SKILLI USING HIM SKILLS

Met I would like for this story to be added to Dancehall celebrities Philadelphia.
PEOPLE TELL ME WHAT YOU THINK ABOUT SKILLI’S NEW FLING. SHE POST UP AND SAY SHE IS WIFE AND HE LOVE HER LIKE COOK FOOD.
(GIRL YOU ARE WAY TOO OLD TO BE SOMEBODY’S SIDE CHICK)

80 thoughts on “SKILLI USING HIM SKILLS

1. China is the long term baby madda/ Mate. Skilly married to a white woman who does not party or interract with Jamaicans.

1. Smh uno too bloodclaat bagabaga a can bet a one a the side gyal them want answers lol a no ants inna yu milk is a old skinny roach,the family a them carry big cocky so me wouldn’t surprise why it a stress yu Cuz few years ago me get sum of one a d family member n all now me still a think bout itboy cock fat n long n sweeeeeeet anyways hush yah gyal so it go step yu pussy up cuz granny Naa let go

2. Unnuh wicked nuh rass. Which part unnuh stay and see -Skilli post up dis granny seh a him wife. -Skilli already married to di white lawyer woman. Chinna is di permanent side bitch. How dis old foot cum in? Philly Dancehall ppl, mi fraud a unnuh.

3. China is a embrassment to woman she loyal to a married man that have 10 different woman and she nah care Skilli don’t have shit to give her and she don’t care she always come out look a hot mess him never take pics with her and walk threw the whole party and take pic with all of him woman. Except she

4. China must have low self-esteem issues fi mek skilly ugly ass played har like that, girl wake the f**k up is 2018 now, ah how long you going to be his doormat, the next 12 more years, girl Leave the ole crosses man alone and go be you, before you get up inna age.

5. But look @ this unsightly unattractive lean up man that unu LOTS CARRYING ON OVER. What’s the fuss over really?? cause this man right here is quite unappealing…Bitch Please.

6. @ anonymous 6.52 pm: He never takes pictures with her??? So what I’m seeing up top is just a figment of my imagination, I assume???

7. Cassie you can’t read bitch or can’t understand he not taking pics with China not the old foot lady

8. Shaniel Petty Green a dat fi happen to yuh.Yuh lucky alone drinks dash inna yuh face. Yuh walk f— too much a di people dem man inna secret. Yuh f— Greg a HotPot, yuh di boss a studio, plus and a talk bout yuh have yuh husband. Nuh body nuh jealous offa yuh. Yuh just hide and f— too much.

9. That bitch Shaniel weh wuk a studio 7 been hide and f**king Greg from HotPot. She f**k Buggy Paul too. A gwah like she decent. Bitch bye. Unnuh yuh shape bad ugly mouth jeneika a guh get unnuh ass well beat.

10. Di man woman weh she a hide and f**k. Di gyal all hide and f**k Carlos and Jigga. She is a secret whoring johncrow.

11. No sah she have at good good husband weh tek care of ar an at two pickney dem she is loyal to her family and she love him

12. Who didn’t she f**k! Walk & f**k and don’t have dry shit. And di big face Gyal weh she a par wid ago get har f**k up. Two a dem a whore dung the place.

13. Greg weh own HotPot.Weh a keep di round robin Tuesday night. Loyal to which husband? Dat she want di world fi believe. Dat bitch been f**king pan dat poor husband. She a paint a picture like har life perfect. Don’t believe di social media. Foolery weh she a sell.

14. Why y’all Philly ppl so discussing y’all always trying to bring ppl down why how y’all know she serectly f**king Greg lol y’all watch ppl life too much and don’t see y’all discussing and trifling life unnu are unnu fren dem a life but every dog have dem day mi notice how unnu alway put ppl up here that are doing better than y’all don’t you think something is wrong with this picture y’all focus on ppl that don’t even know y’all exist lol y’all not stopping ppl money so trust me all this shit y’all put up here not bothering nobody but you :hoax2 :hoax2 :hoax2 :hoax2 :hoax2 if the girl want to use up har pu**y why is it bothering you just Mek sure you keep yours under lock and key so it stay tight and nice ok :ngakak : cause even when it’s lock up you still can’t hold a man unnu miserable bitches

1. Watch di ole eediat a tek up fi har matey. Yuh nuh seh Statement ah try f**k har tuh? Every minute him inna har ears a chat pure f**kree an yuh ah defend har DWL a puppet show tuh bloodclaat!!!!!!!!!!!! Neva see nutten like dis

15. Shakeria Reid who you a try show off pon with you daughter prom Y’all people just have y’all priority all screwed up but anyway carry-on

1. THis is why she cannot own nothing in aAmerica. She busy a prove and show off and she always ina money problem. Shakera that money you wasted could a been the down payment on a house with all the kids you got. You match up with the right family. Bruck and aleways ina a name brand and a showoff dem half price stuff. Shakera dem already a chat you cause you stop lend them you money. just make sure you know that every gal way bobby a sleep wid them love har just the same as how dem love you.

16. Wah mi wan know is how Unu bring the walk and f**k argument inna dis when the gyal weh dash the drink come from a long line of some nasty whorish gyal . Down to the mother Sofia. Unu Bright and bbc facety. The pot calling the kettle black like Trina haven’t been disgusting since forever . Lemme guess her hoe history delete doh ? When her mada turn Christian both a dem wash away the hundreds of bodies with the sin ? Get a Grip ! At least Shaniel have something fi show fi her pussy wtf Trina have but pickney and the likkle shabby place pon 60th and a madda weh illegal and affi cook the nasty food a studio ?

1. How illegal drop inna dis Most of dancehall illegal including Shanel. Weh Shanel have inna Merica? Talk up please Mek mi sit down and listen good. A bex
      She bex tru liquor dash in har face Mek she a gwan so. Defend yuh bbc self yuh Mek gal diss u a road and send u go church. Fatha Abraham come ya suh

17. But wait a joke this dwbcl! SO the gyal weh fling the drink like her name ding dong hoe history dash weh? When her mada Sofia turn Christian the slackness get wash away with the sins lmfao ? Unu too bbc bright ! All if the bartender girl sell front atleast she a get something fi it , wah Katrina have? Sofia ? Dem affi share the likkle 2 bdrm that Sofia alone clean and then she affi go rush and make food weh nastier than both vaginas . Let’s be realistic people. Unu shoulda neva bring walk and f**k inna dis likkle mixup! Trina is the queen . True she’s have twin white weh sponsors the likkle oranger Versace shoe she feel like sumn. TALK BBC TRUTH. Shaniel better than the gyal by far

18. @Anom 12:11 Shaniel we know it’s you secret whore. Nobody worried about you whoring ass just calling you out because you acting like your somebody when you is trash bitch. Stop pretending with you fake life. You nuh have nutten nobody want or jealous ova.

1. Jealous is a disease So just carry on shaneil give dem hoe a headache ABAY sleepless nites weeeeerrr

19. Skilli use to f**k the granny and her friend back inna 2010 and when both a them find out say Skilli a f**k them both them left. But the granny did know all along say Skilli did a f**k her friend before her and act like she never know. So me no know how all of a sudden she surface back. Wah she think Skilli is a change man lol.

20. Skilli use to f**k the granny and her friend back inna 2010 and when both a them find out say Skilli a f**k the two a them they both left him. But the granny know say Skilli did a f**k her friend first but act like she never know. So me no know how she all of a sudden surface from wah she think Skilli is a change man lol but him chat to her because she a nurse. Skilli no want nobody she’s a fool to claims him when he always deny all him woman them.

21. Trina is the queen of f**king ppl man and none don’t own her lol who is her kids dad?becaz dem nuh sure a who a dem fadda trina u need to give that pussy a break u carrying on ur forehead, right now she’s f**king big head hotskull, Sofia is a real big woman whore from yard dem reputation very bad,that little boy Trina married to in Jamaica beat her 24/7 that’s y she stop travel lol the first child is not his biggest jacket Trina f**k her cousin man that’s y they put her out the house…

22. Boy skills never look good yet de look like a walking dead y chick f**king this dude tho? Him tongue game must turn up becaz by the looks of Skilly he’s look sick him dead so what’s the fuss about? A guess he’s a freak

23. Trina your cousin hate you de whole hate becaz u walk and f**k your family dem man girl yuh must stop it,Sofia church nah go help you..

1. She’s changing her name so much because she wants to make it seem like many people know Trina. Lol. Shaniel fight har and done bitch. Trina is not known in the streets like you bitch. A bay lie u a Mek up pon di nice clean girl.

24. Look Like shakky jump inna dis. Cause Bobby use to f**k har and yuh nuh duh Notin bout it Dwrcl!!

25. Shakera yuh like sad nuh bloodclot. All yuh do a siddung pon bloodclot social media a watch people while Bobby nuh stop f**k down di city. All di money yuh spend pon him him still diss you a road.

26. A dats why Bobby get har fi decorate di likkle girl prom lol cause him use to f**k har too. Mi cah badda. Shaniel yuh dangerous man.Wid a baby weh not even a walk yet.

27. Skilli used to hide and f**k China cousin granny Taylor for a while too. China still stay with him.

28. Suh how di Roun Robin guh? Shaneil did deh deh? How har face look? She did gwaany gwaany? Mi want details.

29. She cah gwahy gwahy pan nobody. Only di ppl dem weh nuh know har dutty deeds dem she cah gwahy gwahy pan. Nobody nuh have time fi dat bartender, lol.

30. LET HER BRAG AND BOAST ABOUT BEING WIFE LOL THIS GRANNY NEED TO SET EXAMPLE FOR HER LITTLE DAUGHTER. OUT HERE F**KIN A MARRIED MAN AND BRAGGING ABOUT IT. GOODBYE OLD LADY

31. Greg what happened to your round robin you could count the one and two ppl that show you support :siul :siul :siul

32. Greg, nuh support nuh body Suh mi nuh suprise nuh body show up to his Round Robin. Only support him support a hide and f**k ppl woman.

33. Greg I know these girl be looking older but you better be careful you nuh end in jail because of one of these young girl is no way you should be looking at any girl younger than you daughter age :tkp :tkp :tkp :tkp

1. Please… all of these yaad mon luv likkle gyal. Yuh cant stop dem from wah grine off do likkle pikini dem. Dem easier to control an have unda bandage

34. Tiggs round-robin was last night but I guess he was behind bars he wasn’t there so his girlfriend represent him ladies be careful who you have your kids around some ppl will never learn

35. Skilli mouth work better than his dick… him have too much woman a f**k so him dick no have no use. The mawga man act like him no use to pussy that why every Gyal him see him f**k them, him no care if them look like granny from them have pussy under them him a f**k them.

36. Skilli mouth is better than his dick… him have too much woman a f**k so him dick no have no use. The mawga man act like him no use to pussy that why every Gyal him see him f**k him no care if them look like granny from them have pussy under them him a f**k you.

37. There nothing new about this, been going on few years. Sound like who posted this is bitter cause you not f**king him…lol How old is Skilli? In 40s. If he was with a young one you have something to say about that. Dat girl isn’t even old still younger than him. Smh…haters

38. Y’all need a lesson in class. Your mouths are filthy.try worring about yourselves,take off some of that makeup and put your money into more useful things like owning your own house or something.
    Learn to love yourselves.broke asses. Do you even have a pension while your worring bout skilli. China has a good job she don’t have to do nothing for money. She’s a nurse not a cna.

39. Veachy Yuh luk nice Saturday night I give you that….. Look like Yuh get back Yuh man (Dante) mi loike it

40. Met please put up the Victoria disgrace party pictures. Philly germs them too brave rtfo

41. Munchy How cum you man go party by him self unnu always a talk support fi support I know Neil got his eyes full with all drm sexy gal dem inna the party lol

42. veachy look what? When and where because it can’t be Saturday night you are talking about. veachy look like a oversized rhino.big and lumpy like oats porridge.

43. Yuh bloodclaaaatttt lame bitches need a life yuh ova yah a wait ppl post up VS party fi yuh sid dung pan unnuh stinking hole and comment and talk shit bout ppl. 99% a unnuh don’t ever straight inna America. I cah wait fi Trump ship weh unnuh dounce illiterate asses. Unnuh tink when di pics dem post up pan yah and yuh talk unnuh lies and f**kery it a stop none a dese females life. Check dem page when unnuh done talk all kinda shit see if dem nah still happy. Life still a keep. Who next?