PHILLY PEOPLE CONFIRM

0 thoughts on “PHILLY PEOPLE CONFIRM

1. Well if it happened it was between 12 am and now. She and Maine was arguing back and forth on Fb cause Police show up a Maine Residence fi the tuff guy. Maine promise she if she miserable Tia going back home. Mi cah believe Maine a teck all di stress before she juss leave di dutty bwoy and go look a future fi har daughter.
    Maine need fi member she di Police gwine watch har sneaakin to go get har buddy and lock har up o cause she harboring a fugitive. Maine fi memba seh she cah hide cause all when it dark outside dem gwine fallow har eye ball ina di dark. All a dis war ova a roaming koki weh ah gi dem a dolla.
    Maine me believe weh Tia seh di bwoy seh “You cah gi him nothing fi eat cause you hand no know stove” and how you “nasty”. Maine is really dis bwoy weh lap frocktail and chat you, you really a defend or is scared you scared for your life cause a badman? From him breed Tia you should Run not walk, cause unhu same one seh Tia Front busy dat means disease is spreading. yuck, :marah :marah :marah :kacau:

2. Let’s hope this is not true. The worst kind of person to deal with is someone who has nothing to lose, it will never end well with you.

3. Oh man i hope and pray it aint true mi a call her but mi cantreach her..dont kno if she busyor wat..A true weh sewage seh front da bwoy stab tia ugly dutty shit lookin mouth Maine nuh stop throw wud pon tia..she was even laffin about the incident that almost killed the girl which I think on her part mek her look like a scumbag..I called tia wen I heard she got stabbed in the earns beaten by dis dutty fool and mi nah she cudnt stop awl pon da phone..at least I can seh mi Nevada see tia a dash nuh wud po Maine pon fb nor did she say anything bad bout shit teeth Maine pon daphone.. A pure positivity mi see she write on fb and I commend her for being positive ..wat ever she does wid her life and body a fi har own it’s not like da dirty sisters don’t do da same ting so why aretheysosorried..a da dutty nasty wonder fi tek it up wid cause him owe Maine loyalty tia nuh owe Maine ntn..a fi har yard himlive and sleep and wrap up wid her, a fi har car himdrive a she a in him and a clown out herself fa..it’s so sad wen females allow man fi tun demi na clown and den diss da gal him a clown dem out wid kmft dis crap gone too freakin far now man

4. Tia fi use this as a blessing and get her documents as a battered woman so dutty Maine caan have it ova har fi threaten fi et har deported, caan believe a next woman/mother a rejoice ova a nex woman beating.

Tia, use this to ur advantage and start a new life

5. Omg I don’t know this woman, but thank heavens she is ok. I can’t believe people will use violence or tek the life of another over pettiness

6. Maine continue to hype herself and show off I wonder if she know how she ugly and look sick.why she keep talking bout being smart and put up throwback picture of LPN school? Why isn’t she a LPN after all these years?

7. I’m so sick & tired of all of them. I don’t care for any parties involved. but that damn Maingy looking black 1 deh. I just had to unfollow her dumb ass yesterday. It’s always something with her and her sisters. Everyday them an people a war. Maine u so miserable. just STFU. U my dear, are an even bigger clown dan Tia becoz u have no ties to dat good for nothing man but you’re sticking around trying to prove a point. What exactly are you gaining? Is there some sort of prize? U & your piece a man ugly nuh F*ck. Nobody wants either of you. I hate ghetto, classless, tacky miserable broads! And that is exactly what you’re behaving like. But you’re sup to be a business woman. Please stop it! you are making a fool out of yourself. Everybody know seh Tia ain’t sh*t. But I have yet to see her put up all that garbage that you stay typing wid your little crawny fingers dem! God I’m so sick of u. Every time I scroll down my news feed is u and some fu*ery. Stay throwing shade & knowing dat if breeze blow too hard it push u down. I swear, I don’t condone violence, but each of unu ugly sisters need a proper dussing 1 after di other. Y’all so miserable it’s a shame. I’ve run out of words to describe y’all just know that all of yousssss have been deleted & blocked. Kmt

8. all these woes was drug money dats all, a wanda a who a go pick up all di boxes now dat omar on di run………… yes congo boxes…………………………………………………………………………… lol maine tell me di hole story pan dem………………………………………………………………………………………………….. dem shit food every week fr Arizona…

9. Not to cut the story short, but why nuh story nuh come in bout shining star, Barbie, and gaymon. One piece a three one mi hear dem gesso wid an Di gyal wet dem bring ova deh :request