CALLING CANADA…….WE DONT KNOW THESE FOLKS

Mi hear say a black boy a walk a style up the Boss Angel name in the streets bout him a informa and dat a lie mi know dem man deh real to the streets but mi get fi find out say the boy name bulldog jus a seek attention so him a use the Boss “Angel” name to get it… everywhere in the streets him a call the man name “Angel” all the man girl name him a call … Mi nuh know har but as far as mi hear shi a Good gyal she name T or something like that … Angel u a real youth n wi know that … that guy jus seeking fame off your name … cuz wi know there’s no way u a informa

8 thoughts on “CALLING CANADA…….WE DONT KNOW THESE FOLKS

1. Angel a informer fi tru a something me kno for sure and bulldog is a fish under the quiet . Yes you bulldog that wuz supposedly with juvah sister Latoya before she turned Christian . Did you forget he used to f**k with upsetter Pat son Dante . Don’t be tricked .

2. This sound like Angel & T a try very hard fi convince somebody that they are Good & they aren’t informers

3. Angel ano informa that’s a f**king lie the man bredda a face time for crime the man is no informa that man a real man but yes bulldog a battyman big big batty boy real Nasty f**ka

4. Angel ano informa that’s a f**king lie the man bredda a face time for crime the man is no informa that man a real man but yes bulldog a battyman big big batty boy real Nasty f**ka

5. Angel and blaze informed on the man. Dog didn’t do nothing. I work in the courts and I read the disclaimer myself. They too lie. Gel ran away now and blaze is free. It’s all cause dem chat tuh much. Gel you need to stop the police open the fact dem find u download child porn and sex wit animal. You also lie seh u a run tings. Yuh fi stop work obeah! Yuh fi stop jealous ova yuh fren dem. Yuh fi stop.