PHILLY PREGNANCY QUESTION

Mi seh met, di biggest question inna Philly Dancehall, a who breed Tashie Gophie. Everybody a wonda if she really guh breed fi di one order bwoy weh live wid him ooman or di wild bunch man or di first baby Fadda. She fling pregnant pic and affi tek it dung fass.

40 thoughts on “PHILLY PREGNANCY QUESTION

1. Don’t look like she breed she look bloated and out of shape next topic with bare fake clothing and bags she not fooling nobody

1. Why the fakeness bothering you so much lady unnu Philly gal dem bother bad and miserable as f**k why is this your problem just Mek sure yours dem real

2. Dem gyal yah luv run guh breed fi prove sumn. Yuh life still aguh miserable an havin a baby only mek it worse. Yuh think raising a kid by yuhself is easy? Nuuf ah dem mon yah inna dance hall don’t want nutten to do wid pikini worse dem haffi spit out money gi yuh when dem waan name brand clothes fi wear to stand up inna dance and boasy? yuh lucky yah. Poor likkle pikini aguh suffa. my girl mek sure yuh have yuh life togedda and can finance yuh an di pikini well being yuh ere. memba mi tell yuh

3. Lol, f**k when Trump send out him Feds dem fi when di party ova an line up di drug smuggla dem, di plp dem weh nuh di yah legal inna one line and di plp dem wid papers inna di next line. Unnuh wi find out if weed stop rass sell. F**king none ambition bitches. Unnuh a guh rite inna di jail cell wid unnuh drugs man dem. Dem time real or fake don’t f**king matta.

1. Heheheheheheeeeeeeeeee :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

4. Nicky as tashi spit you run wid it, tashi is a two face chat everybody all har family,you gone breed fi di people dem man and him out wid him woman weh him nah left ,girl get a life you too pretty fi a breed fi gal man but as they say you were water house bycicle nothing better to expect,when me see you a pose like good gal you only a fool yourself tashi we know you a whore you sneaking wid it.

5. Tashie look way betta dan di bwoy woman. Him shoulda glad she a pretty gal like tashie breed fi him. Him ugly like wah if him neva did a hustle nobody wudda look pan him ugly rass.

6. Wingie aka scumbs yuh memba dat name …, y u a hate pan Tashi she is not DR gabby wey slice u yup n f**k yuh ole body up ppl caah breed from dem mouth rotten hole gyal yuh mad cuz everytime u breed yuh affi nyam it everybody knw u dash a philly a hide n tek bus.. u love talk bout rich what you really have tho … why everybody clothes and shoe bAdda you you bad mind wingie where is all ur kids dem all ova like dogs lol. Worry about dat

7. Wha wingie have to do with this and who is she hiding from ? Where is the BMW Truck ? People dem won know what really gwan with she run and hide from who ?

8. Can’t be the same wingy that drives that new white benz and yes this is her commenting and off course bus train everything it’s a form of transportation jealous of tashi how when where and why,belly fi get dash weh a who vex,and yes no papers and still flying still living and still doing surgery all when it slice up a who vex my body

9. Unnuh miss out one thing she staying with someone cause the place no rent yes unnuh want know more just ask me I will spell it wingy keeps no secret another thing I need some customers for high grade yeah call the police and tell them.

10. Too much fake shit in one place don’t look good even the dusty girl in the fake shit everybody look too common you never look classy yet always ratchet with all that fake shit

11. New white BMW make we see the new one cah you just f**k with no cares Unno pussy must have no walls and stop running from state to state and go get your kids dem don’t take no more cocky until you do that bout new BM

12. Dirty wingy weh always nuh live nowhere you over here talking bout people look dirty,bitch yuh forget seh yuh was f**king a dirty man weh nuh like bathe? Bitch a you same one always a chat yuh babyfada Chris with yuh man dem seh him nuh like bathe. Bitch from yuh babyfada deh a di FEDS did you go visit him yet bitch? Oh I forget that you are f**king illegal lol, you worrying about the wrong thing slut bucket. Cah it look like your weed dem dry up, cah you a di fuss homeless drugs dealer mi ever see in my life, bitch yuh always homeless.

13. Dirty f**ked up lean body wingy, yuh nuh see a bare cheap shoes pon sale and cheap bag yuh always buy bitch? F**k outta here. Yuh need fi put that big pussy under your foot to good use and go get yuh green card you dumb bitch, before yuh guh join your babyfada at the FEDS clown ass gyal, remember the FEDS looking for you too bitch, that’s why yuh Affi tek weh yuh idiot self lol. Yuh look and sound dumb lol, I don’t know a which clown pick you Up? Him nuh see seh yuh is a kitchen mat dwl lol?

14. wingy is unnuh problem so wait deah unnuh neva know me wingy the dead dog don’t care Pussy fi f**k out cocky fi suck so wait deah when the x6 Park and the Benz out unnuh realize me have x6 or it did too good fi mention unnuh lucky me nah stop do the things dem scrum,bum,whore, shit ,bitch you name it I am all of the above all when the batty lapsided it still a wear pussy still a get f**k and wingy still the topic come on men I’m built for this shit 100 Pitney that them daddy love they don’t need my love that’s why me bring the Pitney dem weh di daddy dem frighten fah and dash weh the rest yes I said dash weh,and yes this is wingy no gal no have me ticket but me I spit it all just ask keep wasting y’all breath same dead dog fi life

15. The FEDS on them way to you wingy leave Tasha a gone if she want to carry a child for a man that done belongs to her it her business not yours Is like you want the man to breed you too

16. @lean body wingy you are no body problem bitch, we not even did know seh yuh was still alive lol a you come nuff up yuh big lean body pon pinwall and a heavy down met site dwl. Yuh look like the big building weh did collapse down center city lol. Now let’s get this straight bitch because a you said yuh life is an opened book. Are you talking bout that x6 weh inna Chris sister name weh never done pay fah and the people dem a look fa fi repossessed? The same one weh yuh affi park it and yuh caw move it???????? Bitch yuh need fi leave drugs life fi real cah like mi seh you a di worst Homeless low life drugs dealer mi ever see in my life lol. It’s not working fa you boo, yuh already a f**k done the place, stop f**k fi chump change and dry up weed and put that big pussy to good use and start f**k fi real money Lil idiot gyal. That’s the problem with sum a uno idiot Jamaican gyal uno nuh know real money. Uno see a man wid 20,000 uno think him rich di whole time the nigga a mentioned lol. When gyal a live good and real money a mek them nuh buy sale shoes and bag lol. Geh get yuh life bitch, a substance over hype.

17. Wingie aka Shanique Blair enough of you know You just wanna be seeing nobody member you alwayss nuff up yourself bitch bye …,Bout x6 n Benz bitch you wish n calling begging for 50 dalla .DWL

18. Everybody who talking on here don’t have shit so what you mean substance over hype. All a unuh bruck and hungry and a f**k the same dutty dancehall man dem weh chat unuh like dog. None a unuh nuh really better than none. Bag, shoes and clothes is nothing to hype over cause mi nuh see nobody a philly weh ina dancehall a live nuh good good like. All unuh do a sidiung pon pink wall and chat shit cause unuh have nothing better to do ‍♀️ For some big grown women with kids there should be better things to talk about and live for instead of loving to tear down the next bitch especially when unuh a di same ting

19. Tashie yuh a try too bloodclaat hard. All a di man dem dis own yuh. Why cah put yuh badda Fadda? Waste bleachout gyal. Ole Philly Dancehall bicycle.

20. Lean body wingy it bun yuh ehhhhh true yuh come pon pink wall a dash shade and the script flip pon yuh lol old nastiness Ctfu. Yes bitch stay under the rock weh yuh crawl from, because mi swear pon your life nobody don’t miss you. Gawn live inna yuh fake unhappy world boo. Cah gyal weh nuh have nuh green card life caw happy inna merica. Yea nuff ppl in dancehall don’t have shit yuh right bitch but you worst than nuff a dem. At least dem live somewhere with them pickny dem a be a mother. Guh look a real life low life gyal.

21. Jus to let you knw wingy I screen shot what you said abs send it in to the people to whom it may concern.

22. Cherry you can’t class nuh body look how you daughter look She need some Brillo pad and some scotch bright and some Ajax

23. Bitch tek the woman pickney name outta yuh mouth, mi sure you cant walk ah mile inna cherry daughter shoes, she about something, well educated and have up har good good job, cus cherry and leave the innocent pickney out of this deaddog.

24. tashi has been a garbage container all her life . she still can’t read chat every last one of her fam frens 2faced slut & calling begging ppl to care for her kids violated her probation & wanted .give her mom clothes & get a ears full Trashtheyare