ROLE CHANGER

0 thoughts on “ROLE CHANGER

1. leave dem alone for goodness sake.. sample side piece chill. Sample is nothing to be worryin bout

2. Isn’t IT IRONIC FROM Alyssa AND HAR FAMILY DEM NO GREE dem name no stop ring up. Alysaa you and you Gal Kay fi leave di ppl dem enuh. Mi cah believe you meck Kay convert you ina har nastiness. Memba Kay and Nikki was bess ah fren tooo so wait for it..
    All of a sudden chu “ur” man Shabba breed him wife aagian you gone losse weight, run to gal and talk bout you leff him. chile please Shabba have you weak. ALysaa you been a silent hater. You grudge you family dem fi dem things and dem good up relationship. It soo sad you gone fren you mate one time fren. it sticky pon u.

3. Fret dem? you was all in love last year. What happen the man breed yu and gone already? Every post was you sucking out the man tongue now nothing,what happen girl? lol

1. yOU CAN ONLY FREAK OUT A MAN SO MUCH TILL HIM GET BORED. Di man was not use to all dem can a worms weh fret dem open up. Di man gone back to him innocent world. Remember its all good until that freak becomes your babymom. The outlook is never the same. The boy did innocent and she brukk him out. 3 some ,strip club, and fren swapping was never part of his Resume..