Met this gal yah tek di man dem all when dema friend and par thick thick

Si burgula comment pon her pic and seh him a one a her x
When she did Change her Instagram name from teamnosleep_1 To hismrsrussell
Mi gone soon come back fi si di comment dem
She nuh ramp fi hook up wid man offa
Instagram
Met mek sure you post the pic dem so people see the proof

35 thoughts on “WHEN YOUR EXES ARE IN PHILLY AND YUH TEK MAPPIE

1. I swear dis gal front is has big as har nose. Every hype man ina party get 1 and move offa she. you notice yhou neva seeh har wid no man a pose up and own har up?.
    i neva see har come out wid a man and see a man beisde har ina party. is pure hide and go seek she do when di dance dunn a night time.

She is the perfect example of gal weh deh pan round table talk when man and man link up. She really think she a playa when all she is getting is aa wet draws after each fukkk. Me no see har drive no Porshe me no see she a live ina di suburbs, so weh she a keep har pumpum friendly fah?

ME a wonda is which one a har friend dem leak har messages dem? I can bet is tekk she tekk yoiu man too. :travel :travel :ngakak :ngakak

2. Tracy sleep with every man in Philly and Jersey all family members, who don’t know that? So mappi and his woman left because he’s very bold sleeping with all these Philly girls. Tia tell kay last year say Twix a fuck mappi so I guess him just a fuck all the fucka gal them a Philly

3. Mappie wid yuh likkle hood a talk bout di gal pussy stink
    Unuh Lowe to bloodclaat woman alone
    Man a fuck 2 friend
    So wah if woman wa fuck 2 and 3 friend
    Lol
    Tracey yuh bad
    Burgula and jigga nuh di 2 a dem always a party
    No sa dem gal yah wicked

4. I taught I see Tracy with her boo now happy and all that
    And now this
    Goes to show you about these woman can’t be trusted
    Man all a style up her man as little man and she is like ok will do
    Go tru t a your pussy fuck all bout yah goodie

5. Sender what type of phone you have? This is the old outdated instagram app? Pictures look like they were taken with a stained glass.

6. Tracy a tek one and move a govanna sister
    She nuh fuck out all mobay to
    Roger and all a di scamma dem from bay fuck her out

7. Well….
    I like the yellow skirt
    I am impressed with Mappie’s usage of grammar and spelling
    That is all~

8. I don’t see any proof up top that she has met with any of these men.

I’m not saying she HASN’T met with them, simply that there is no evidence whatsoever.

Next story please….

9. No sah Tracey really a give u gripe and a mad u tpc. How many times you go send the same story smh. About 5yrs or more, same story just different pics. Get a life MF u are a Sick F**K kmt.

10. Sender it seems like u obsessed with Tracy P***y dwl. No man them pic deh a some long back in the days pic u dig up, no sah u need help.

11. Mappie did seh har vaggie stink to
    He tell dat to my friend and seh only ting she good fa a suck hood

12. Poor Tia glad yuh and Neicy mek up tho twin white little Geco lizard look like she did a line up Neicy fi Donte mi see di little flex di other night Neicy dnt go there veachy ago hate yuh ova har bae nd yuh ago mek sanny win di competition between unno John don’t mek dont set yuh up

1. The only reason Neciey would a sleep wid Dante is to stick it to Kc. Kc and Sanny a fren and neicey would love for both those clowns to hate her for a reason. Kc need fi go worry bout Veachy who she know evenly is Donte second wife and she affi love it. Donte look like him want a good home cooked meal. Him fava smaddy wah have Haago.

13. Tia is a know body all that thot does is walk and sell f..k and act like it’s cute to abort so many unborn child and keep sleeping around with different man this thot have 2 daughters up here and 1 back in Ja what examples are you setting for them Tia everyone’s know you and ByBy been a f..k and you know the boy have him bag a gal bout the place and you still a hide and teck him but i leave you to his yankee gal a West Tiaflushtoilet go and look a life and leave ppl man alone old GERMS

1. True. And if yuh eva tek notice she treat the big daughter like shit. She never have the little girl look cute yet. I saw her at a cookout and she and the baby did dress presentable but the big daughter have on one set of old clothes. She looked miserable like she hate har madda. The only thing Tia care about was the little girl. How you fi do yuh pikini suh? Wicked gyal.

14. Only ting Tia care bout a bleaching. ByBy love hide and f— di sketel dem. Ay gyal dat willing fi carry dem tings and use dem address ByBy wi f— dem. Tia f— di bwoy from wild brunch now a hide and f— ByBy gyal how yuh dutty suh? And inna party a gwah like u cutie. Yuh life sad like funeral.

15. Horse mouth mama you have a nerve posting bout you hate women that are attention seeking.Point the finger to your self.you foot dem look like they are about to drop you on your face horse.You hype on nothing bitch

16. Bwoy if veachy a tek dante evenly wit Kc tht means she haffi a mind him up or pay fi di fuck dem veachy nuh look too righted to mi she look nasty,dirty nd eva luk sweaty fava man inna wig with those trashy ass color wig guess he’s not going for the physical appearance a must di money or something else or mouth (weh di corna a har mouth eva white) Or di great pums weh nuh man neva put a stamp pon

17. BBC Tashie Gopie mek yuh alone fool Suh gyal? Di man woman put up pic an a promote har man stage show wid spice. Di man all ova it but yuh ova deh a breed di man. Him nah luk pan yuh but yuh a promote tuh. Gyal yuh luk lame an desperate. Stop it. Guh promote yuh next baby Fadda footy party cause right now yuh flap bad.

1. iS WHO A DID BABAYFATHER? CAUSE LAST ME SEE SHE AND FOOTY DID STILL A GWANN. EVEN THO SHE A BREED SHE STILL A KILL THE BLEACH, THEN DEM WANDA WHY DEM PICKNI PITCHY PATCHY WID COLORS.

18. Chucky you walk and make trouble with so many people in Philly look how Byby you ugly Chucky and the concubine dirty laundry a ball out another set a dancehall people a ball it out ugly bitch

19. I don’t if Tashi know a who har baby fada. A di one odda man, Jigga, Footy or whoever else she did a hide and f—.

20. So Teresa Kiddy say you a get the money this Friday an a buy him a BMW an you gonna pay for his parry an pay off the camero you one stupid bitch he Don love you he talks about you like a dog said hope your ass hurry Up an die I am his woman an everyone will
    See ne at his party he loved me for years bitch an this time he not going no where

1. Teresa go seek mental health services di whole ah we no seh yuh type dat piece ah rass fu*☆ery yuh eva stay bad Fava one dutty lean body rollin calf essi