MR MALE GLAMOROUS PLEASE PAY HAR DI MONEY FROM LAST YEAR

O Canada

Oh you poor soul . 10 years of flop parties hasn’t taught you a ting no party July 1 Mr swanky Mr ritz and now Mr bottom shelf 😂 . Glamourous you whack as f**k acting like u mr better than dancehall people u forget how u chat bout nitro DJ Tyrone chat battybwoy Mikey mention and worse yuh talk your own so called friends who u say can’t dress and have one shoes. See it deh yuh bruk now so yuh a throw your hat back into the ring fi get a one bust . Lisa daring badddddd mi naw lie iffa my man and my money me tell yuh fi quite longtime or maybe she fraid the sucking ago stop cause we know u have a likkle bwoy p*nis. I’m still waiting for the refund u said you were giving back from last year but your not man enough to refund money glama your MEAN and every woman know that. Maybe u should U take a page outta your friend dem book when it comes to parties and Promtion Shines all white slappp weh but shines supports everybody dance Waren s*xy as f**k and good with the ladies so u know him ting ago nice. Lando can cook and have nuff loyal supporters from Jane n finch dayz even Mr. Cross weh nobody nuh really kno get a decent support it looks like the problem is you. Ask dem for help sir top shelf u need badly . Pay me my money biatchhhhhhhhhh

13 thoughts on “MR MALE GLAMOROUS PLEASE PAY HAR DI MONEY FROM LAST YEAR

1. But nuh 2 batty man dem dey, dwl. The one in the red him nuh lib in atlanta him name michael, him use to wuk at nem insurance. You have a group a batty men who are promoters in jamaica too, suh nuff a di little IG gal dem whey a tek up promoters as uno man, nuff a dem bi sexual n have dem man right up. No sah mi fraid a jamaican men to rass, look like 70% of jamaican men are closet gays, damm.

2. Tina – Yuh either need new glasses or yuh need fi get glasses period because yuh have nuff ppl a dead wid laugh at your post. First thing is de nigga inna de red shirt does not live in Atlanta – matter of fact de nigga nuh live inna de USA period. He lives in Canada. Secondly him nuh name Michael. Third and most importantly him straight like a bloodclaat arrow. Also de yute is not a promoter or no insurance sales man or whatevah the f**k u claimed he is. Check yuh eyes and facts before you go around slandering ppl. You have a blessed day now yuh hear.

3. Whether it’s Canada, new York , Miami, Atlanta etc they all gay period, Glamarous use to go out with the dude that was exposed as a gay porn star a little while ago, michelle mention and movie Star friend , why women always want to come and talk shit bout men not gay because they put their shitty c**k in your pu**y. All you low down women it’s ok to sleep with dancehall gays but don’t come and defend them. Meesha it’s ok if you want a gay man but don’t be an idiot about it.

4. Toronto is so sad…. if you roll with batty man ppl ago say u a batty man. Dem all dress di same. And these little waste sell pussy Scarborough promoters need to stop hyping them up.

5. Glamma inna everybody DM and no stop give bun. him a try fi be unda mannaz now cah him ooman pay him car bill gas cellphone and him bruk like dawg. him move inna fi har apt inna housinhg cah him cyan manage the bils she love the hype but no stop complain bout how she haffi pay fi everything she haffi hide and talk to we like she cyan have no fren again kmt.

6. Last year my friend booked with him a room for Dream Weekend. They paid him full price cash up front. Only to find out the same Glamourous took their good money and paid for the room with stolen credit card. One bag of problems at the hotel. He and his next woman Melissa a pose off at Dream Weekend.

7. Mi cah stand him. Every post of his kids them a nyam. That’s all he does. Feed them junk. Them fata than him and him nuh stop post them a eat or about to eat. That man never post a normal pic of them. Them have to a eat or a look pan the food with a smile. Smh

8. SO WHO YU THINK A SPRINKLE POWDA INA MR.SWANKY SHOES A NITE N BRUK HIM FOOT LOL. ALECIA WAN HIM DEPEND PON HAR SO HIM CYAN MOVE N SHE GET TO PLAY FIRST LADY ROLE N HIM HAFFI FOLLOW BACK OF HAR. SHE NO MINE PLAY HERO N PAY AS LONG AS SHE A GET FEATURE. GWAN SPRINKLE DA POWDA IT A WUK FI U ALECIA

9. Melissa was dream weekend pass around glam dick was not enough for her her pussy has more miles then a plan ride
    Around the world but glam would not know because his dick is small.glam and his glam boy group been scammers from 19 how long.thats why he CAN keep keeping flop parties because it’s not his money spending ez come as go +batty man money tall like glam

10. I CANNOT STAND THIS BEG FRIEND, BUY FRIEND, WANNA BE PART OF A CREW, SPOTLIGHT CARROT, ILL SHAPED, HUMPTY DUMPTY, CARGO BARREL, 53″ WIDE PICK UP TRAILER, SLAP WITH THE UHAUL WIDE WIDTH MOVING VAN….I HAVE SO MANY NAMES FOR THIS GULLY RAT MINI CONE HEAD MAN…HE CHATS EVERYONE AND FUNNY THING HE IS THE ONE WHO BEG FRIEND FROM THE TOP A TOP MAN DEM…CAUSE HE IS A NOBODY INNA PARTY…SPEAKING TO A FRIEND HE REMIND ME THAT WHEN THE SOUND GLAMAROUS MOVEMENT WAS RUNNING THINGS BACK THEN, HE WAS A SEND OUT SELECTOR BOY…SADLY THE DREAD DIED AND THE SOUND DIED WITH HIM…THIS PIG LITTER BOUT HIM NAME GLAMA…HAVE BEEEN TRYING TO FIND KNOWINGS FROM THEN…I WAS SHOCK TO SEE HIM NOW INNA TIGHT CLOTHES THAT IS NOT HIS SIZE, AND HIS NO DICK PRINTING OUT…PAY THE PEOPLE DEM DEM MONEY…DUPPY KNOW WHO FI FRIGHTEN CAUSE YOU WOULD HAVE TO GIVE ME BACK MY $$$$ ELSE YOU SEE DANCE DOOR AND CAN’T ENTER..THINK A CHATTINZZZZZZZ…LAST BOY WHO TRIED THAT SHIT…NAW CALL NO NAME…TEK WE $$ FI BOTTLED AND NEVER WA FORWARD WE LIQUOR AT THE PARTY…HIM RUN FI ALL LIQUOR WE NO PAY FA…BUT ITS NOT WHO YOU BLOW…ITS WHO YOU KNOW….PUSSY WASH GLAMA….