SWEET BUDDY JIGGA

TRACEY-Optimized
Yuh and yuh family put up big speech bout yuh nuh wan jigga and as soon as the man give yuh a little entry way, yuh run go put up fb profile pic fi show yuh inna him house. When him banker gal come up yuh can’t even call him phone. Better yuh did stay with mappie champagne or battyman pony hype. Cause yuh nah get no stay inna Jigga life a pure hide and f**k. Yes, met jigga the same Philly buddy that a run pink wall hot all year

0 thoughts on “SWEET BUDDY JIGGA

1. Lawd have is Mercy upon we ova yah tideh. Shauna doh tell me is you a stalk di girl page, are you Jigga buddy watch Gal? no sir. one buddy can a madd so much people. Btw di way how Jiggy mean and tight I doh believe him have him own apt. Him always live wid a gal so him can save him few pence. Last I checked he lived with him Yankee baby madda weh him nah left. Funny how all a unuh Jamaican gal a kill up unuh self ova him and him only baby Madda is ah yankee and a very Basic looking one.

Tracy in the Pic up top. Mi cah believe she you is a Nurse and ur name ah call up wid the nastiest man dem ina dancehall. YOu no fraid a disease? MSo why you married you husband den if you cah stop sleep wid dem nasty man yah ina dancehall? When di man find out di mount ah bunn dem weh you gi him ova the years, May God go with you. For a Forty plus y/o woman everytime me see u it sick mi stumuck fi see you only dressed with your belly out and clothes shorter than that of ur age group. All I see is a desperate thirsty teenager when I see you., Sad you haven’t learned by now If a man doh want you nothing you do or wear will make him change his mind. What Kuinda example do sety for you 19 y/o dawta to follow?. smh

2. Now she inna trouble. You know him don’t like fi him ting loud up and this idiot go put up pic inna the man house and when him find out she have to take it down instantly. Tracy you been a f**k this man for over 5 years and everybody come and get own up but not you.The man don’t even acknowledge you if him see yuh a road. A pure hide and seek f**k yuh get. Have some self esteem. The man go on IG and fling up picture wid him banker gal and you been there fi how long can’t get one acknowledgement. Yuh said bad. Man done pon yuh.

3. Yes that is jigga house lmfao she should of shame. Poor ting jigga don’t want you boo he told everyone about the tax money you gave him

4. All she do is give jigga money smh jigga don’t want her or Shauna lmao who is her husband ? We need to see a pic of him

5. I dont mind if unno put somebody on blast inno but no talk weh no go so. Met Tracey is not married never have and probably never will be. Neither is she 40plus, yeah she old in a har late 30″s but not 40. Also this gyal is not a nurse..I reapeat not a night nurse day nurse whatsoever. Tracey always have man problem, har mah did haffi send har out a JA fi bath har.

6. Shauna u are really coo-coo. Are u getting paying gal. No sah. U really sidwn an a watch out di gal dem so? All the fake pages an screen shots wah u a send a u alone it a mad. A full time u leave the people them now man. They are all grown an do what the heck they want! U need help girl.

7. Tracy been a f**k him. A she and Shauna did a stalk the girl from Jamaica fi him. A suh jigga lame you sell your soul and cocky fi tax money and make dem crosses gal a stalk Shawna Kaye and give her headache always in her inbox just true yuh wan likkle money

8. Watch her to nuh a smirk like she top billings.Go build my girl, you know how much gal him f**k inna dat apartment ova deh. If I was you not even pon di bed mi sit down fi the amount a gal go deh.

9. Fi di record. Dis girl up top in not married to a soul. And she don’t have no rass pickney. Boy unu wicked bad. She is free an single so can do what she want. Jigga on the other hand will not an cannot leave the girl alone. Mi sick a da story Met. Duh give it a ress. Cho

10. U hear dat Shauna? U is a sick F*ck! U need fi up u dosage a u mad pills dem caz it nah werk fi u. U obsessed an pitiful bad. Mi ignorant fi da mad gal deh!

11. that is not his house actually I know exactly who house it is lmao she is a pretty though. Way to cute for him

12. Tracey mi hope is only u nose alone big. Cause wid Jigga size and ur track record. It doh look good fi have big things a carry round pon ur small body frame.

13. Pussy watch gyal Shauna… stop watch di girl pum pum n carry news. How u dweet tho..u nuh see all the vigil u a keep pon di girl page n all the man dem weh u tell him say she have him nah let go….all the 3 sum u give n paid vacations di man still nah tek a call from u..n it a maddddd u. u could a send in 5o million story, n set up a million fake page, n screen shot 100 more pics fi send to people it not goin change the fact when it comes down to it u cannot walk in her shoes no time at all an u know it dats y u tek set pon har.. Get a life Bitch. U say she nuh have nuh position but she still ahead of u. u a whore n u say she whore a guess she is just a better whore. Anyway u slice it.. u lose ABAYYYYYYYYY!

14. People wicked nuh rass wah Tracey have Pitney?????? If yuh ah ago talk at least talk wah go Suh no nonsense

15. Uno bring suh much heat to Tracey she change har name.Hey Shauna mi see stacy and Jblacks have flyers out seh u babydaddy going b here,u need fi mek dem serve him papers fi child support a di venue

16. And u know seh all wah a gwaan mi nuh think a Shauna send in these stories.Sumady a frame di girl,sumady madder than har weh we nuh know bout

17. Hmmmm….Smh anything possible in Philadelphia,fi real.to how di ppl dem wicked a gooda all smaddy weh nuh like her a do dat to her….ah Boyyyyy

18. Anita yuh mad or nah?
    Shawna the banker yuh mad or nah?
    Shauna the philly whore yuh mad or nah?
    Melissa yuh mad or nah?
    Kimone yuh mad or nah?

19. What is it with Dis Jigga , a him alone have di sweet suga stick, a so fi him cocky long & STRONG why everybadda a ride my youth sick so. HEY JIGGA MI WAAH GET A RIDE CAAW UR COCKY A DI GOLD U hear Dat Shauna a my turn fi f**k U long time Buddy.

20. A shauna a do it. Har family need fi get help fi har. She is a real mad person. She is sick and pityful gyal. If a jigga u want so bad why u nuh tek him. Wah u feel if u stalk all d gyal dem outta him life him ago resort to u? A suh u desperate? A fi him cocky alone can fit the space between ur legs? U is a sick sick siclaat gyal but if a did ever me a one a dem gyal yah a wudda gi u two bloodclaat bax u si u woulda dumb and blind and cyaan send a next message u sick f**k

21. @ 9:08 Melissa stop bother the ppl it’s obviously you go sit your breeding ass down and figure out whose the father the amount of babies you’ve aborted and men you slept with your close friend with the 3 kids nuh ramp fi chat yuh business that gyal nuh like yuh fi nothing..@12:31 for real I don’t believe Shauna is putting up these things and this chick up top is pretty her and Shauna look the best but unnu need go wake up and leave jigga alone

22. As far as mi know, mi nuh know of Tracy fi be no whore. She hav her good job she have her place nd her ride. She’s a attractive girl nd I guess people will always hav tings to say bout anyone. She not 1 of dem loud up ghetto girls nd Jigga know wat him love bout her why him won’t leave her be. Dem is all grown nd big folks. Dem must kno wah dem doing

23. Why everything dem say is Shauna a philly do it. Look how much gal name call on this boy, a she alone have email. Unu mek this boy feel very important when gnu send in these things about other girls. This is why I don’t keep women friends, gnu too foolish and stupid. When will all of you come together and bust this man’s ass, video it and send it in to JMG.

24. Based on the window, I am just gonna laugh. I thought he lived in a mansion, what are these women fighting over!

25. @Life Lessons dis bigger dan u a Shauna a go round a mek mischief because she a carry cocky feelings. She tink say the more she bash di girl dem n harass dem Jigga is goin to run in her arms. Any way, me nuh want dem beat him n video. Me want shauna buss the 3 sum video wah mek a Hawaii. Me want c wah all di hype is about n wah a mad dem..

26. @11:35 why mi need fi watch Tracy pussy when I have one and mi Dont want jigga . @12:24 why mi fi go serve mi babyfather papers mi and you ever hold a conversation that I Dont know where to find my child father or that he is not taking care of his child , or you see my child look like she short of anything . Talk all you all want about me but leave my kids out your shit , you all talk a bag a shit and mi still a live and happy with my life . Stop worry about me and worry bout yourselves . I Dont need to send in no story to here about a soul worst when Tracy a big fool no man not that serious .

27. Shauna stop it please. If Tracy is a big fool you are a bigger fool. By the way nobody nuh haffi hold conversation wid u fi fig out say u baby fada nah mine u pickney. Go sit down an stop talk bout u happy, do you know what happiness is? If you did you would not need to continually come on pink wall and preach that you are happy.. Yuh sound stress.

28. While whi deh pan Jigga name, mi hear say TT, curly baby mada f**k off jigga.

Cum talk up di tings dem Philly.

29. Shauna u belly must full by now. U nuh stop carry belly fi di gal dem. It must give u headache when u si seh Jigga still not leaving dem. All di run u a try run dem out it still not working. Look how much Man U f@ck and suck! Y u tek set on Jigga so? Tell wi di real story y him? Tell us y is just Shawna & Tracey seem to be the ants in your milk. Y u a try get rid of dem 2 here so hard? R u intimidated? Do u see competition? How comes u not messaging Kim or Melissa or Anita? Shauna u life and u hole sad bad. Bout u happy. Ur dying on the inside. It eats u up every time u see 1 of those pretty girls don’t? Ha ha. I’m gonna pray for u! I really hope u get the help u need! Cash I talked to u about ur mad cousin the other day. Intervention please.

30. Shauna, stop gwah like you a sumbody! every name brand man a Philly u wah f**k both man an woman.A wah duh yuh suh? Bout yuh happy. Yuh life miserable like wah. Yuh deh pan Facebook a cuss yuh baby fada fi mind him pickney dem! A ask di man gal fi she know who u is? BITCH! U A NOBODY!!!

31. Oiiiiiy! hello at Shauna upa tap.U pitney dont cute. her face looke like when dem pyzen rat. U love come ova here like u a bad gal bout u dont want jigga. Karekshan. Jigga dont want u. Das why dem girl ya a give u headache. all when dem say 6 man go deh guess who mek 7? Jigga. Caz him not going nowhere. Mi sorry fi u. ABAYYYYYYY

32. All Burgs di DUTTY gyal Shauna a **K!!! U nasty bad!!! u f**k so much man n NUH a dem nuh wife yuh! Yuh hole mussi miserable. Stop walk n f**k off di dancehall man a Philly.

33. @nophuckstogive
    Heyyyyyyy Tracy, yuh know yuh a di biggest man mascot to ever walk the earth. The man use, abuse and constantly refuse yuh. Mi glad yuh get a sleep over, how much did it cost yuh????????????????????????

34. @627 SHAUNA ITS NOT HER.IS MEEEEEE. A nuh she a lone get a nigt. MI GET MINES TOO BUT A U ALONE A GO INSANE OVA IT. & HELLO TO MS BANKA. I SEE YOUR PICS AND NICE CALENDERS.LMAO. THIS WHOLE SITUATION IS FUNNY. JIGGA JUST BAD. A ZEBRA NEVER LOOSE HIS SPOTS. ALL OF U JUST TEK UNU ***KS AND GO TRU. SHAUNA U CUMIN LIKE 1 OF THOSE MAD WOMEN ON A LIFETIME MOVIE. JUST TRY NO KILL YOURSELF OR NOBODY CAUSE AT THIS POINT ANYTHING IS POSSIBLE WID U. THE DESPERATION AND DELUSION IS REAL MY GIRL. BIG UP YOURSELF TRACY. ***K AND GO TRU. A DEM MATE DEH MI LIKE. NOT DI UNCORPORATIVE 1 DEM LIKE SHAUNA. MEMBA DAT U STILL DEH PAN DI MAN BLOCK LIST. NO CALLS NO MESSAGES NO NUTTN. SAD FUK. LEAVE DI GIRL DEM ALONE.

35. Unnu ah Gwaan to bad while Melissa not cute ah rub har raffle belly wid possibilities of it being jiggas baby. I guess nobody argues with Melissa or the other two girls because there no threat dwl

36. First off tracey is not a nurse or even works in the healthcare field. and yes she was married and now is divorced.she does not have any children but she in fact is a big time whore in the streets of Philly.

37. Shauna you sad Nuh bloodclot all di do yuh do up yuh trash bag body yuh still cah hold ah mon everyday yuh come ah post bout jigga like you obsessed or lost ah screw my girl move on wid yuh dutty life wah need clean up bad buh yuh ah watch who di mon ah deal wid if yuh nuh want him as yuh seh why it bother yuh so much who him ah f**k or who him ah claim obviously it’s not you is that why yuh MAD? my girl di mon don’t want yuh clearly him not even spit Ina yuh direction much less yuh ah one real Case of fatal attraction yuh nuh see yuh ah one big miserable old ass stalker yuh sad nuh Pussyclot yuh seh yuh ah party decorater/planner yuh need fi go decorate ah new life fi yuh self and go plan ah new hold unda yuh cah do one yuh have ah fail yuh BAD yuh life is ah bloodclot sorrow yuh need fi plan ah funeral asap cah yuh ah move suicidal ova di mon cocky yuh nuh see all ah yuh mate dem better den yuh ah get Betta treatment den yuh dem nah beg jigga fi come f**k dem dem nah heffe pay him fi him deal wid dem my girl yuh pussy curse yuh need fi rebuild yuh hole and stop stalk di Gyal dem yuh nuh see yuh pass crazy yuh ah move mad nuh rass big up Tracey yuh pretty bad i guess ah dat ah bun diss crosses Gyal Mek she ah tek set Pon yuh ova ah mon wah nah lef yuh Shauna yuh need fi move up and move along DWL

38. Nasty germs. Come name di man dem a philly weh she a whore wid nuh? Call di name dem. all unu do is chat unu mouth full a garbage an weh nuh go suh. Di biggest mistake she ever made was to get involved wid dat dirty boy cause dat a di only reason the girl name a call. Smh. U lay wid dirty dog & u really rise wid fleas to blood c*aat.

39. @Shauna u have yours but it a TRASH! u watch Tracy front like u a collect a check. Dats y u did haffi bring nxt gyal wid u fi entice the man fi come pon trip. Dem say u hole Plakka Plakka like mud. A pure basement fuk n cock up inna couch u get bitch. Shauna BTW please remove the word “FOOL” n Knowings” from u vocabulary. The Man dem bout ya wah fuk u barely will admit it much less fi claim u ,n if dem do admit it dem quick fi say dem nuh fuk dem gyal deh without condom.. ask u self y is dat my girl. dem know u a dog shit! straight slut! u keep talking bout u nuh want the man but u a go harddddd! fi a man dat u dont want. From day one a u inbox the girl a send threat fi wah?? when u claim u nuh want di man n she never see u n even look side ways because she never know who u b. As quick as she put up har pics dem u screen shot dem a send to people. You nuh tired fi block # n use random # call the man n him still not looking at u. How much time u family dem talk to u bout it fi stop harass the man n him people dem. Big OOman Ting- Shauna all di dirt u a try throw it nah go mek him stop deal wid har or any of the other women. Jigga nuh want nobody n ESPECIALLY U! Him DONT want u! it nuh matter how much time u tell di man say she a fuk a million man (thats a real bitch move tho fi a watch nxt gyal n report to a man -dat straight from the horse mouth) it nah change nothing cause when it comes down to a choice between u n her, there is no comparison. U claim she act like she was too good for pink wall. Well u mission accomplish u put her up more than once n what did it change? NADA!! Tek a Rest now dumb dumb! did it make u get any closer to him??? u dumb as fuk fi a grown as woman.

40. The man chat every gal whey him deal with none of you was the proper gal.Shauna or Tracey him use unu out a dun unu regularly. Shauna you get use fi yuh connect dem and Tracey when the man bored and want him cocky warm and fi yuh lend him a money a do time deh yuh get call. The man never once own up Shauna or Tracey. A Shawna Kaye alone get own up,a Shawna Kaye alone did have the man weak. A Shawna Kaye pic did get fling up pon IG and him a tell unu say a him true love. So Tracey go fling up pics inna him kitchen or the ones where you a lay down inna him bed we saw those too. But the fact still remains you or Shauna will never have his heart it will always be with Ms. Banker as unu call her. So Tracey don’t bother join mad gal Shauna and kill yourself when him done you out again and leaves you. Cause him walk and tell the world your a stalker too.

41. SMH. Jigga is a big Pu$$y hole. Any man dat walk and chat woman is a big b*tch. Mi used tothink Jigga was different but him isn’t. Him messy and love likes dats why him name always a call. When u too licky licky u wi easy fi get catch. Mi nah lie. Nuff people loose ofa you my youte. Big kraches dat.

42. @10:25 Banker is no exception.. Him own har up?? a dat frighten oonu hahaaa…fling up har picture then gone pon vacation wid him freak? she have him so weak dat a nuh 1,2 or 3 gyal him a fuk tho. Yah man banker did want hype man well she hit the Jack pot!! News Flash.. Banker obviously don’t have him heart either boo. All of them get played and used none nuh better than none.. n Jigga talk shit bout all him gyal dem banker included.. Anybody a stalker a Jigga…dem gwaan like dem a gyalis n player but dem a fraud n oonu will believe anything cause oonu so Gullible… all a dem a get use, all been cheated on, all been lied to, n all a dem a get disrespected because of the oh so sweet buddy kmt.

43. Dem say when dirty nayga have u name inna dem mouth it worssa dan OBEAH!! Sexy body Tracey big up u self.. Yall funny nuh fuk bout di girl a give & Lend Jigga Money… come again with dat story line… dat one not goin to fly lmfao….Baby girl u grown, so fuk who u want as long as u protected cause u already know him a real John Cro!

44. TRACY THE WHOLE WORLD KNOW YOU TRIED AND ACCOMPLISHED NOTHING!!!!!!!!!!!!!!!!!YOU RUN AND PUT UP PIC TO LET THE WORLD KNOWS JIGGA GIVE YOU A ONE NIGHT PASS AND YOU TEK IT AND FLING IT PON FB KNOW WHERE DOES THAT LEAVE YOU? NO MORE SLEEPOVER FOR YU

45. Of all the yrs Tracy a deal wid Jigga u ever see her post pics wid him. U ever wonder why she has never allowed Mr Bentley not to post any pics of her? She’s got all her niggaz in check. Lmao trust and believe. Jigga jokes on you boo. She run sh*t not you or anyone else. Oh and giving man money? Really. Don’t believe that for a minute. Come beter wid unu mek up stories. Don’t worry about her she is well good.

46. JIGGA HAVE TRACY WEAK FROM HOW LONG. TRACY TELL THEM HOW YU HEAR ABOUT HAWAII TRIP AND COULDNT EVEN ASK HIM ABOUT IT, BUT AS HIM COME HOME AND DON’T FEEL LIKE DRIVE GO MARYLAND GO DANCE, YOU LIKE A FOOL DROVE HIM ABD THE MAN DEH PON PHONE WITH SHAUNA THE WHOLE TRIP, DAMN FOOL

47. SHAUNA IN ALL HONESTY NOOOOOOOOOBODY CARES WHOU A F. WHO TRACY WANT TO F. WHO DI BANKER WANT TO F & MOST DEFINATELY WHO JIGGA CONTINUES TO F! YOU ARE THE ONLY ONE WHO CARES. SHOW US THAT YOU ARE OVER THIS MAN AND HIS MULTIPLE WOMEN. SHOW US THAT YOU ARE AS SO CALLED HAPPY AS U CONTIUOUSLY SHOVE DOWN OUR THROATS ON A DAILY BASIS. I BELIEVE I SPEAK FOR EVERYONE WHEN I SAY YOUR EXPENSE PAID HAWAII TRIP/3SUM AND GARBAGE IS AS PLAYED OUT AS YOURSELF. PLEASE FOR CHRIST SAKE WE’VE HAD ENOUGH OF YOU! YOU SHOULD MOVE TO ANOTHER STATE. DO YOURSELF THAT FAVOR. THANKS

48. No man stinking pussy can breed Tracy and stale body Shauna need fi lowe this low life d pussy NUH OWN SHIT DONT GOT SHIT SAVED AND DIES NOTHING FOR ANY OF U BUT U GIVE U SOME SHARED DICK OMG U BITCHES PATHETIC !!!!!!!!! HIM F**K OFF KIMONE WEH HAVE R KIDS DEM & SHAUNA WEH AVE FI R OWN DEM WEH DEH MAN YAH BUY UNU PITNEY DEM EVA READ U KIDS DEM A BOOK YET YALL HOES RELY NEED HELP … WHOOP THEY NIGGA ASS BEFORE ONE OF YOU END UP WITH AIDS ON THE ACCOUNT OF YOU BITCHES WORRYING OVER DICK AND POSTING UR OWN FACES ON PINK WALL..KMT…MET NEXT STORYY 😉

49. But where is the banker family to defend her good name now? Bwoy I tell you show off really brings disgrace

1. Because we know it’s not worth it to argue with stupid people over dumb shit that don’t matter no more. So continue speculating. She’s good by the way!!

50. But if me like dem me run go teck a AIDS test quick..name call up pon AiDS already and me sure no seh it no disappear. Mi wah see which one a dem hospital bed or coffin Jigaa ago lay dung Ina when reality lick out dem rawse

51. Tracey is a big time whore I repeat a big time whore that girl is and will always be a mattress for Jigga. She’s a man clown She’s a undercover whore it’s a fact she was sleeping with the guy who owns Reef. It’s a fact she was sleeping with Jigga and a guy name Country at the same time. And country tell everybody you f**k Ricky from the Wild Bunch Crew he also said he took you to La and freak you out and you and him do threesome. The things you do for money. She’s not a nurse and doesn’t have kids she was working at the Citizens Bank on Island Ave yes mi see you there and we speak. My girl your pussy need a break you a big woman in your late 30s early forties and still don’t have a man that own you up. Your a pretty girl but all that abuse you put on your body will take a toll on you very soon!!! The streets is talking and it don’t look good I suggest you go back and deal with The Yankee men you use to dealing with if you don’t want ppl in your business.

52. So yuh mean fi tell mi say Tracy did a f**k Peter? Wow. Peter him love di young gal drm u see, him try look mi fi years but mi caah do di old man dem at all, even though him nuh look bad still.

53. Envy & Jealousy is one hell of a thing. According to unu everybody a under cover whore & teka. Lmao. Y’all really obsessed with this girl smh

54. bwoy tracey was it Melissa belly true she a breed fi Jigga or was it Shauna that kept you from coming Kelly party. YOU MAD OR NAH??????

55. So what is going on with Andrew Statement and his sex crime charges that keeping him incarcerated and facing a lot of prison time?