SHAUNA YUH OWE

shuna

Met, what a piece of excitement when Shauna so called living life straight went outside after Blackie baby shower and all 4 of her tire dem flat courtesy of the one Keshia Gangsta. Shauna owe the girl her $ fi how long now and all know she can’t pay her but she have time fi mind man. Give Keisha back her $

0 thoughts on “SHAUNA YUH OWE

1. Hope she wasn’t caught on camera cause she still no get back her money People stil do those things?

2. The joke is that Keisha use to Deh wid Jigga before Shauna. Mi loss as to why would she lend har mate money when she know seh Buddy feelings ago always involve .dwl. Keisha you fe stop walk round and buy fren, better yet stop fren all a Jigga bedroom partners. :ngakak :ngakak :ngakak

1. Shauna doh even own a car ina Mericca. Is barrow she always a barrow ppl car a or keep di rentals dem fi months and gwann like a fi har car.dwl The art of Illusion The life of a Dancehall profiler..

1. Exactly i thought that keisha girl was married to Clarky or whomever. This story has me confused.

3. Only in philly you people sick Shauna don’t borrow no money from Keisha so you people need to get story right before you all run it . And come off the girl now from mi know Shauna she always drive a nice car a 2014 truck the gal have from 2013 brand new off the lot . Keisha you should think before you act because now that’s a big charge on you plus jail time and you just married fi get your shit

4. If Shauna no barrow no money from Keisha please enlighten us as to why they beefin and shauna Threathening Keisha to call di cops on her before this baby Showa.

Keisha cah get nothing name papers neither this is like her 3rd marriage. She just married fi show ppl she she can get husband all when shea f**kist.

PS, No baddie ina dem right ind go jeopardize dem credit and sign fi buy car fi Shauna. she no have no other means of owning a car in America please stop the f**kery bout 2014 car ina 2013. She cah even pay di rent weh she a sleep muchkless fi go have car not.dwl.

5. Keisha PAID Shauna fi do the decorations fi har wedding! Dis nuh have a damn ting fi do wid matey! Shauna being the thief and liad that she is go tek the girl money and a give har cheap shit so Keisha tell har sey she nuh need har services again she get somebody else fi do the work and she must PAY her back the balance of the money that SHE Shauna did not spend and keep the stuff that she already bought cause she nuh want dem! N Shauna after one year of going back n forth refuse fi pay back the girl har money! Shauna wid har bright self a gwaan like har memory bad so yeah tire get cut up a wha!!! When yu a gwaan like yu wicked n yu a hype memeba ppl money whey yu owe dem!

1. I don’t understand how they even attempt to do business because they are all so unprofessional.

6. shauna owe keisha cause she was supposed to do the girls wedding and she ended up running off with the girl money. Keisha see her all the while ans shauna a gwan like she nuh remember so Kiesha flatten the tire dem and mek her remember. Shauna car registered inna fi har cousin name, shauna don’t even have a license.

7. Unno a gwaan like Shauna str888 inna America—when unno a chat and a Attempt fi dig ole dig it big enough fi unno rass self a dat unno fi now! N chekc unno sources cause unno wrong up

8. Keisha is such a fake. Shi talk bout everybody especially the showtime ladies, She dawg dem. Mi si why u and the trini gal a nuh frens any more. Shi find yu out man

9. shauna cannot call police pon nobody. she have anything in america thats in her name,she should a drink cash bath water

10. Anonymous STAY Anonymous—when u come out of hiding maybe then I will tell you who I am why you hurting cause the Truth a bun yu up don’t it!!!! LOL Keisha have ppl too yu hear dat

11. Clarky can f*k good! He nasty in bed. Love that bout him. He can make a woman cum to rass! But shhh dont tell no body!