HILLY AND FRIENDS , RUN ME MY MONEY……..

SENDER;Get yuh poocaan Bad mind Toronto People. See di Sneak here! Mad dem Hilly, Nelly, Nikki, Barbie and Mikey…although mi never did see Nikki inna di video. But goooooooo! mi can’t frekking wait.

UNO A TEK TIME A PROMOTE UNOSELF HERE……….NOT SO NEAT……. AND UNO THINK MI NUH KNOW DI PLAY…NOW UNO A SEND SNEAK PEAK OF UNO SHOW…RUN ME MY MONEY CAUSE MI NUH PROMOTE FI FREE UNO A TEK IT TOO FAR NOW..NOTHING MORE NOT GOING UP..TOO NUFF AND THINK UNO CAN USE UNO TIKKIE TIKKIE FISH BRAINS PAN PEOPLE

15 thoughts on “HILLY AND FRIENDS , RUN ME MY MONEY……..

1. Right MET. It’s not even gonna last a season. Out of anyone who deserve to be on there is only Mikey. Everyone else nah seh shit. They wack and a poor rep of Toronto. Which fool fool director decide fi use dem, except Mikey.

1. Which is right Met cuz this reminds of that awesome RiRi song… How it guh again??sumpn bout bitch betta have my money!!All a who love post and comment unda Sikes fi promote dem agenda, y’all gig is up n unno getting called the fk out.

Unno dash whey 44times the ad money for this site in a money pull up ,bottles n fi see women skinning out..pay di fk up!

2. Met, you are a BIAS blogger. Unfair games! Post mi comment mi send in earlier. Well atleast Hilly and har friend dem a show dem face and nah hide behind laptop inna pajamas a wait pon people vitriol fi mek money. A wi a feed yuh Met. Tek dat!

3. Brite dem brite..@Met, mek dem move dem bloodclaate bout you a fool…What a way it burn dem ova Canada deh?? Unu too raas nuff..Pay fi unu ad or wait fi CARIBABANA…rofl!!!

4. Nelly looks beautiful as always a full a shape big batty looks so good. I never knew she looked so good now I can she why haters hate

5. Everyday people get bolder and bolder on this site. A who dem a try dun…Met? All a who vex take several seat because if you push the admin she will surely dun you. Met wins every time. I’m just saying.

6. Wat a piece 9f embarrassment on Toronto and Canadians, a dem a represent dancehall nah say!!!1st granny hilly live on mother’s allowance only ting she hustle is running back a nitro n tan up in middle a dance a wine up her hard body gyal can wear shorts to much cellulite.. Barbie lawd gawd take the case on this walking f**k box Oakwood n Vaughn f**k mattress gyal have no ambition 7 pickney n still confused on who the baby daddies r. Gyal shape bad can’t dress n a try make people believe she got it bout socialite celebrity bitch please a the baby bonus u a live off a wid a few pickney check big kept making pickney to get them big checks.nelly don’t no her but sometime unno over do it on the body reconstruct,She’s sorta pretty in a hard way. Mikey a the only 1 I see doing something n should be on this show. Nikki lol a look hype that she host all over but a pay for own plane ticket n hotel a wat kinda host that lol a look hype n a pay ur own flight lol. I wonder if dem ago show where and how these people live cause hilly live a metro n so does Barbie 2 metro housing waste gyal that us tax payers a pay for.nelly have house but no good furniture Nikki a cotch only Mikey have his own condo lol a this a represent Toronto dancehall lol live they live in it Monday to Monday hustle not 1 of dem a hustl,producer better think this 1 over n try again, it won’t last a full season worse if they can’t get hilly some new eyelash lol

1. 99.9% of the population don’t know these people to watch them. Law enforcement maybe very interested in watching for any familiar faces though.

7. Some one tell my why Barbie name Barbie and look suh????? Dat deh title is NOT for you baby girl?? I’m not even sure she is a women

8. I was saying the same thing when I saw her at the last 2 parties I was at I really looked at her them, and she is like a Nelly man looking, but Nelly win this one against Barbie dolly, but she mean battery Dolly, cause a mussi the reason why she look so weird shaping.dancehell is not dancehall any more this is why I go out like 6-7 times or less per year…only certain yearly even when dance did nice, nitro, Jackie royal, shine, Biggs rock etc

9. Hillary stop show yuh ole pussy print inna every video yuh mek. Yuh to slack fi ole women man..fi 50 odd yuh act like dem likkle school pikney dem.If yuh eva si how trupid yuh look!