SENDER FORWARD AND ASK DEM O

65 thoughts on “SENDER FORWARD AND ASK DEM O

1. Prezy sleep with everyone he need to give twix her money that she lend him a year now. He promise to pay back after the dance and when she try to contact him he block her number

2. Mi naah worry about them two here. I’m interested to know where Mr Mayor Dandan get that red police strip outfit he wore to his party. Sir I need a set for my boyfriend so please share the stay terrible information. The entire party dead when your suit touch down. A Jamaica you brought it back from sir? I laugh so hard in the party when I saw you. Dan Dan you need to stop this wardrobe foolishness every year. You make too much money at these events for you to look like this. I won’t even touch yor young girl clothes because this is too much for one comment.

3. Munchy nah lie the junjo dem chat you how you horny and look a hot mess,munchy so a blackie and badda badda you start par wid munchy me hear say you you no stop walk and fuck like dog,munchy a who dat did inna you ears a the dinner my girl ypu pussy busy bad yes you munchy from miracles a you me a chat go and get some rest and take them lashes off!!!!

4. why do you all care if they are a couple or not. they look young and inlove. yall phila ppl are crazy and jealous of other ppl.

1. Keyword is look. Anybody young and in love not cheating down the place like that. But gwan talk and watch ppl social media life.

5. Munchy from Miracle look tired and beat out fi true. She look mess up. Please tek off dat blonde wig. Munchy tek a page outta Kelly book nuh man. Yuh jus nuh have nutten bout yuh den yuh gone par wid di dutty junjo dem. Really my girl? Yuh a guh back ward. Set example fi yuh daughter gyal.

6. Wait prezi and twix still a sleep? Why is that little girl paying men for sex didnt she sleep with wockaman other day

7. I’m here for the comments because pickney naah hold man again so don’t know why she run go breed! She really think that’s gonna stop the him from fucking around and not claiming her jus wait we all here for this.

1. Mi nuh know a wah do some gal and baby. Baby nah hold man. Sorry fi har still cause if y’all thought he was cheating before he going crazy when she have to sit her dumbass down fi watch and care for baby. Kmt

8. Twixx you need to shut the fuck up with yuh big pussy, because yuh pussy neverrrrrrrrrrrrr and will everrrrrrrrrrrrr own a man fi a young gyal, everybody tek your man dem from you. All when you nuh stop pay man fi fuck yuh them still gone lol. Bitch why you can never pick up a man fi mine you? Why yuh always find man fi use yuh fi a young gyal dwl? Yuh pussy and mouth very sad bitch.

1. Nah defend none dem But mi know if a fact ah cheat Pon him first n she left him at least state some type ah fax if uno wan diss up people

9. Big pussy twixx stop Carry dick feelings. Don’t you say you happy with yuh crack head looking man? Nobody grudge you girl lol, because we know you paying for that dick like you always do bitch dwl keep living yuh make believe happy life boo. And leave the ppl dem relationship bitch. It just wasn’t you bitch get the fuck over it. With yuh stand bad self.

10. Hard face twixx you just man because the whole time prezzy was fucking you him hide yuh ugly rass Ctfu. Stay inna yuh lane and keep minding man like you do fi a young gyal, fi keep a man yuh have to mind dem boo poor thing one gyal nuh fi bad lucked suh lol. No one hating on you boo real rap. Nobody gives a fuck about you girl, you are a nobody.

11. Y’all on this Twixx girl, but smaddy explain to me what keeping a man consists of? Cause di whole a uno in a di dance a get bun. Sounds to me everybody need to worry about their own hole and mouth cause none of y’all asses can keep a man for free or pay. Only thing mi will say is Twixx face hard fi true ctfu. Everything else y’all on here talking about is irrelevant and stupid. I don’t want no nigga posting me and making me look like a clown publicly in the same breath. If that’s keeping a man mi nuh want it a rass!

12. @facts to answer yuh question, twixx deh on here a call up di ppl dem name and fi har life hole and mouth very sad. Because when yuh have to mine a man to stay with yuh fi a young gyal it don’t look good. Come off of the ppl dem name bitch. Because notice you so press to show seh you have a man you the only one posting that crack head looking boy, that boy never post yuh yet lol. Sad.com

13. But facts is facts hard face twixx yuh claim yuh life happy keep living yuh make believe life boo, minding man fi stay with you and all lol. Yuh really sad fi a young gyal lol. Bitch prezzy use yuh and left yuh like the other niggas you was minding lol now move the fuck on bitch, stop mek the man pretty women hurt up yea head. And no this is definitely not nakita fren bitch. Mi just tired a yuh hard face. All the education yuh claim yuh have bitch. Go find a real nigga and stop pick up crack head fi mine dwl..

14. Twixx please do me a favor and change yuh name to twixx the stay bad1 or twixx the hard face1 lol because yuh far from bad bitch, yuh not even cute yuh just can look pon. Cause social media really a fool you boo

15. Twix sleep wid Shawty step fada and guh a di gal birthday dinner and tek picture wid har mother and know she a sleep wid wuka ma

16. Twixx sleep wid everybody man thAts why she have no friends. She pay Everyman FI sleep wid har not even deh a Philly fi a good 3years and sleep wid di ole dancehall. Ann twixx sleep wid yu husband.

17. It is true that prezzy still a sleep around and this girl is stupid to breed fi him cause pickney nahh ole man again

18. Unu a gwaan like seh whoring nakita nah mine prezy 2…. pregnancy nah wear before u gone get a ring yuh run gone breed fi cheatin prezy …u neva learn from yuh 1st babyfadda ??

19. Nakita ain’t no better she’s jus a sneaky whore! And that bitch stay taking care of a nigga just hope Prezy know what he signed up for cause that bitch is crazy I know her other baby dad rejoicing right now he got rid of that bitch and now she wanna have this baby to prove a point but to who nobody wants to take care of Prezy but you whoring Nakita hide and fuck dung di place Nakita

20. Twixx shut the fuck up with yuh hard face, you ugly ass bitch. You mad as fuck. Because you have to be taking care of a crack head lol bye bitch.

21. @anonymous Nakita is a fool to be taking care of prezzy like you said, but at least him a own har up. Bitch prezzy never own you yet so you is a bigger clown fi a mine a man weh never own yuh yet. All you do is work and mine man weh nuh want yuh. Yuh crack head never post yuh yet, you the only clown nuh stop mine a crack head weh naw post yuh. Every man yuh pick up always a drive yuh car. Why we can never see you driving yuh man car man clown? You nuh tired fi get use fi a young hard face gyal?

22. Mi surprise nakita bestie Ashley nuh run gone breed yet everything she fallabacka & nakita why yuh man neva fly yuh out wid him to jamaica after yuh fly him gone ah Disney ?? Dwl

23. Come on weh due to Caesar give to Caesar. A two job di yute work an him always deh a work. mi neva hear nothing bad bout him yet suh till him reach pink wall. Now him have herpes an love sweets. dwl hate a hate. Gwan do yuh ting ya yute.

1. Not because you neva hear anything don’t mean nothing naah happen people is fool to tink prezy a innocent because he work two jobs? Dwbcl

24. Don’t he work at the airport too? How would she fly him to Disney. Wouldn’t it be the other way around? Y’all bitches dumb lmao

25. Hello! did you read the comment right. I said Ann shorty maddda si har husband gave her herpes

Nobody said prezy have herpes and prezy dont walk and fuck dirty gal

26. Mi ann sey any boy gi mi herpes a get gun shottttt straight mi nah ask Christ so @ 6:41 get ur fact rite n come again

27. Ann shut the f**k up bout gunshot, u not doing a damn ting u know u so call husband give u herpes fi true , out a u liad mouth the story come from. Please to go get back u money from the many surgeons u went to that fuck up u body dwl, every time me see you u look like u about to fall on u face the way u lopsided.,next thing stop talk about husband cause him surely not owning you grey p****y ole woman :alay :alay :alay

28. Back to the situation at hand. How one man fi a cheat sooo much and not one name nuh call? A can’t tough face twixx cause di man get weh him fi get outa she already. Kmt next topic unu fava idiot.

29. Skeetta please be careful of shakera I know you have to deal with the bitch because presi and bobbi cool but listen she’s Twix friend and Twix and tanice bff who used to fuck Corey she will have yo business in group chat talking about the Sunday best family that she hate so much but will try to befriend you can’t say it wasn’t a warning she badmind bad and delusional af. Congratulations on the new born she will hate you to if yuh new baby look better than hers.

30. Prezy an Twixx lef from the summer before last year party. she talk it seh she neva len him money yet. Y’all bitch bored bad

31. All ugly hard face twixx duh a mine man. She just mad seh prezzy fuck har and duck har like the rest of niggas did, fi a young hard face not too good looking gyal. Thank god for filter bitch and FYI prezzy and you never deh bitch, him did a fuck yuh inna yuh hard face and yuh was paying for the dick big difference. Yuh look like a real clown.

32. Everybody know seh big shape bad falling star a devil in disguise fi har hole done fail she to, suh fi har life well said. That’s why she stay in mix up, because misery love company. All of them is a set of fucking haters that’s all those bitches do is hate on bitches that’s better than them lol. Sad bad

33. Hard face yuh stand real bad last night lol a doh know a weh you guh dig up dah stand bad wig deh pon yuh head. But girl mi can see distress deh all over yuh. A suh it guh when yuh affi mine man at a young tender age. Twixx aka hard face, the struggle is real face, yuh fava idiot

34. All Twix wear is fake clothes and bags from her African family vendors on alli express bitch be trying mad hard to look trendy with her cement ass she got injections in. Twix no matter what you yap about Nakita she a beat you bad she’s beautiful with a nice slim body unlike you looking like a ants with the duck face and stiff asss and yo denture looking teeth you wig wearing bitch. what a way falling star son party flap last night swear thought the uptop girls was gonna come support you but bitch they hate you and know you just drama. Twix be like tell me if nakita is there clown ass hoes

35. Falling star di party was boring you ask for formal and scared the Philadelphia people because dem nuh rich like you. Girl better you did save that money and buy a green card.

36. Psa If you a fuck prezy it’s for the good looks and big cocky. You won’t get shit from him. The party coulda big lickle more. And him coulda work 10 job. It with it tho. Dwl

37. So Munchy big son beat up Neil Miracles put him inna di hospital and now him and she back together. Now tell me if him is not one big CLAFFY INNA PHILLY.

1. Who gives a shit. It’s about time a man inna Phiily tun gyal clown. Unnu clown we nuff time. Gweh and low di ppl dem bizness

38. Ennn so what could’ve cause all of this? Can you elaborate more? Where was munchy when this took place? Where is neil now? Where is munchy son?

39. How unnuh suh wicked and badmind. Di girl look good at har baby shower. Unnuh fi stop it. Dutty Philly ppl. Everybody business unnuh up inna and mos a unnuh in Trump country illegal.

40. No she didn’t she fava a drag queen wearing her mother curtain as a dress. She really stay bad. I hate when people lie for no reason smh

41. They make a very cute couple and she looks beautiful and glowing . Congrats Nakita. You gonna have another gorgeous baby.