PHILLY WIDOUT A NAME OR PIC

Com on philly talk to mi know. Is dis a promo help or is dis a relationship? Cause all of a sudden dis man a tek pic nd a post it up now ever from him keep a flop ass round robin weh nuh body neva inna. All di gal do is promote him music weh nuh body nah listen or buy.. nd him fool fool clothes line as yuh wash it the color gon. Big ole woman ova 40 yuh no tap mind dis dutty bwoy. All him a do a use yuh fi promo. Tap tell yuh frenz dem yuh business cuz when yuh and him inna argument yuh run guh tell dem all a weh u do fi di lil dutty boy. All yuh sista dem say a use the boy a use yuh! Young gyal have more sense than yuh! Fi a big woman yuh need to do betta. Since yuh wan be a mada guh tell yuh young bwoy song fi go learn fi write song weh mek sense. Cuz the streets talking seh all him songs flop. Me listen sum a dem and dem sound like shit. Him no tap walk and beg selecta fi play him fool fool song dem. Weh flop like yuh dance. Cuz a only wen u inna dance dem play yuh song dem.

28 thoughts on “PHILLY WIDOUT A NAME OR PIC

1. Ah Mitchie Boo yuh a chat? Fi har mon ah try mek him name inna dancehall and sound like a rass eediat. Him did deh pon di radio and Bubblez ah ask di mon some question an him gwaan like him nuh undastand wah Bubblez a chat bout. Cyaa ansa di question dem him jus a laff laff like a eediat. Ah mus bloodclaat Mitchie Boo mon yuh ah chat.

2. Did Kelly move out a Philly or nah. Me see di peopl dem ova disneedcrowd a welcome har to DC dancehall and ah throw subs. Tell me Kelly really no gone a one next state wid har wutlisness. Buoy Kelly it sticky pann u and Owen bad.

Munchie and Tyesh. Is unuh make this goat looking., no clothes, cheesy foot, brick pocket jigalo feel important. Unuh na collect and unhurt a almost 50 and nave nutten fi show but a stretch out hole . I’m sick a unhungry now man. Him no stop play di a a unhu while him wife a line up fi buss unhu ass.

3. Ayeeee sahhhhh munchie!! Yuh nah learn????? Kelly I don’t blame you if its true that you have relocated, sometimes change is good. Best if kuck to you and your family.

4. Twin white; word of advice sir, please slow it down a bit. Learn from the “flossing king”. I know you are probably saying you are living your best life, but please make sure you put away rainy day money and savings for your boys.

5. I said the same thing this morning looking at his ig and pics from his party. Pretty sure his money is not from working a 9-5 and he is posting videos in stores counting out money and in clubs washing the bottom of his shoes with champagne. Smh

6. Veachy wid di good hole the other day yuh gladly saying a your man nd a play Vanessa blind song my man suh di little youth start fuck yuh back no sah Kc where are you it look like veachy take back har man all well put up on her IG wonder how him other woman them feel no sahhhh a hope a nuh likes him start fuck yuh back veachy

7. What a piece a nastiness? Dontae Donate Donate. Why? Why? Why? Veachy tho? Why would you make your wife look so disgraceful? Dutty, nasty, sinking Veachy? Woman done pan yuh Dontae? Jigga your not a good friend. How can you see your man f—- ing di Megatron transformer and yuh nuh tell him fi run? Friend like you who need rass enemy? Veachy Everytime mi see yuh. Mi wah wah vomit. Dontae yuh likkle stomach trong bad.

8. @11:27 Look like yuh obsessed with Veachy or Donte which one? Mi have ah feeling his Donte, ah wah him nah look yuh way

9. Obsessed wit dantae tho he not all that honestly don’t say someone obsessed with veachy nuh do that on another note if yuh and the man nuh deh stap trouble the man wife

10. Really? Veachy sink and Dontae broke. Nobody, obsess with that bull cow an that broke man hoe sweetie. I wouldn’t want Dontae because if him friend dem don’t come out and buy a drink him dead fi thirst. Philly low life dancehall dounce bitches always think somebody a hate pan ppl when dem talk di truth. Unnuh all need fi guh get straight inna Trump country and stop kiss ppl ass. Yuh maybe kissing Veachy aka Transformer an Dontae aka ever broke ass but not boo boo. Carry on, no papers, dounce bitch.

11. KC should be happy. Any body who hurt say Veachy tek dem man need dem head examing. Anybody cah tek Dontae, from yuh have likkle change. Veachy a spend di fresh cash money pan him suh him will sell him body. Him kind like dat. Unnuh figot a who him flex wid.

12. Some while ago I saw with my 2 eyes one night I was in a round robin. veachy walked over to kay, har sister and dantae. As soon as she talked to them and walked back off stay bad mesha touch har sister. They say something to each other when she walk away and buss out big dutti laughing.all three of them. I shake my head because if that’s what she call friends, she need to check her circle.thats why I stay alone.when veachy start whining in the middle thats when they laughing at her more.

13. Everybody laugh when Veachy a wine inna di middle a party. It just look like a big hippo get let outta di zoo. Where is Philadelphia zoo keeper when you need them?