BUMPA AND DI MAN WHEY WAA SWIPE HAR LIKE OXTAIL BONE

Dutty bumpa you a talk bout batty man Warren did affi push up camera so your husband can see under yuh when your baby a born Warren use to that because didn’t Warren use to f**k you after him deh wid how much different man and use to sell himself to white men on Internet. In the voice notes you seh yuh give oliver jacket that’s why oliver did butt up Warren wid gun because it look like your daughter dakoda is for Warren that’s why Warren baby mother tasha beat out yuh ra**t bout international galist Warren a international batty man a dat yuh fi talk Joe grind and hussy a par what a pot a soup a bubble

23 thoughts on “BUMPA AND DI MAN WHEY WAA SWIPE HAR LIKE OXTAIL BONE

1. Everybody know say Warren freaky and bi-sexual from him inna high school, and the gal dem still a sleep with him.

1. But this nuh fi do wid warren. Something mix up here cuz dem people here from jamaica and warren nuh name Pusey. Maybe a bumpa husband?

2. Mi believe him hood dead. The man nuh chat nutten bout the hoodings a str8 nyammings. Grant you mi naah knock him pon him eatings but soso so? You not even a try deal with the girl just a beg dung the nyammings bloodcleet dawg. Then you a carry pussy feelings and a call the girl name. A wah gwaan wid Ja man? A how we reach yasso fi a suss out we f**k? You too hungry and a that mek u nuh get any. The woman dem know say when man nuff dem way deh dem normally cant live up to expectations. Tiad fi tell unnu pussy eating is an art not a science.

3. Dis not related to Warren. Sender plz fix up an come back come gi wi the real deal. Stop send mix up intro with screen shot. Who is Pusey and who is Kadian and how they relate to dutty bumpa an Warran.

4. Ya man a batty man Oliver them a chat bout only him love suck pussy and batty even when it dutty.