WHO DIDNT ROCK IT?

40 thoughts on “WHO DIDNT ROCK IT?

1. Kelly Cuz look better,”easy fi fix” not! Munchie yuh never everrrrrrrr stay good yet! Yuh flop! Hair flop make up flop,shoes flop! Yuh mek di outfit look bad!!!!!!

2. Gm everybody, this isn’t even close!!i mean look at the girl below!!u can see her belly bottom n bellytop same time yuck!!! @realjohncrowbelly yo boss see sunday dinner serve early a top deh!!!

1. Who said she is? These women tend to have these big gut even when they are not pregnant. Look at all the dancehall videos and pictures.

1. Are there tow Fox? I thought there is a Clansman Gang badman also call Fox, who is also in prison in the US?

3. Badman but him neva bad in di ends R.I.P FOX MAY YOUR SOUL REST WELL.. TOYA BRITISH MI KNOW YOU AFFI FEEL IT FOR YOUR BABIES DADDY..HUSH maah hope you find comfort in time like these

4. Can somebody tell Cash stop wearing them but pads it’s so obvious and mi did hope unno wash it because it’s starting to look like baby diaper after dem piss it up and sag every party you wear it and it still don’t do nothing for you shape

5. Munchie Yuh makeup fava dead and den plastic boot deh need fi dash weh and Yuh huh see seh u fava 5 months preggo

6. I saw cash in the dance and I feel embarrass for he kmt damn girl still smell like shit yo . Flavor spot on rising sun ave close down by health dept . Nasty must not have anything to do with the preparation of food , y’all can’t tell y’all friend and family member to take s shower

7. Was it a body suit dance cause everyone in the dance was In body suit? Second pic that man look shame some men is no good to their woman because he could of told you to call it a night and don’t bother go out

8. Why Kelly you look so cheap all u shoes look like dem cum from da strawberry selection mi girl just stop withthe cheap shoes none of them look good .

9. How a u one know sah flavor spot on rising sun close down mek unnu one wicked so when and where did it close wicked dogshit and what away cash pussy a mad unnu das unnu know every sent weh she a carry.yes and obviously it look like cash tell u Fi stop suck har pussy so u mad
    You need fi tek u head from under cash badmind johncrow.

10. MAN FACE MUNCHY HOW U NO DASH OUT NO VIDEO MISS FASHION POW POW ! BLAH BLAH U FAIL SWINE U GUT FAVA ANANSI BAG :alay :repost:

11. 7:38 cash shut up nobody wants to suck your fish smelling pussy why da man dem nah want you . No matter what you put on your shoulders too broad and face too wide .

1. No bitch this is cash now. So why u just up ina my fishy pussy so, tek u nose and mouth from under me battyman. Months now u a campaign and still a loose go pick a winning team. The topic not about me and a me u pick, a wha the fishy smell and taste still ina you mouth.

2. Face broad, pussy stink, back broad,f**k ina restaurant,man no want, store lock dung, drug dealer,man f**k mi daughter, u no tired fi hear u self battyman? U need a new campaign advisor with new tactics because this one a fail u bad, why u stuck try something new now man. Now have a blessed one and hope your week will be productive aa mine

12. Munchie is not worried bout unno she has her good days and bad .lets talk about Wingy slaying all you dusty dancehall mattresses from left to right

13. Barbie bald spots is getting bigger so she stop come out she is now the leading lady in commercials for feed the children

14. Unu fi stop buy battysuit near di register candybars n pinnacle cards it nuh luk gud
    :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

15. Philly bitches ain’t shit dem is way behind on everything bunch of waste Gyal dem just party and chat each other like dogs stand up in a dance and watch people dem clothes and screw up dem face . Like dem better den each odda looking like washed up chickens heads tired and stressed .bare knockoff of Appleand dem NY crew . Stay home please mi tired of the knock off birds dem

16. The body suit look cheap like if wind blow too hard it tear. If dem eva bend over too hard it rip out. But mun chun baby this one dont look good. This is one a yuh bay days. The shoes look cheap to. So is a cheap bodysuit longside the cheap shoes

17. Why Philly gal dem caa ansa a simply question without getting dem draws all twisted? Laws unnu Bitta sah!

18. Munchy everything about you wrong just wrong wrong wrong you say easy fi fix or easy fi can’t fix which one because you neva fix yet a chin order date fi you cause what a coincidence you and chin step sister twin no Mamma and a you a fashion police gal tek several seats back wid you stay bad self and you batty chin hypocrite gal web get f**k and drop like a bad habbit then a walk a call up the people them name not to mention wingy but a good fi har she too nuff

19. I said this before munchie is a mess long time, been a mess, hot mess, the next girl kill this by far

20. THEY BOTH LOOK BIG AND STINK EVERYBODY ME SEE INNA DI OUTFIT YAH IT CHEAP CHEAP OR SOMETHING AND DI BOOTS OMG NO MORE CLOTHES NUH OUTTA ROAD UNUH NUH LOOK GOOD