PHOTOSHOP TEET OO

55 thoughts on “PHOTOSHOP TEET OO

1. SARRIE… BUT,Kelly you tongue dutty fi a big ooman oomann. This goes to show why di ppl dem always seh you breath is not healthy for anyone’s nose. mi notice from You cheating Scnadal you come bak like a hot steppa, Mi juss a wonda if you think you a mad di man ooman? Poor Owen.. Tell di man is pure iron pipe you use to ride off and him juss a tickle you wid the hot dog. If him only know seh you cah and nah stop Fukk pon him. Him really planted or lost. GOd Go wid him cause the only way him can leave is ______________________…. Otay. Gwan Kelly a use seh Wife wid no ambition . just party and Fass ina ppl business.

2. Munchie,
    Mi notice from wah day you a come out a Pose wid di young bwoy and Tyesh stayiin home. Is whofa man? So a true seh Tyesh a breed meck she staying home or is she a di wife at home and you a di wife in the club?
    Di 2 a unuh sick Jancrow stomuckk. Look how much disease deh ah road and unuh willingly a share dis lickel baby and unuh a sleep wid odda ppl at the same time. Yuckkk. Mi a wonda is which prize unuh ago win when him land ina unuh bed afta leaving the other one bed?. Then when God strike unuh, unuh wah ppl fi sarrie fi unuh.. As far as me see dat bwoy no wah none a unuh. The tax money soon done and him soon start hide back ina di house wid him young gal dem. Di baby madda weh him tell unhn seh him leff will be waiting to beat unuh fi a har man. Dwl . Soo far is 3 a unuh a play pass round buddy. And all 3 a unuh need fi go a di free Clinic Asap and doh cuss each other bout whofah Punni stink, cause all a unuh a swap juice and spit.

3. Mi nuh kno who woulda want to be Unuh friend!
    Veachy do you know you carry a very bad odor?!mu don’t understand how you have so many sisters & friends & nine a dem can’t tell yuh say your vagina smells through your clothes! You are not bad looking ,but you need to loose some weight man! & stop filter your pic dem man! Everybody knows you do & it extra!
    Munchy I like that you lost the weight say right there ,you also start to put yourself together. But low out di little boy thing.
    The young one! Plz don’t get inah di dancehallan Man to much! You need to focus on a job & do u!
    Maine!!!! Yuh need some porridge man! A weh yah get mawga down Suh fah?! It nuh look good girl.I hope its not man stress!
    Chin ,you chin,yes you weh a tek di ppl dem buisnes from round a di cook shop and a tell yuh big mouth cousin dem! Yes cause dem mouth can’t tame.
    Kelly! Somebody ago buss yuh Rasssss one a dem day yah! Yuh chat ti much! Everybody knows why Shauna baby daddy leave her because of you! Yes you! Stinking mouth gyal, mi nuh see how you’re husband stay wid yuh! You’re worthless! FYI:long weave, alit of makeup & bleaching cream DO NOT make you pretty! Get off your high horse!
    Shauna how yuh start look Suh from Wah day? Mi know it rough to be a single parent still, but yuh don’t have to be at every dance! Kelly say di baby daddy did go catch yoluh with man! Hush.

1. You eva notice how some man can class up certain girls and swear him wouldn’t sleep wid them? well Your man is one of them. I can bet you any mount a money is a “dirty girl ” a mad you right now. Man no affi own up nobaddie, as long as him KoKI happy a she him a feature and teck care ah. You can keep di ownership, cause half of the time di man a clowwn unuh behind unuh back. Wife pan paper but miserable ina di mansion. lmao. Go look a buddy and stop watch di one dem weh she a keep and care. Mucnhie mno madda what you do and how much acting you pudung unuh still a share di same germsy Koki. gweh.

4. Uno must leave Munchy and chin like uno want a job ah miracles
    Munchy tell your man to stop chat you

5. No to who put this up tho cause coco test look good to me and I don’t care TIA U WUTLESS AH WEAR RED BOTTOMS AND TEETH LOOK SUH…yeah ppl go through some shit but since Yuh lobe hype like shakiera den bitch please go to seek dental cosmetology ASAP

1. No sah bottom pic determined dat nuh ina it :hoax2
      Kelly mi nuh lie boo boo next time uno do road walk wid sum strong mint deh
      uno fi ration d bleach weh uno use on uno gray set ah sintin

6. Munchy you hate Tyesh so so so bad the topic is about uni teeth and Uni on different topic the man nuh own you nor her and the rest of Uni the way the boy can shame you n chat you sometimes when mi hear him friend them a chat you mi laugh him everytime him stop talk to you all you sisters n zully Kelly nuh stop call him phone a beg him fi nuh flop you smh mi sey mi deh the kids party as the boy n him friends come a big bottle of Hennessy him get poor soul you lost Tyesh if you breed dash weh that belly cause sey ano fi him n him sey him nuh Wah nuh baby from you lol n please go look a job n somewhere to live ppl house nah dweet boo all a Uni need a life cause uno sad munchy when you winning you dnt wear hair for 6 months please park that Steve Madden shoes thanks Maine Maine why Tia a stress you sub poor you n Uni sey Uni winning lol Tia just whiten you teeth cause you beat them bad

7. All unoi a talk donte a f**k more gal dan rasta British,donte buddy bigger than better next time mi breed for him me not dashing it away because me young and fresh unlike him ugly paper wife

8. di hola philly pass round donkey mattresses stay bad n mout eva frowzy
    10 gyal tuh 1 batty mon tuh rass uno naav no shame tree
    Jigga allstar party mek mi feel away ina fimi good up cloths amongst di sanitation weh park up ina d miggle ah d floor skin out uno batty jaw fi ar next gyal dem uno look a hottttt a$$ mess stay ina uno yawd wid uno pitny anuh run tuh evry drum pon knock hottttt a$$ mess

9. Kc’s husband Donte never told her he was ready to settle down.Look who he hangs wid.. Philadelphia’s know man whores. Is she run go married the bwoy and think she can tie him down fi papers.Donte make it known seh him nah leave him baby madda a Jamaica fi NOO baddie. gwan hurt ur own feelings Kc. Kc every man you breed fah is pure man problem. You are suppose to be a happily married woman and the way how you look stressed you look like a 60 y/o woman. young bwoy suppose to make you look fresh, sad to say you look like you sick and a suffah.

10. NO matta weh Keisha no Gangsta and Maine write or say bout Tia She a beat unuh badddd. unuh man still a fantasize bout har. Di gal have di winery weh a keep unuh man hypnotize and a dat a man unuh. Maine YOu need to really step it back up cause you look really bad now. Doh tell me seh is fraid you fraid ah di bwoy meck you cah leave him. That is no realtionship, that is embarassment.

11. Chin nobody no want that job weh you did affi beg back so you can watch the ppl dem man koki lol yes you chin a get f88k fi likkle n nothing!! Mi can not wait fi mi cousin hole you cause lick out batty germsy hypocrite munchy can not save you are batty breathe Kelly . n fi the crispy munchy mi feel shame for you girl a dat you really pick lol lol Tia girl you a beat dem baddd jus dentist n you gone a road dem born so main abbbeyyyyyyyyyy him naw leff dem wine deh Tia gi him lol

1. Dirty nasty chin always a get f**k and duck fi nothing..Look how she did a hype up with Muffy babyfather when dem just left and him use her and drop her like a hot potato.She belong in Munchy dirty restaurant.Kelly train her to be a whore like herself.

12. Wow can believe this is what dancehall has gone too some whore weh f**c n suck if ntn let fi mine Pitney weh ano dem alone mek and gwan like she den shit men patty.NO ONE WANTS LIKKLE SKINNY COCKY DONTE,JIGGA IS FOR EVERYONE N MAINE MAN OBVIOUSLY NUH CARE WHO HIM F**K WITHOUT BOOTS …Idk rasta British but it do seems like him ah deal wid munchy as for Keisha Gangsta if you know Yuh a play yuh part y u head a hurt Yuh suh as WOMEN UNNO NEED FI DUH BETTA.as one gone a next one born suh den man yah look pon it dem men Pitney and then leave them woman if whore thots and even f**k teenagers what point are you all trying to proove go buy a house invest in something Dem f**k bwoy nuh deserve any Time of any day esp if a man has you out here looking like CLOWNS!

13. Kmt bush a fools whole a dem a fight over the sMe man dem but wait Mi nuh hear seh A Versii Chrissy n COoco soo call man a f**k donte wife KC

14. Lol is what u not saying versii don’t want kc none tall. Him get two f**k from her den duck her

15. phillii gal them frighten fi them yG Bwoy ya eee same suh me girlfried from nEw york a tell mi bout them one call versi on ig how him f**k har good

16. Versii rasta British Bryan f**k anything look at munchy Showtime Tyesh Chrissy tia weh Uni except Philly full abare diease if one somebody have aids the hole Philly have it smh

17. Yg dem bruck like wah please them gal Deha a season gal them boy tha love gal mine dem and them gal so fool they will do anything for buddy them boy deh a get f**k inna them batty cococa please you ugly shoes that you wear go every party out dated n that alli express hair…veachy look at your bottom teeth ….

18. Munchy come tlk how when rasta British drunk him suck yu pussy ,munchy yu fi do betta mon and stop mind de lilbwoy young bwoy Cuz yu no him nuh hve shit fi give yuh ,

19. Rasta British a f**k Tia Tyesh granny friend weh name Rochelle n Rochelle jones n sum others weh I dnt know their name but munchy uno a talkabout tia mouth how you kiss the Rasta yukkkk them boy Deha f**k anything Tia sey Rasta hood nice and big him turn up a tripe lol mi want a f**k cause it look like him can f**k him mad munchy showtime Mnl the gal will do anything for fb stick a pin mi a watch jigga party n Tia go right behind munchy n a dance an this dummy munchy turn har back to Tia Kay n Meshia Mnl how munchy bad pon computer and nah do nth in public when mi see the video mi sey no to bloodcloth this cah be life munchy the time you type pon fb why uno nuh fight an done Kay you look ehhh you just a mad windy Suh lol

20. @ anonymous u sound badmind lowe di yute them unuh just live pon the yute dem name everybody out deh a do supm unuh call dem name pon batty dem ever f**k yuh inna yours n yes mi a defend dem because a kool ute dem n me knw fi a fact no gyal nuh mind dem ute dem have up them things only thing them fi stop f**k them waste phiilly gal ya

21. Chrissy yu no munchy nuh like yu a Cuz she cyan do betta y she a tlk to yu,munchy stop tell yu frien dem yu business Cuz dem come bck road come tlk how de lil young bwoy a suck yu pussy and seh him a rasta British no sah it dont look

22. @amy stop chat f**kery r stop chat shit weh you nuh no plz weh def**k dem have ? you tell mi nobody nvr seh dem nuh kool r nice I could careless him dem kool r not dem a young yute suh dem fi do betta and stop mek dem name call up wid de philly mattress dem ,rasta British go check yu self Cuz memba seh Max hve de big A and memba seh tyesh f**k everybody nd sell pussy wicked

23. @ stacy wah the f**k u knw by the way u probably dnt have shit in ass u come pon site a chat bout ppl the yute them eva walk a beg u ntn yet probably a tun the yute them tun yuh down mek yuh Suh bloodclatt bitta fi the yute them

24. Nasty pon nasty a gwan so in philly mi thought munchy was betta Yuh pussy mussi be rotten if you f**k anything afta tyeash or Tia yuck ya betta get check fast Kelly a big hoe to that’s why she mouth smell so to many different man up in her Shauna a dunce hoe with kids and she don’t look good Inna do club start stay home veachy is just a hoe but her pussy nah get she nowhere she still at her mom house an mi fill it for coco get her some new shoes and Candi just sit and f**k afta chyna she whole life skilli the most ininfected nasty please Philly hoes get checked

25. Suh y munchy cyan put up nuh pictures wid she nd rasta British and she love him so much old gal munchy yu fi mek de mon tlk bout yu like how yu a tlk bout him too Cuz rasta British Put up. Pon him ig seh c&c lock him nvr seh (munchy & rasta British) munchy tyesh a kill yu slowly bout yu a de winning team winner team mi ass, smh Tia Tia yu hve too Daughter yu feel seh full time now yu stay at home and be Mother to ur kids dem,veachy yu work plz buy good clothes put on pon yu kim dem mon yu seh yu hot gal nd yu cute yu only hve two kids mon yu fi do better fix up yu kids dem when yu bring dem out Cuz yu dun no seh dem nuh cute already.

26. Tyesh not on no winning team the boy sey all she do a mine him n clean him cocky munchy not winning either they all loser him munchy them guh ihop this morning Rasta stop wear that one jeans versi you wah sum clothes junior mi not even talk about them nigga a bitches all them do a carry news Rasta carry news like bitch no sah

27. No sah suh y munchy never put him up pon him birthday munchy him nxt gal candyassets weh de Rasta British love so much a beat yu baddd munchy and munchy stop write up shit bout tyesh Cuz de gal nah stop f**k rasta British and de Rasta nuh stop tell yu one bag lie old gal munchy need help

28. This is more than drahma tyesh easy fi f**k so who wouldn’t want free pussy. Which man inns him rite mind woulda proud fi say him and that deh or she a him woman

29. munchy NOTIME mi beg unu fi mek unu part inna yuh dry pitchy patchy head invisible n tap photoshop d tarter from unuh teef deh it nuh luk gud

30. Rasta British deeh dinner with his girlfriend munchy n her sis n zully suh where’s Tyesh n Chrissy lol poor uno youll bitches need life munchy you work over fi this dinner lol mi sey the Showtime is load shit munchy gwan like a max alone duck har keno og Teflon and many suh you’ll have pussy history

31. Tyesh abd Chrissy a Philly matterrs what is munchy veachy? Munchy the gal is threat to you that’s you tell bare lie pon har every second you post stuff bout Tyesh but listen Whitney n debora cox song cause when table turn it nah guh be nice mi hear sey Tyesh get har greencard congrats now guh work n find somewhere to live

32. Nuh the gal pussy uno philly gal luv watch gal pussy uno hate the gal so much why? everytime the topic about Tyesh the topic is about teeth munchy Maine veachy hop off the gal them name a have the man munchy congrats hope keep him Mek him married you cause you fret if trump win cause you a guh back to the gully where uno belong Kmt philly topic stale and play out Kmt…..mi see Chrissy n Tyesh mall Saturday and them look good mi nah lie

33. Whoring tyesh yuh need fi stop write now because we know a you a write bout see a mall and look good.

34. Munchy yu nvr sit bck and think you rasta British nuh want yu put up nuh pictures wid you nd him yet no mon one gal cyan suh f**king fool munchy yu seh yu betta den tyesh but in what way yu betta den tyesh plz tell de world how yu better dan de girl Cuz yu cyan bring de bwoy go dinner fi impress him seh yu hve yu money munchy we all no a you pay de dinner bill Cuz dem bwoy nuh hve dryshit Inna him batty fi pay fi shit tyesh nuh stop chat him seh him broke nuh bbc, and cocco seh munchy a her sista but munchy a fool fi mind her young ass boyfriend ,boy munchy rasta British have yu head a way munchy go tek de money nd go take of ur one daughter Cuz rasta British a play yu like a deck a card ,

35. But him play tyesh like a fool to and then f**k and duck her then chat her say har pussy big and stink