THE LOOK GOOD PEOPLE IN PHILLY

0 thoughts on “THE LOOK GOOD PEOPLE IN PHILLY

1. Praise God clothes still a wear inna dance. In love with the white overalls in the last pic and the cute white dress (right) in picture one. These pics are a refreshing change.

2. Yea….dem girl ya look deectent fi true loooool…..Sharon, no watch nuh face; you nuh have no time fi have up Shauna over Capo ole stray way, loose cock…#SAME WAY THE COCKY SWEET YOU, A SUH IT SWEET SHAUNA. CAPO COCK NUH HAVE NO NAME WRITE PON IT; FREE FOR ALL WE SAYYYYYYY#

#CLEAN HEART; SHARING IS CARING#

:tkp :tkp :tkp :tkp :tkp :tkp

3. dat was fast,the fart smell not even come out a di JLO 43 bday dress before shauna took a pic of it to har dressmaker and mek a white version. looking gud still, Philly unu redeem unu self.

4. Shauna is still f***king capo Sharon knows that Shauna drove her truck couple months back and took pics in it , the man will always give Sharon bun because she can’t breed and he always be telling Shauna that he want more kids

5. shauna cant breed either, from she tuck her stomach and tie her tubes said she nuh want no more dead beat babydaddy

6. Yow anonymous 6:41 pm…lowe mi, guh teck on somebody else. A bloodclaat public service announcement…everybody know what a gwaan so just calm yourself.

#DOAN RUN EEN#
    #ANO MI ALONE A TALK F**KERY#
    #THIS IS A BLOG SITE; IF YOU NUH LIKE THE COMMENTS, LOG OUT :marah #

7. Who sent this shit in so fast redemption a bust dem brain next Friday da dirty bitches come back out looking like germs fuvk out of here philly girls is waste none of them have nothing of substance don’t let the white fool anyone . Tika prime example

8. Kita and crew why About 4 people in the crew have the same material dress uno look like mascot no lie nakita alone look good Ashley ju ju still f**kin my fren so all the plastic surgery bubbles hook you up on it still can’t hold him go brush yo yellow teeth shout out to all my boss bitches wifing niggas nakita it’s a shame you pick up a dutty rasta that don’t want you and you always say you pretty do better the fat one in the middle hairstyle nice

9. White can do people wonders I can post pics of the sample with diffrent colors and it won’t look nice. The fat girl with Nikita always look nice

10. a grudge uno grudge sharon ,that’s why uno a mix up her name in uno duty stinking mouth. she cant’t breed but the man not going anywhere. she don’t give a f**k about dutty shauna. a threesome she give capo and him still don’t want her. wingy gave her a fine wooping so sharon don’t worry about her. if she did have something to worry about she wouldn’t out enjoying her self. all a weh uno come wit, a she say happylife. dead dog uno come off sharon name.

11. Shauna not worrying about Sharon either cause capo money a spend same way. If Shauna nasty then Sharon nasty too cause when capo duck Shauna with no condom a di same germs cocky him a carry back and give Sharon One nasty cesspool

12. philly people are some of the most jealous people in the world. i always wonder, why when a person carry’s themselves good with good characters they always want to put them down? sharon, they can’t find anything on you so they are using capo’s name to get to you.you always look good, every time i look at the pictures from philly you are leading by far, i think that’s why they mad.

13. Does Shauan give her Coochie a break or recuperation time??? No juss wah day she a war ova Jigga. My Godd man. Is she meck Shabba sing the Song “Cah Dunn” ewww

14. Is weh Teaka really fava doh eeh? dem boots deh ina dis hot summa weather yah.. Teaka My girl, ALieExpress and GoJane meck you swear you ah hot gal ehhh. Here is a tip. come wid some original pieces and not the standard dancehall Thot girl uuniforms and shoes.YOu fi dress like a respectable married woman. But then again You pumpum no married so let me throd along.

15. WHY YOU PPL STAY LIKE THAT SHAUNA PICTURE NOT EVEN HERE BUT YOU MAKE THE TOPIC ABOUT HER . ITS VERY CLEAR SHE DOING SOMETHING TO KEEP YOU MAD , SHAUNA AND CAPO NOT TOGETHER SO IF SHARON WANT TO GO OUT WHAT THAT HAVE TO DO WITH YOU PPL . I SWEAR PHILLY PPL ARE THE F ING WORST . YOU ALL PARTY TOGETHER AND JUST GET UP HATING ON EACH OTHER FOR NO REASON . LET THE PPL THEM BE , EVERYDAY PPL A DEAD LEFT RIGHT AND CENTER SO LET THEM ENJOY THEIR LIFE , ALL THE PPL HERE LOOK GOOD . SHARON BIG UP YOURSELF , SHAUNA KEEP DOING YOUR THING BECAUSE YOU STAY ON THESE PPL MIND . TEKA YOUR LOOK WAS ALL THAT KEEP IT UP

1. CASH Go look a life and some refinement while you at it. Go find a high class man fi show Eric you can do better. please doh go pick up no more dancehall man. thonks.

Why YOu and SHauna False advertise bout Elephant man was gonna be there and yall know he couldn’t even travel. i spent my money expecting to see that clown and all I saw was an empty circus.

16. Shauna is jigga or the one orda man dem you want now. Lol the one orda man say you no stop call him name and him no Inna you. Shauna every man you a frig in Philly and it don’t come to nothing. Dem man biggup up every otha woman and u where gone so far to try freak them out always a secret, they never own you yet. Who own u up Shauna. All the miles pon them kratches and no man take ownership and Jamaican man so possessive. Too much man call pon dem kratches.

17. Neicey you fi teck sleep and mark Death. Me see you a bragg pan FB bout Corey cah Shoot you. Ask Tamara how di shot weh she get from him feel ? Stop teck it light Corey have gal strength and him nah war wid no man. Stop meck Shakera boost you fi go loose you life. Neicey you bragg how Coey ah mine you so why you embarrass urself pan Fb bout him owe you $3000? Unuh fi stop it. Tina , yes you ah wife but you fi warn ypou husband bout threathening ppl before him go jail fi good for dis shooting weh him a promise.. Why him cah keep him hood ina him pants and stop bring embaraassment and drama ah unuh yawd gate.. You and everybody know seh him did a sleep wid Neicey ova 4 plus years now, so why as di Neicey no wah him, him wah defend you and war di girl. Mi like you mi woulda shame cause him never put Neicey ina har place all these years until now when him jealousy ah kick in. Shakera, Stop bad up urself, cause di worl know she youano bad gal and ur poor baby fadda you a bait up fi go prison or loose him life. Jusst chu you babyfadda did want up Tina dawta you well ah teck up di argument and a boost Neicey. Unuh fi go look a real life cause unh miserable badd. :marah :travel :travel

18. Cash and Shauna a frig Di one orda man dem and the man dem don’t waan dem. Cash u ole u let eric cum use you for u things now the next man say u a run him dun and a watch him out. You follow Shauna go turn one orda groupie dwl. Every help unu help dem man with ur muling ways the man them go mine the gal dem really waan. Lol cassshhhhh stressss

19. So how Ms Don Don, oh sorry! Ms Teacha see money affi run same way while the Feds have him in a hell, but come a Day Dreams in “OVERALLS”.

The only person the looked good in the pic is Nakita…