POCA KNOWS

So Poca miss Toronto hoe!!!! How Jamaican miss you this easter? What you sent all Yuh Lil money to unkle dean fi him keep the boat ride so you couldn’t buy Yuh ticket or a the Lil man that ma cousin see you out with the other night men you nuh come jamaica? Unkle dean know bout him Marie? Cause like yah play hide and seek with the Lil man don’t worry we in Toronto soon find out a who but I don’t blame u honey hide him cause I know you don’t want nobody going to him with Yuh street file boo

15 thoughts on “POCA KNOWS

1. That’s what happen when you tek up people business and not your school work. This post made not a rass sense.

2. Sender just wan call Poca name and nuh know wha fi say. A suh unnu obsess??? Bitch seek help. Your post sounds so desperate and pathetic. Bout we soon find out. Stop stalk di gyal and go find summin do. Kmt

3. Yes we know Poca is Toronto’s biggest whore. But if you cannot construct a proper sentence u have no business sending in no post about no bady. Go back a school man.

4. Sender you really went and dug up a 3 year old pic of the girl. Y’all be trying way too friggin much.

5. Most boring post everrrrr……..Must not know her because if you did would of came way harder…

6. We all know Shelly dem a nastiness. A few girl who use to pat with them run left dem company cause them a back biter. They all depend on cheque and wait pan man. Shelly nuh stop chat Chanty dem. Shelly yawd duty from time u nuh see duty Gyal pinky a cry over ppl husband. Zadian a old coward lesbian. Desha breed for her fren Man. She nearly loose har life caus she try tek ppl mon. Poca a real dirty Gyal. Pete does not want you. He has regular trailers with his actual Oman andyr a three way Gyal. Poca u nuh tell me seh how Shelly have dutty draws and she f**k an go cook the ppl dem food she a sell from har yawd? Poca u Neva tell me seh she wanted u an fashion do three some. The time u tell me seh chanty suck Shelly and how chanty tun big sadamite. You tell me how the Pinckney dem a way everything off and disha daughter a tek feel up. U is a nasty rass last Gyal. Shelly nuh seh u don’t like bathe and unno a eatoff wha shea cook and no contribution? Dirty nasty Gyal dem

7. The person who made this post is CORA . She can’t spell or construct a proper sentence . She came out of school long time ago .These bitches live off baby bonus ,and teef for a living . Real life f**kin losers .