon di design a gyal b/c she threaten to leave his stinkin no good broke ass fi a big man wid money

38. naijahinc dem a hate from long time if me neva have mi good good body mi woulda hate u too. Look at how dem a hate pon Hilary, Nelly, Brtish Royal, Nikki hype and mi fi our good good body. Dem nah like us b/c dem nah betta den we!

39. Every body a f**k everyone’s man and woman inna dancehall so what’s new. Every body a mix up and blem blem inna dancehall. Who the f**k cares. Go and live your life people. All the mix up wanna be and followers go and suck your mother just like you a suck up di mixup

40. Bloodclaat naijah stop walk and call up the chicken n tings man name cause him not even a look at you please go and look a life me actually sorry fi yuh,you need help gyal and stop tell lie we all know who you are miss Marilyn you need to stop him don’t need you money he has his own you don’t see that?You life f**king sad gyal stop walk and dash yourself on man it don’t look Good. gyal like you make man look down on good women like me stop tell lie on him bitch and go look after you husband and set example for your daughter dirty dusty body gyal.