TIA DI GREAT………….WAS TAKING MAINE MAN BUDDY AND KEPT IT UP TO DATE

Screenshot_2015-02-04-21-17-42
FB_IMG_1423085762535
MAINE MI WAA GET YOU OUT A DI WAY FUS……………………….WE NEVA KNOW YUH HAVE NO MAN MAINE…WE DID NOT KNOW TILL YUH PUT UP VEACHY WID HAR LIKKLE SUCKLING AND WID DAT OUT DERE WE WAA KNOW HEFFFFFF A YUH REALLY GET A JUK FROM HIM FURSE KAW TEENAGER ROACH DOE HAVE NUTTIN PAN TIA…SHE GETS INTO ERRRYTHANG AND YUH NEED BOMB FI RID A HAR BUT NOT EVEN BOMB OOOO
TIAAAAAAAA…TIA DI GREATESTTT MAN TEKKA EVA …YUH PUT DI D INA BAD AND TEK IT BACK OUTA GOOD….TIAAAAAA WHEN YUH DID A RUN UP AND DUNG WID MAINE AND VEACHY LAST YEAR…YUH REALLY DID A TEK DI MAN WHEY MAINE DID A HIDE TIA?? SUH TILL YUH ALL BREED FI HIM? TIA YUH SEH TEN MAN CALL DI PEOPLE DEM DID SEH 7………..SUH NUH BADDA ACT LIKE YUH A BE GENEROUS…SEH DI AMOUNT BECAUSE DNA DO AND YUH HAPPY BUT YUH SHUDDA SHAME HOW YUH FREN GI GYAL DEM AND DID A PLAY COCKEY CLEANER NO CONDOM USER TIA…..ANYHOOT..DI SENDER SEH FI TELL YUH DIS>>>>>>>Good afternoon met, mi know u nah go put up di child pic but tia start put dem up pan fb and mi jus want know if a Fi Maine man pickney Fi choot? U be di judge, cause to me di pickney favor di man nuh rasshole!!! Tia u have a beautiful child.
FB_IMG_1423102029280

0 thoughts on “TIA DI GREAT………….WAS TAKING MAINE MAN BUDDY AND KEPT IT UP TO DATE

1. Maine, ah mean “MAN’ your boo meck you look like a clown. Watch how him a pose up wid di raffle baby. All along him did know a fi him and leff you ina di dark. Dexta dapps tell you seh him ago meck Eleven.. It look like him still a s,leep wid Tia too. If my man bunn me wid TIa mi throw acid ina mi hole and go ina church,. you juss as nasty to be staying with him. Stop war wid di gal and go get some more bunn. Mi hear seh him been di a sleep wid Tia before you even go own him up publicly. joke is on you boo boo. Tia you need fi go rest ur hole now cause this is not cute. The baby is Gorgeous by the way.

1. If I was Maine, not ah war mi ah war wid nuh gal ova man, much less with him ova she…it woulda hurt fe duh dis cause she prolly still do love him, but if I were Maine, I would walk away from this because the worst part is that he lied tuh her about it from the git go…

2. Maine mi undastand she buddy scarce, but you act like you ago dedd ova dah one yha. Weh you get up everyday a cuss di gal bout. You and ur sister dem a call di gal baby a bastard chile. Really and truely unuh pass unu place involving di baby. Veqchy you shoulda never outta such word bout smaddy pickni cause all now you still cah tell di world who you first baby fadda is. Veachy who teck ppl man more than you? No juss wah day you a war wid di lickel girl Gee Gee ova junior who look old enough to be you son. See di gal leff him gi you and now him a gi you bunn and cheese every minute. As far as mi see Junior wah back Gee Gee cAuse har social media account cah get a break from him. Munchie no you dame one go Teck Pelpa when you and Dainty grow up from unuh a pickni. How come it bunn unuh when Karma reach unuh back. Unuh set a ugly dirty bad color sisters need fi go mask unuh self. Cause chu unu love gang people unuh tink people fi fraid once dem hear unuh name. di bwoy obviously wants up Tia fi a pose up so wid him Jacket. Abayy abayyy abayyy. it sweet mi fi unuh get it full hundred..

1. Mi wudda give dat ah rass beaten…..not because of the man (I would have dropped his ass like a bad habit) but Tia bitch disrespectful bad wid it!!! Beat her nassiness right out and make her replace it with respect!

1. Yes she deserve a brush up she too daring. Remember she all go pan video a big up Veachy party wid di belly knowing she a tek di girl man. Tia u need fi retire u ole now dis is a disgrace

3. Met, veachy put up ah post bout Maury and get 60 comments and she seh Tia eat,sleep and shit wid dem. Maine seh “so wat if yuh put up d baby pics, wat dat prove”. Drop Omar pic if yuh bad. Tia drap it same time. Tia cuzzin run eeeen and dem dun dem one anodda. This is so sad, Tia is wrong but Maine n har sista dem damn fool.

1. Ive never seen anything so dirty like wha Tia do she have no shame but the man is no good either. He went there without a condom so Maine better not think she win anything. I wonder how the baby so fair though :nohope:

1. She ain’t win sh$T, she a fool!!! I would have dropped him like a bad habit he DANgerous bad, bad…….knowing these girls was hanging with each other he went there with Tia having Maine like a laughing stock, he disgraceful disrespectful and dissed period! Tia is a part of Maine and this dude for as long as Maine keeps him…….love it up then Maine, dyam FOOL!

1. Yes the man is a snake he aint no catch. But Tia can’t mek maine no laughing stock the joke is on her because no woman would bring an innocent child into this kind of situation

1. Plenty of women remain in disrespectful relationships like that because they feel as if they can do no better than the low life they’re with or that’s looking them…he is doing what she is allowing him tuh do and tolerating it too…

2. Yeah tia low and dirty for this one but Maine look like d laughing stock.. Jus how it go, sad but true..

4. Good morning met,I am not judging tia or anyone because we don’t know the full story.Maybe she knew the guy first…I don’t know but before mi start talk I want to hear the real story.And I remember a couple yrs ago veachy was bragging about she can take any gyal man as long as it’s not her sister’s man.

1. Good morning but that was not Veachy man that was Maine man n Tia did a move close with them so how we or you would be judging the dirtiness of the situation? Trifling doesn’t even begin to describe Tia. She is a real Scrum

5. And a go have big chat bout everybody tek somebody man etc.. dem shoulda out har like a candle dem a waste time pan social media. Tia is really out of order and the man need to get his walking papers because he is also low. Di whole Philly know Tia character so why go there and he knew they were friends and why go there without a condom?

6. Bwoy tia a u sey bad bad!!!! U really go tek di gal man and did a par wid did??? No sah!!! Dem tins yah still a gwan!!! But mi want to know if did bwoy yah have money or him cocky big cause it must be one of di two cause nuhtin pan dis bwoy yah nuh attractive, a Maine Fi have him cause him nuh deserve betta!!! Tia u really do dna??? Bwoy mi nah lie mi shame Fi u!!!! But mi know how it go when u want Fi prove a point, suh why u wait suh long Fi show di baby doe? A true di dna come back Fi sure sey a Maine man pickney? Bwoy mi nah lie when mi see u put up di baby pic mi sey wait baby start show now!!! Den mi see u put up Maine man wid di pickney mi sey bloodclaaaat a di man pickney Fi true!!!! Tia u bad bad baaaaddd!! Now met is how dem nuh send inn di video a di sista dem go ova Maine yaad and go talk bere tins and dis pussyhole bwoy dey pan bed wid Maine a kiss and a smile!!! And a hear di sista dem all a dis him child bout di child nah get nuh mineings suh tia and him baby ago stay hungry and him dey dey and nah sey nuhtin, dem bwoy dry Fi gweehhh!!!! Cause real man wouldn’t sit down dey suh and a put on dat show Fi nobody and all a kiss and smile cause him woulda know sey him f**k up and him nuh inna Di f**kery but it look like him fraid a di sista dem!!! Ah bwoy u a one big pussyhole wicked bwoy!!!! Maine u look so unhappy but mi can see sey u really want tia Fi know sey a u di man want suh u go ahead wid di kiss!!! Careless munchy all ur likkle daughta u have inna Di middle a di talking can know unnu nuh good mada enuh!! But all u betta check if max did f**k tia to cause him affi walk and look everybody!!!! And mek mi ask u dis, IS MAX DI FIRST BWOY FREN U EVA HAVE? MI TIRED A U PAN DI MIC A BORING UP DI DANCE A TALK BOUT BABY FADA WHO WANT U AND BIG UP MAX AND ALL THESE TINS!!! U SOUND SO INSECURE AND ALL WHEN EVERYBODY KNOW U AFFI MINE MAX AND MAX WALK AND LOOK EVERYBODY, TRY KNOW HIM DID A F**K ONE A MI FREN DEM DI OTHER DAY BUT SHI JUS NEVA WANT HIM, di whole a unnu sad bad but tia u sad more u shouldn’t go there and Maine poor u man done pan u suh u affi stay wid di man all when him and tia nah stop f**k!!! Poor unnu

1. Plenty of women do that shit and swear dem ah duh summen fe hurt nuhbody, worse dem tink dem cute wid it tuh lol…

7. Ok met,get the drift,If I where maine I would run him! Because this is plain disrespectful!!! If he cheated on her with tia he can do it again with anyone.It seems they don’t understand the seriousness of AIDS,HERPES ect…And tia not everyone sleeps around with people’s man,you really need to pull it together! It’s verrryyyy disgusting to see all of this on social media,you guys all party with each other and use to be “friends”.

1. Tia do video fi Veachy bout her party will be the last one she go to before she deliver and know she have di gyal sister man baby in her belly. Tia wicked she will set up people fi dead , thats really really wicked of her

8. Met mi nah seh tia rite but member birds of a feature flock together..they all have dirty character they do it to other ppl all the time so wen karma bite dem in dem rass why they complainin…dem luv sneak and junk ppl man too much.. while everybody deh pon tia an how she nasty da man nasty too and Maine need fi kick da man to da curb instead of playing da victim and hold in on to da man cause da only winner her is him ..him have she and her gorilla sister dem and zoomed a a kick up a storm and a badda da girl everyday him see wah a gwaan yet he doesn’t respect main event f to stop mess wid tia..Maine need to respect herself and step away instead of takin bout how Sheva wife and dis an dat ..men cheat it’s up to us women not to allow or accept certain disrespect …stead a run da boy she a talk bout her pumpum tighter like who cares it cud da tight like virgin him still a f**k dun out tia b4 and after him breed her..and to tek pic wid baby inna bed is disrespect full considering how they are carrying on.. not saying tia rite but like I said dutty gal or not da man still nah respect Maine so…dem need fi bill and Lowe da girl alone ..if Maine ago stay wid da man she stay and tek careless bun under her ugly nastiness and don’t complain and stop da f**kry or she leave one or da other #imjussayin

9. Nasty bitch just nasty and that man is so nasty .every man knows tia sleep around so why would he go there without protection. Nasty man that tia all saying he eat her pussy. Tia think that baby is a prize but she lookinh like s clown . That man should be shame he now has a child with philly biggest hore

10. Met I see exactly what you’re saying,only wicked people do things like that!!! She should be ashamed of her damn self,if I where her I would take myself away cause it doesn’t get any worse than this! I feel sorry for the innocent baby,she didn’t ask for none of this.sigh

11. I wish these beef patty thots just retire already, all them is disgusting and disgraceful. Tia and I know your real name is way too old for this trifling behavior right along with the rest of them. At what point do you push a chill button? I mean all of them! I guess ignorance is bliss. Ohh trifling things. Social Media has really help me weed out the trash. Literally.

12. Mi see people a cheer on tia bout get a taste of their own medicine..Really? Dem always seh Tia know what to do with the belly dem and di fus pickney she never know who breed har …dis second one is like she breed fi spite Maine..What kind of mother can she make really? What she a go teach the child?

13. I don’t know these ppl but from reading the comments… Its sad as hell!!! I swear people don’t understand the meaning of friendship!!! I’m embarrassed for this girl and I don’t even know her! Who does this? and have the gall to publish it on social media. Before you try make amends with your friend and at least have her forgive you…. But in a case like this.. The damaged has already been done…. It’s sad to see women live like this… Trust me!!!

14. But mi did just have to scroll back up top go tek a GOOD LOOK pan di man. But kuh pan him too nuh!Cho rass man. dwl

15. Maine cyan left di man!!!! Poor tin shi cyan get nuh more!!! A di worst looking tin inna dancehall mi see!!! Gal mugly and tan bad man!!!!and di man!!! Smfh!!! U have nuhtin bout u!!!! And tiaaaaa!!!! Bwoy u low a dan dirt itself!!! U is big shithouse!!!!

16. The only victim here is da baby don’t feel sorry for any of these hoes..I jus hope she’s a better mother than she is a person cause her character dirty baddddd..I’m hoping she see da error in her ways and change do she can be a better role model to her girl children and don’t let them think this thotish behaviour is acceptable..it’s sad to think that ppl use children as a weapon against others wen there are ppl out there who really wants kids and can’t and these this are so fertile and careless…it’s like we live in a time where no one thinks about aids and all da dirty diseases out there all dat matters is sexing it’s disgusting that’s why I’m glad I don’t think wid my crotches..I’d rather stay single and celebrate than sleep around cause too much nasty ppl an run round bout da place

17. Tia u need to drop waist people before it get worst cause somebody ago get Deported. U don’t need to prove nothing to the world. Di man own up to him picney and a tek care of him picney and thts what matters and leave it like tht. Memba mi tell u dem a ago gang u and then u get locked di F**K up and wen dat happen who ago tek care of u picney dem. Tia use u head and think positive. U and dem nah fi party same place. Don’t mek u friend dem boost u cause trouble nuh set up like rain. Certain things u nuh need fi sey pon social media bout man a namm pussy. No decent sumady can’t even sey unuh fi stop cause enuh look good. Tia all u need fi do is to b a good mother to u kids and if di man a ago deh wid u him ago deh wid u. The situation already gone bad so leave it alone. U will not b the first and the last. Again don’t follow up di situation. Drop it!!! Go read a psalm and call it a day. Probably di man don’t even like this back and forth shit.

18. Dat big nose nyam front bwoy stuill a sleep wid Tia. that is why she have soo much stripe fi prove pobn the No time sisers. Him fee like him a hot bwoy now chu dem a war ova him..

19. This is something else.. Maine is a damn fool to put up with this, beef with the women just to say she have the main. I bet she didn’t even punish this man. I bet she made it Eva so easy for him to come back to her if she eva put him out in the first place… This is so said that females think this kind of life is OK.. I’m talking about both wifey’s and maties..

20. These Hoes aint LOYAL!!!. Anybody weh deal wid TIA need fi deh pon dem p’s n Q’s cause dem gyal have a different definition fi friendship.so watch dat hoe wid oonu man dem. Even tho i hear the claim is they weren’t friends “like that” n she didnt know it was Maine man, BULLSHIT!!!. I really dont care fi showtime batta foot sisters dem but me cant stomach u more Tia.. if that was really the case then u neva haffi a gwaan suh It DONT LooK GOOD!! its so disgraceful n trifling. But because u a try prove point u goin to sink u self in the process. U n Maine a 2 laughing stack ” Look PON DI MAN THo” Two Dumb ass trying to out do each other.. U both need to know U Will NEVERRRR!!! b happy trying to bring sadness on someone else and will never be successful when u stay trying to tear somebody down. go tek care of yall kids.. especially u Tia go take care of u girls.. u had complications during the pregnacy because of stress n hardlife so the baby need extra care and your other daughter looks malnourish.. real talk u own so call friends dem talk bout it..n Maine jus know u lay with dogs u rise with fleas…

1. Den Tia would really seh she never know a maine man? why was she hiding who was the dad then from the beginning? Oh maybe she didn’t know who name fi call :travel

21. @ 10:21 I must agree with you. Tia really need to humble herself & let it be. But on a serious note though. Why is it that the people dat are di nuffess & gi di most trouble in America NEVA EVA HAVE PAPERS?
    TIA: U are by far di biggest pile a dogshit I have ever known of. U need fi move to another country. You’re disgusting! You’re pathetic & u nasty nuh bloodclaat. No boy, man or nunttin weh ever deh wid mi can sleep wid YOU & mi stay or tek him back. You’re an animal. To think that it’s ok fi have 10 man name a call up as possible baby daddy. A suh much man you did have ina your well of a hole raw you ol nastiness. There aren’t enough words to describe you and your behavior! It’s not cute so stop it. I can’t wait till dem buss your ass.
    MAINE: You’re not a victim! You’re a FOOL! I like you and all and I really respect your hustle baby girl but you are way bigger and better for this drama. Your have common sense, so please use it & don’t mek your idiot sister them turn you into clown! It’s like unu have this long time Jamaica Woman mentality like u nuh wah lef di man because u nuh want make it seem like di other CLOWN (literally a f*ing CLOWN) won! But think about it. What is she winning? Like really! Be a bigger and better woman and stand on your 2 foot dem dat God give you and run dat germsy boy mek him go to that tranny looking big hole gal and have shame Maine! GOd man.
    MUNCHIE: Mind your God damn business & pay attention to your own. Maine isn’t a child. Let her figure this one out on her own. I understand that’s your baby sister and all and youfeel obligated to protect her! But if you really want to tek up for Maine, when you see dat scum bag Tia, there should be absolutely NO RAP! Beat dat bitch ass on site! Ok! Mi nuh care if is a Church u buk di nastiness, DUN her bloodclaat! Cause mi know Maine can’t too too manage her and mi nuh want her bruk Maine lil magah foot dem! ha ha ha.
    VEECHY: Continue to keep quiet cause I know Tia was your bench and batty so you can’t really say too much. BUT, I know when it comes down to it, mi want you and bad gal Munchie DUN di nasty almshouse gal. Dat will teach her to clean up her nasty life.
    On a final note: This is embarassing on all parties. I just feel sorry for the innocent child! I’m going to pray for all of you because this can’t be life! This just can’t be! (hands dem pon mi 2 jaw dem) Good Morning MET!

22. Yes met.. I think she was hiding it cause she wasn’t sure who the daddy.. She had to wait on the the DNA results. Bwoy dem change man n friends like how dem change dem draws…Good friends is such a blessing. Always beware of a bitch dat stay inna beef wid people n every minute u c har she wid a different crew. DI Bitch is FOUL!!

23. Ah stank hoe will always be just that…ah skank hoe…bittches like them have no principles nor discretion bout demself; they will tek people man wideout shame what so eva…so she *Tia* is irrelevant in this situation ca gal lakka she come ah dime ah dozen, “come up” hoes I call ’em…it’s the man weh shoulda have likkle decency bout im ah know seh Maine ah him bonified ooman when check fa an he doesn’t wanna do anything tuh hurt or lose her…I don’t condone men cheating, but if ah man’s gonna cheat on his woman, at least strap it up so shit like this won’t happen.or just flat out run weh di skettel gal..only thing I can say on this right here is deuces my nigga, hope tha 3 of ya’ll are happy and I wish you all tha best cause I wants no parts ah dis shit right here…real men are so hard tuh find ca majority ah dem stick dem penis eena everything weh open up dem legs…sad and trifling smh…

24. Met im in shock i had to ask my man after reading this story if he knows tia. I also send her pic to my friends so they can do the same cause it seems to me as if this girl bin around the world and from what im reading im wondering how is it possible with no green card. She is emberassing this child with that statement about 10 being the potental father.

25. Sad to see all this shit and this is why it’s so hard for people to respect and take black women serious. With that said from what I read Chickun Gunya spread rapidly and swept across Jamaica and tia spread rapidly across Philly. Girl get your act together think about your kids is the hype worth it? Live a life that your kids won’t be ashamed of, our actions as parents affects our kids and you have daughters. No one is perfect and if you’re to stand on your own independently there is no need to fight over a man just take care of your kids on your own without all this madness. #justmytake

26. Tia I think u need fi move to another neighbouring state and start over fresh.U prove ur point,just take care of ur kids and focus on making a better life fi dem.Maine u run up u mouth too much,one a dese fine days sumady gwane hold u and break u burnt bacon ass.Mek sure u always walk wid u gang

27. UNNO CUM !!!! NAME DI MAN DEM NAME WHE CALL… MI WAAN C IF MINE MENTION CAUSE MI C SHE DI A PLAY HIM CLOSE THE OTHER DAY…TRUE MI NUH TRUST PPL (IN MY KARTEL VOICE)..MI DID HAFFI TELL HER STOP CHAT UP IN A MI MAN FACE CAUSE MI NUH PLAY DAT

28. Tia mi Gyal big up Yuh f**kn self all the talk a talk dat naw frighten puss r bloodclatt doggggg woiiiiii u n Yuh good pussy n ur cute baby a mash up head n life to bloodclattt!!!!¡! Maine Yuh n Yuh ugly sister dem HURT no bloodclat the betta pussy talk how u no breed yet n u love run go breed fi man a same way u use to run dung the other bwoy weh use to par aid flippa all run go Jamaica n bwoy no fart pan u n weh u go do ????,u mek him fren breed yuh n how much man be call pan dat??????? Unu av the nerve u Betta watch munchy cause she a go harder than u like she have some sharings inna the thing dwllllll Maine need to move on the man av him family now so carry on mange dwllll I mean Maine

1. Good p___y people have a man of their own. Anyone is the laughing stock is Tia because she nuh win no way. She lef wid baggage, is not her man and she got the baby in such a way that will mek har own pickney shame and disrespect her when she get older. The laugh is on her, Maine can walk away tomorrow no strings attached

1. Not only walk away but get ah betta man, ah real man weh wi duh right by ar plus run any skets weh try push up pan him cause him respect an love him ooman…

29. good night metty …yuh si how dem hoes be cheering on tia like a something good shi du????? bwoy a tell yu smh, tia a one gal mi nuh hate but mi nuh rate har, yuh can fxxx your friend man and think it’s cute plus go breed… hell no tia yu wrong in every way mi think of it.. di wurl round suh one fine day we ago hear tia scream out like peanut kart seh sumbody tek her man and breed fi him mark my wurd…mi a ole witch lol.

1. Dem a act like Tia really score something .She did deh a dance up till di last hour and have baby and right back ina dance looking for the next man fi get di next dollar from

30. Met if it was me I BUSS Tia nastiness…. She too RASS bright …. Gal like Tia you put your cutlass to soak Inna bleach Wata and buss her rass she to f**king bright with her UGLY rass self her tooth them short rat… But hey I guess that’s the life style of philadelphia. Met those Philly gal dem is disgusting they need to go educate and uplift themselves. On the next note I didn’t know gege and junior wasn’t together??

31. unuh stop come on here an talk bout philly gal dem if unuh have something tfi say about a specific person say that but dont come class up philly because all a whi including u come from jamaica whi never originate a philly so if that is the case class up jamaicans including u f**king self dunce blood claat bat. I am from philly an my name never call pan here yet, I am a college graduate that work every f***king day and tek care a my yute by my f**ing self. dont cum put mi in no class with these bitches f**k out a here with this philly shit nuh ja u cum from just like these other bitches. kmft.

32. Mi seh u can tell when Tia mek pon pink wall lol pure bible verse and wud droppings pon Facebook! But pon a serious note tho Tia really need an intervention. with now 2 daughters, how u behaving is not a good look, the other u put up picture in a barely nothing talking bout body after a child and is a man point out say that a something only a waste gyal wud do. Tia u friends them not telling u the truth and a nuh just now a long time, cause how mi see u act like u always have something to prove and to this day nothing good can’t be said of u! From a like girl from walkway 16 a gortuca portmore u really get a chance if come a farring come waste space, I think u need to look into yourself, we know u nuh happy, but u can at least try fi better urself if not for u for your 2 daughters, children live what they learn and with the rate of technology Talia will soon be up to date with your deeds. Trek heed nd tek weh yuhself!

33. oh my days, oh my nights…..how this miss me i will neva know. but it seems that everybody a say how the man can go there wid tia too bias cause look pon mange i mean maine. no sah mi no sorry fi none a dem. at least the child can call a father of her own, but this was the biggest raffle in a philly fi a long while. maine mi no know how yuh can stay wid a man who tell yuh lie and trick yuh. tia you a big rass whore so mi no expect nothing less fram yuh.

34. All these gal dem nasty the three ugly dirty looking sister dem act like dem so bad all that shit y’all talk bout pon fb when you guys see Tia at the dance the other day why unno didn’t fight har unno a just fb bad gal unno go Sidung with unno dirty looking self cause unno just mad talking all that shit bitches go be mad at you man with fi him ugly ass look pon him too unno a argue ova unno shoulda shame fi claim that man and Tia I’m not a big fan but Hun give the pum-pum a rest it’s time mum

35. I’m not surprised but this is so funny to me! All that time the Showtime ladies was arguing with Trudi about Tia and Dave them didn’t realize that Tia was closer than they think. Tia you ah the greatest con artist ever! Good job at distracting the Groupies while carrying that so call mystery baby, I’m happy to see u guys getting along! Tia really wicked tho she instigated the war between Trudi and know them ah family but Munchy look like she did hate the girl!!! Just glad the truth come out finally, God not sleeping but it’s SHOWTIME!

36. Haaaaaaaaaaaaaaaa mi ah laugh at dem bad always chating somebody else buisness and ya shit sour maine you need to make a t-shirt for this lmao disgrace

37. All yall philly dance hall whores sucking and f**king the same mon so what’s the f**king deal a bunch of thieves and whores the time these whores worrying about ppl life they need to go get their papers they bitches rather was ear expensive things and don’t have no papers nothing in their name f**king these drug dealers for show off status instead of green card status these whores is a whole joke how do you use fb as a business site and a throw word site just plain stupid that bwoy look like a whole joke like seriously tia needs a whole rebirth bitch done and the black one always putting up pics and most of dem don’t look good but love the spot light yall whores need early retirement seriously