TIA COME DEFEND YUHSELF MA

I herd Tia going to the obeah man with Kerry genna to obeah Main pregnancy so warning main Tia a burn bad oil for you smh Tia the man deeven memba you smdh. Tyesh and Munchy is two duppy bat mek this boy a use them and rotate dem I think tyesh look betta but muchy have more ambition and mileage. Wingie and shauna now shauna full time yuh just retire even a blind man could tell that da batty deh look nasty as f**k stop with the injection now man please you don’t look good, you look like 52 nd Wingie what happend to the coco cola body you look like yuh old self and we all know the rest

44 thoughts on “TIA COME DEFEND YUHSELF MA

1. Boring who care about these try Trifling dirty bitches none of these bitches have nothing all the man dem f**k nothing to show pathetic :tkp :tkp :tkp :tkp

2. Tia god don’t like ugly and bitch you very ugly all that contouring make you worst fava a big man nothing about you stay good after you can’t chat to mane you have two kids and dem always stay bad no father fi help yuh wid dem so you gone a uncle demon wid man looking crawney anorexic Kerry fi mane but god a god good over evil Tia remember you nuh good inna forgine don’t mek immigration pick you up cause you don’t have one shit a yard and yuh mumma still a suffa like dog now you kerry you look sick like someone suffering from malnutrition sorry fi all you when god come back fi his world working obeah to keep white not working suh yuh kill him mumma god guh wid yuh crawney body evil worka mane say a prayer a day

3. Maine all i hv to tell u is pray hunny tia the bitch come back come talk seh she carry you a obeah man tia you nuh tired smh you hv kids to crawny bitch kerry weh stay bad you nuh tired dead dawg see her snap a mad over twin white tia all i have to tell you tia leave that girl alone if you gonna start look the obeah not a bigman

4. Kerry nuh dead yet?? From she tief White money him nuh look pon har and caan stand a bone Ina har crawny body. Every minute she deh pon snap chat a show up har rotten self Ina panty alone like nobody a look pon har. God knows I feel sorry for that girl cause she look sick bad like she have something weh caan cure and it a take time nyam har dung. Kerry u think say Tia and u really a fren? She chat u like dog and walk and tell people how u a mad ova white and him nuh want u so u go look man and a mine him fi try make him jealous and it nah work. It’s 2017 now go find something productive fi do and lowe the man alone and teach u pitney dem how do read and write.

5. It isn’t clear to me as to why and how Maine talk so much shit about Tia and how everybody f**k Tia and she dirty and nasty and her man was f**kin Tia without protection, breed har and then u go f**k him after “nasty” Tia f*k him and then u go breed fi him like u have something to prove but him still a f**k Tia every chance him get. That nuh bother u or make u feel some type a way? Now this girl weh u hate so much have a child fi ur man which is now gonna be her brother and u affi live with that for the rest of ur life say Tia pitney and ur pitney a brother and sister. Lol I swear philly is the best

6. raffle belly Tia remember you mek round 20 man swab dem mouth and draw blood to prove who breed yuh 1800 Maury just to show how nasty yuh was so much man come inna yuh pussy and nutt inna yuh baby head back how yuh suh nasty and disgusting tia you worst than falling star weh yuh chat seh fi a pretty girl suck pussy all you and kae do is chat everybody kae remember black boy never claim you or yuh son him hide one and two time and tek him but never publicly Back to kerry bitch the obeah you bring from mobay it nuh stronger than god malnourish dog face boy twin leff yuh over 2 year and yuh still inna denial twin nuh ramp fi diss yuh wid the gal dem notice when him a fly out him never bring yuh yet cause yuh favor man fake tuff like fenda I want the show time dem gang and beat yuh the two lil boy twin seh a jacket

7. Shauna hot pot smell like period blood the other night I don’t know but she smell raw like when yuh tek off a bloody pad please go bade greg f**k yuh out mek yuh lick him batty and bring the young gal dem fi yuh suck dem pussy that’s why cash nuh too into you cash nuh ramp fi diss yuh behind yuh back even doe cash is a sneakin f**ka old mule now she tek on f**kin man a New York cause nuh man a philly nuh want her bun up pussy and bun up body

8. Yes papa Philly topic dem hot like fire. Me want to ask Money-bubbles or bubbles no money how she never deh a Shauna party ,she no u big friend? Or is because pretty Ricky come out wid him ugly platter puss y u stay home lmao, something really wrong with the Philly dancehall hoes y them Mek man can turn them into laughing stock. :tkp :bigo:

9. A mus scary looking Maine a send in story about Tia with her insecure self , as much as me no like Tia me no believe a word a this story she would more obeah the ugly bald head top man fi mine her daughter. Maine please go have a seat and focus more on yourself, cause Inna real life u no better than Tia u is s under cover whore the amount a man that u hide an f**k a because u so ugly and scary looking y none never want to own u up , so bye bitch and give Tia a break.

10. BUT TIA INNA DI HAIRSTORE WAH DAY AND TALK SAY ANYWAY SHE SEE MAINE ,SHE AGO STAB STAB HAR UP ,AN KILL THE BABY , TIA SAID HOW SHE IS PATIENTLY WAITING TO SEE HER .. TIA SAYS SHE GOES OUT PURPOSELY TO SEE HER AND CANT NEVER BUCK UP MAINE . YUP IN THE HAIRSTORE AH WEST TIA TOLD THE GURL WORKING IN THERE THAT SHE HASNT SEEN MAINE SINCE SHE GOT PREGNANT ,BUT ANYWHERE SHE SEE MAINE,SHE GONNA STAB HAR UP . I JUST SHOOKED MY HEAD AND LAUGH .

1. Really looking for her in a dance??? Maine the man never came out before she breed so why would she come out with a belly. If it was that deep Everybody know where the next person live so if she want her that bad she just has to go knock on her door. Not a Tia fan but y’all love making shit up. Tia never stop party all when the afterbirth still come out her womb she in dance,so that makes no sense.

11. Mek she stab her up f**king fool stab her up and leave her two f**kin grimblings to Uncle Sam and foster care tia don’t love her kids cause why would you want to stab up mane and leave yuh gal pickini dem behind and go to jail for attempted murder it’s 2017 any gal touch me a str88 911 mane. Mane need fi not tek this lightly a suh mane belly a hurt up yuh bloocloth head crack head shermaine chambers just know we have yuh file and address the police will be at yuh front door just touch a button when yuh get stab up last year yuh couldn’t call police then a joke this tia s who a bootz yuh again slippaz breast meisha and stinking whoring body kae the war just begun

12. Canellii what a way you can’t mine yuh son and only a pay 70 a month fi child support but yuh deh a Florida wid shakera a sneak f**k and suck where is Bobby oh mi fagot him nuh too care as long as him get fi him cut New York nickey full time yuh stop play wid him cause him a floss a dance but naw mine him youth man like you need a gun shot inna yuh balls fi tap walk and breed and naw mind yuh youth Kerry twin a f**k the brown gal shakera bring with her yuh want see dem a night time kerry yuh loose again twin want something with meat and the gal is somebody you know a bayy watch yuh frenz weh yuh role with it sweet pics coming soon witch docta Kerry

13. White is just so ugly from the sores in his face and in the back of his head to the big ole beer belly it’s disgusting. I wouldn’t f**k him for love or money but some a dem gyal yah very desperate and hungry fi lay dung wid him, him look like him have down syndrome no matter what him wear or the amount a money him have him still ugly nuh f**k. Shakera probably put har fren fi f**k him fi share the money cause har hair well waan do. Nuh top a top gyal nah look pon white so him affi settle fi the loose pussy weh him a get, u so rich but u caan get a gyal weh look like something ugly ass monkey

14. shakera been a f**k canelli from traxx days she also f**ked flippa over the studio so why uno surprised a hoe will always be a hoe that’s why ny nickie trace her and cut her off from dem time deh she favor one basement granny inna the stale weave and card board body inna shorts

Kerry how you so fool fool mek the obeah man show you the crystal ball and see wah gwan a Florida a it man

Tia don’t let the showtime dem start bully you again and then yuh run pon snap and rant bout dem can’t touch you but yuh run to bubbles and peter blacks fi dem squash it

15. Shakera yuh nasty bad fi a f**k camellia and him and Bobby a friend your a a BIG WHORE ANYHOW BOBBY MAATIED YUH him life ago pop dung him cah even travel cah yuh duh him up like a yuh son. some people wouldn’t believe he is a citizen cause yuh have him lock up like ah yuh son while yuh a f**k canelli daymeon and the list goes on I can’t wait till kim throwout all your stinking secrets like you tried to do to her you’re one backstabbbing butch and mad when Bobby wah f**k off ppl dem gal Pitney your hole is too f**king big and loose canelli f**k anything once he f**k you and mi sorry for bobby suh till he doesn’t even know the evil he got his self into

16. Canelli is a well known batty man a philly when him a talk him a flash him finga dem can chat like any big Pussy gal especially always a diss him baby mother like mother peppa not to mention his demeanor it says str88 up faggot him and twin a one big batty f**ker and cocky sucker suprise gaymeon never get invited to the batty freak fest kerry pussy shit up she always smell bad inna dance tia a waste matter she’s already reported. Falling star a travel the world while Kim at home wid baby a play mother role abay bitch Seriously a buddy pass she gone pan cause she nuh ready fi florida can tell a twin sponser dem cause dem look hungry and broke where is Kerry how you feel yuh friend gone with yuh baby father wow not a backside

1. Is how uno mek dis about Canelli? So because uno claim him a sleep wid Shakera uno get all up ina uno feelings?? Miss lady we see u..Lef di damn man alone cause him dont want u. Uno wudda drive the pope fi drink gin.

17. So sad these bitches are the scum of philly just a a mess everytime i read this bullshit nasty nasty nasty i hope yall hoes go to the dr contaminated asses

18. Maine and her sister’s are no better, remember that obeah man you all used to go to or still do? (Victor)? What is wrong with you ladies? The problem is, unu believe in too much evil!! What about getting on your knees and praying? Obeah cant save unu. Unu too trifling everybody in Philadelphia its seems sleep with each other.

19. A so the thing set cocky fi share,next topic plz!same old story unnuh lame bad picking on the same people with same old story,Philly cumming like scratch cd just like unnub selectors wid the same old song no matter how the year them go by.

20. Anuh suh nuh ting bloodclaat set if gal name call pon aids and yuh still f**k it YOURE LIKELY TO CATCH IT ESPECIALLY if you walking around a f**k man dog and cat wideout boots that’s f**king trifling!!!!! Then when they got AIDS they ask shit like did you give it to us ?!?! What type of f**kery has dancehall succumb to.Kim isn’t my favorite but atleast she admits to who she once was but Shakira you love hype and talk about how you don’t f**k on bobby the baby web yuh push out weh day know that’s a f**king Lie and if he cheats willingly obviously you ain’t the wifey smh sad hoes babies never kept a nigga try again

21. Dutty kerry guh teach the ugly gremlins to read and come off a snapchat mi tiad yuh crawny nuh rass favor scawl chicken foot yuh tell tia u have yuh man but every chance you get you watching twin white snap and then call him and cuss him gal u nuh no shame hw you feel him gone florida wid him wife dwrl and him big friend shakira

22. I swear Maine and her sisters are so freaking bitter. Why are you alll always on tia case over Omar. How come none of y’all can’t speak on the gyal in Arizona. Because y’all know Omar will lick off y’all face. Y’all are some bitter heifers. Maine yuh run go breed like idiot. Y’all get on my damn nerves

23. Yes why would they kill A 16 yo. That just came here did they try To rob Gary shop and got frighten and kill him. So sad Prayers up For Gary new year and that was cold

24. Tyesh the man still a beat yuh wid the 2×4 time you find a man of your own and stop be philly after dance booty call

25. Veachy you look big and stink no f**k go get something do with yourself you worthless f**k,tyesh you and boops are the same after dance f**k so boops stop tell people bout tyesh when your doing the same,main is entitled to breed fi omar a fi har man like are you people for real,Tia your an stupid ass bitch for allowing omar to hide your child,very stupid of you,now all you hoodrats need to get a life same dead stories get a life unnuh boring and unnuh have no f**king sense all you broke dirty bitches.

26. Philly lame girls unnuh need fi tek a good car challenge,good house challenge,look good challenge,who f**k the most man challenge,who no man no want challenge,who no live no weh challenge,who no man nah pose wid challenge,unnuh lame lame lame,nothing about unnuh but lame wid the same dead stories,who cares.

27. A your man she hide and tek after dance the girl don’t even go dance why you hurt go pon the girl fb and ig and say it uno a talk about the gyal life sad a uno sad kmt ever Philadelphia topic always Tyesh Chrissy shakeria Kim stay bad showtime nobody else don’t live in Philadelphia uno sad more than the people dem munchy throw that wig in the trash and stop wear those hnm $5.00 shirt for dress uno don’t see everyday ppl a dead start with love inna uno dirty heart

28. A fi har pussy a yours munchy veachy mi feel like uno talk bout Tyesh remember you and veachy f**k the same man remember munchy a whole heap a man you and hide them a tameika you fi argue with fi har husband