SHAUNA DEM SEH YUH GET BEATEN LIKE A DRUM

0 thoughts on “SHAUNA DEM SEH YUH GET BEATEN LIKE A DRUM

1. Hopefully Shauna can go & rest her tired face & body now. I knew she was all mouth. Have no papers in America but stay starting trouble with people. She musi a Indian coz mi want know how much man dat old batta foot old woman a go F*ck. she a di bess. Smh

2. How shanquie Fi call police when she wanted, mind the police pick her up instead. She need to STOP tek people man and she is a married woman. But she and Shawn is one low life, real woman no need to fight over what is hers, a bet the boy don’t defend them.

3. DWL YOU ALL ARE A HOT MESS A FIGHT OVER JIGGA WHO DEH A A PHILLY WID HIM WOMAN SHAWNAKAYE A LIVE LIFE…DWL SILLY BITCHES

4. I wonder what Mama hairdresser Sabrina going to do now dat him woman is here. Will you still be at chill? R u gonna do what u normally do when she is here & just hol u corner. She will gone by next week so u an him will good again. Haha

5. Jigga woman fly in and get her own up but as she reach airport him back bad again. A suh it go. And she’s okay with it

6. Yes becuz I would not sleep with a guy who is sleeping with a stripper that use to f%&$ for money on 52 street.

7. Kenya a f**k di ppl dem man too so its not nothing if sumone f**k HAR man i know of two black man she f**king.. Stacy cum here mek mi whisper sumthing in your ears jblacks is f**king kenya so watch dat fassy foot whore

8. All a dem gyal yah a big waist gyal use dem money pon surgery n don’t have nothing in life dem batty DNT look good nothing like a natural ass,from shauna,wingie, bubbles,pretty nikki, cash, n the list goes on none a dem have self confidence, but shauna f**ka yuh dwllllllll u need pussy principle , wingie yuh Win the fight but u need fi do better you are a married woman you don’t have no shame smh, u need fi take care of ur kids dem need ur attention it sad that ur never with them u always a run dung man grow up

9. Philly sad bad if demand a different look good gal a Philly that sadddd. Uno spend so much tax money to get feel up and frig off by same run down Philly men?? Then wanna fight. Really!! Most of the chic that u named don’t even look hot unless them walking naked and they all too old for this. Most of the real look good girl a Philly no hype nah act so.

10. Hold on suh a FALES BATTY di whole a dem have???!!! if a laugh a drop dung! An a gwah like dem a sumtten. It sticky pan dem.