PHILLY DEH WID CLARIFICATION

88 thoughts on “PHILLY DEH WID CLARIFICATION

1. Wait ms goodie goodie dis weh com a shop n act like she all that???? Den bupsy av something to give you??? A you put him ina name brand fi true nosah spring a keep.

2. Kc Please go to church and give yourself to the Lord. you were warned about Donte. See it deh him use you get green card now him a fly all over with gal cause him fly for free working at the airport. How you get them is how you really loose dem. you did know him have him babymadda a Jamaica weh him love and go insert urself in deh bout you wah teckk ova. Happy red ants.. you just no have no luck wid man.

1. Kmft uno jus a mek up n seh anything bcuz all this time uno neva see di gal now every weh unno see har now uno too lie n good y uno neva cum talk up from b4

1. KC IT DOESN’T beleive what you want. But how is it a coincident that they were alledged to be cheating togther and end up at the same party in Jamcaica together. All you bawn ovanight and over due. Just gwann stay wid your husband and wait till him tell you say him wah leave like all Men do. Don’t make nobody mashup ur good good marriage. is jealous we jealous yah mums :hoax2 . :maho

1. Mind your fucking business .. ppl don’t gotta put everything on social media ask them too RASS fast !!!!

3. Dat don’t make no sense to say dem go together cuz if they both work at the airport an can fly anywhere not to be seen why dem woulda go to Jamaica where people can see dem local. Common sense. Dem coulda fly to Iraq if so be the case.

4. another story like jigga and Shana. nobody but the woman send this in to broadcast it.chin good job. just a mate that’s fighting for wife possession

5. same thing I talked about on mesha post. I would never help a motherf..er get a ID in uncle sam country. these men are too ungratefull and disrespectfull. I’m a citizen and a boy bettah walk clear of me. I’m not helping no body. I hate Sunday best gal dem but at least stinking mouth donte should be more thankful and respectful. karma is a bitch to ungrateful people doeh

6. mix up buss lol but from chin counterparts, this was a weekend rolling. she said she was down there with him for the entire weekend then them come back home. ah your man chin.tek over yes.

7. Di ppl dem weh a comment bout pic nuh look like 2 sumbody weh deh. Unnuh nuh rass. Look how long dem 2 yah deh. Dem deh a di same party a Jamaica. Donte Fadda dead Placka baby madda guh wid Donte fi moral support. Dem deh. Donte dem love likes. Dem will sell de soul fi money and name brand unnuh stay deh.

8. @8:23pm same thing I said. He love likes so they will do anything and don’t care about what ago happen. him always have bagga gals in parties and don’t care. dutty kc must did mad to even consider helping him. gold digger stinking mouth donte mi don’t rate this move if a new pair of shoes. nasty kc learn your lesson now. him and jiga just alike. him stink and broke. kc you are a full time idiot to really help stinky. hush lol lol

9. Alot of these women confuse real marriage with marriage for papers. I say that because when a man marry you for papers which alot of foreign guys do, its strictly for papers in their mind. The whole time they telling whoever back in their country that they will send for them when their straight and your nothing to them, just a friend, relative or fake wife getting them straight in America. Meanwhile your here in America, thinking your a real wife with tons of confidence and high self esteem feeling like no woman can touch you because you a di wife and blah blah blah. It’s a difference between a man already being straight, really loving & marrying you and you’ll help each other versus the man that need your help, marry you, talk down on you to every woman he sleeping with and leave once he has what he needs.

10. But is kc broke dante like that.. veachy and the others wasn’t giving dante nothing.. but nasty looking kc jump enn run go breed thinking that could’ve hold dante.. she work so hardddd just to take care of this grown ass man

11. So How long is Placka in jail for? Wonder how that’s gonna work out for her when he get out.

12. I would never diss my wife and kids like these young men. I have a side women that go to party and she better not call my name so my wife can hear. she know much better. I value my life so I would never try get caught up in no argument with another man or his crew over no gal. I want to see my kids going to university while I’m alive. I see these boys in the parties talking about they are galis and they are not. galis don’t sleep in another man bed, drive a car he buy or get caught like this. no p…y not gona make me dead or go to prison and leave my babies and wife to suffer.

13. Dante jus a bum bitch. if teka man or jigga don’t buy liquor at the parties he can’t drink. he is constantly begging the gal dem for things. so when he catches these weak minded sluts he uses them at his best advantage.

14. Indy party cum weh like a silicone valley tpc from Bubbles, Petty Nicki, Shauna Sweetness, Sharon Smith a bare plastic body parts inna Indy party Friday night. A lucky ting nuh fire Neva inna di party cause di whola di plastic dem wudda kotch a fire bun to nutten. How unnuh dweet? Hype wid fake bodies?

15. Den plakka deh wid all dem bum gyal here she can go tek a bum man too unuh low ms chin mek she fuk any body anuh yasu alone dem fly go. Me hear from good source dem a tek trips so it nuh new

16. Silicone Valley? Lol unnuh figet bout man looking ashy Cash? All di money dem a hype bout dem still look a hot ass mess. Maybe dem need fi work pan dem double chin. Di whola dem wid fake body have chin. Shauna Sweetness fi face look tight like a plastic bag. Yuh nuh look gud.

17. Some of you Philadelphia people are some ignorant shit bucket people. you all notice this young man walking himself in fire and instead of encouraging him to do better and talking to him you all here criticizing him. where’s his friends, wife and family. its 2019 where people killing people for a piece of candy and you all making a joke of it. Then you all will be the same one crying and posting shit on social media about how sweet he was if something should happen. young boy you have kids please start getting more careful. anoh everything that glitters is gold. I see you a lot in the parties and don’t have a problem with you. You Dress good but never talk to you personally. go easy younging life is precious especially when you have a child to live for.

18. @anonymous Him nuh care him know a don woman and him a fuck her same way…him say him a bad man too and him never beg her a chin gi him d pussy so not take it…what we fi encourage him say dont tek it…d mount a gyal dis boy ya fuck ina d place it cya count.

19. sender what yuh mean encourage? encourage boy that’s sending messages to the man friends that him a bad man. he told a man that he should come tell plaka friends that anything a anything. encourage boy that old enough to make a child. if he don’t want to love his child and he don’t want yo see them grow up who are we to intervene. if he love big life and sweets from woman that much then f… what he put his self in. him mumma, sister child and dutty wife need fi encourage him and remind him that even a treat from a newborn should be taken serious

1. Bwoy Donte and Jigga will selling dem soul. Dem a hustle pan di side but love likes. Dem love woman tings. Just wait man. Yuh see dem inna party a gwah like dem a di shit. If hear some stories bout dem licky licky bwoy deh. Don’t believe di hype.

20. Fuk e pussy dante a your own from before plaker gone a prison…breed it if u can u d gyal dem say u av gud ood fi gud fuk

21. Funeral all mothers day me see pic wid har out wid him mother so a dem hav a good future gwan ya boops a she put u ina brand

22. Dih boy love woman minne him from longtime. him don’t believe in working and elevating himself. all him do is swing his d*”k and beg woman. he need someone to encourage him to go to the dentist. this sender is not lying he did say he is a bad man and he is going to take down one of the adda man. I heard in the streets that some one from adda get lock up and one of dontae friends tell me that dontae was the one that call police on the person. gallis where? no gallis even want to fuck their friends woman that he par wit. Just pree him in the parties like leeches on jigga bottle. stinking mouth snitch dontae since you say you are so bad bring it on. boy go leech and snitch on your family and your whoring manmascot babymom that you disgrace everyday.

23. Uptop deh suh how Yuh know Dante mouth stink until Yuh all a call him stinky to pussyclath anyways Dante Yuh ago mek man hurt Yuh ova woman and its not your wife just saying Yuh all a push badness to nd a hype wid it

24. stay with chin yawh donte. don’t let man mascot kc or no envious Philly people stop you.

Her p.,..y is really worth your family and child crying when your resting in a coffin. don’t let nobody encourage you to leave her. like the uptop sender post that unnuh a fly a lot of places. trying flying to heaven I heard its beautiful up there. send the pictures to chin so she can send it in to met again to prove the beauty to us.

25. @damn idiot if I laugh my mother tunh man. weah yuh say go to heaven and send us more pictures. I must take a sad situation into a joke. this is seriousness though. if these guys have kids where do they find time with there child. they are from parties to several woman houses. guys don’t you know kids needs physical attachments and love like they are giving every woman.the same energy you all giving a female try spending some of that quality time and energy with your child. some man love facetime there child and think that’s a caring dad. sorry to disappoint you but that’s not love. that’s iPhone love lol. 1 bag a waste man dehm.

26. Di order man dem need fi cum offa di gal name caz di gal nuh gi none a dem di pussy dem a carry pussy feelings betta she gi Dante uno a gwaan like she nah nyam salt if a plakka did out and shi lock up weh wudda gwaan kmft

27. Boops why you send in the picture. I hear you say you was going to do it but I didn’t believe you . The man not going to come out and be with you after you sleep with bones man and give boons man 3 sum

28. boops didn’t send nothing in. I got if from a excellent source that chin sent it in. now she a swear innocent like people a dummy. yamhead kc don’t stress I am going to inbox you the toll free number to ICE lol they will take care of dantae. Send his broke and bossi on notin ass back to towerhill and they hate him down towerhi too.

29. @4:44, learn this as a fact for the future. Just because a man use ever woman him don’t want doesn’t mean he’s going to use the one him find and want. Men do what women allow. Dante has a job. Did plakka have one?. What makes you so sure Dante cannot do anything for Chin? They wor at the same place. Stop worrying about Chin and Dante and go worry about yourself. Dante is paying bills just because he wasn’t paying yours don’t think for a second he’s not paying hers.

30. @10:48am Who is going to put him in a coffin KC? Is this your way to keep a man? Threatening him about a woman’s ability to cause his life? Your condition want shampoo then mumma. When yu naw keep the pickney from him yu a bring up unnecessary drama. You want him to leave Chin so bad you talking about Orda man ago kill him. Orda man dem need fi kill dem one an odda. Marsha stop fuxxing Congo yet? Congo can fuxx him fren dem woman issi him try afta all of them even Chin. Why dem so worried about what Chin doing to Plakka but dem nuh worried about how Plakka doing in jail? When last one a unnu put a Dalla pon Plakka book??? But unnu concern bout what Chin doin wid har front pretending a Plakka unnu care bout when a punny feelings unnu a carry!! Plakka party coming up mi nuh si not one Orda man a promote it but yet still unnu a pree put Chin front! Guh WAtch unnu owna woman dem and unnu mumma please!

31. @9:27am unno a real eediat why Chin would Sen dat pic in????? If dem deh u dont think she mus have a betta pic to prove n den again why shi would deny it n still sen de pic n betta yet plakka soon cum why shi would a do dat wen di man soon cum out. Deh story yah jus all ova di place n sound stupid

32. @9:27am while u sendin the numba to KC jus mek a qik call fi dem stop a Boops yaad bout anuh Boops sen in di pic Kmt. Neva talk to Chin yet but one ting mi can seh is Chin a nice gal an dem dutty man yah fi memba di gal young look how long di man lock up dem really expect har fi wait pon him and wen him deh a road him cocky busy wid di dutty gal dem Chin live yu life yah mums

33. Congo always a fuxx him fren dem woman from long time memba say a so him get him baby mada rashie a did him fren woman .yea and di first dawta a no fi him own .

34. We the Philadelphians people are laughing at you KC we all know that you is THE ONE write up these thing.. you sound bitter,But you did already get warning about dante but you never want to tek no chat so you married him anyway fi gi him papers so nuh badda cry about immigration now.. because same How you give dante papers under false pretense a same so you did get yours.. tru the lil boy don’t want you and want him want up chim nice clean body you want him fi dead now..SMH.

35. waste gal chin cum suck off all wih wood. I never say idiot kc ago duh anything. the boy a sen treat to wih and wih say what we wan toh say. yuh tink wi a bate fih meck yuh fuck boy treaten wih. continue call up dih man dem name and see. non ah wih never put fuck argument tuh yuh yet fuck off. yuh just vex cawh wih nawh sen on nomore money pon yuh.

36. @9:38, u think everybody careless like unuh. Mi nuh fuck careless community cocky bout because him never use to pay my bills. Whole a unuh careless like. FOH!!

37. @ Anonymous on May 13, 2019 at 10:02 pm – Plakka bed deh right inna di jail weh him deh! It’s a crib size bunk bed suh a when Dante reach inna it?

38. Anonymous
    on May 15, 2019 at 3:10 pm – Bout Chin careless weh unnu know bout di gal? Unnu love act familiar wid people when dem name drop pon pinkwall. As fi di kareless orda bwoy weh lef di comment bout waste gal, a yu mumma a waste gal, unnu more equip fi suck hood Dan Chin cause unnu mouth get use more! Bout sen on money wid unnu bruk n hungry bloodclothe seld

39. Unnu worse Dan bait unnu a bloodcloth worm a dats why unnu ketch fish! One set a batty man wid no orda! Bout one orda! Unnu run unnu mouth like wata!

40. Veachy how you feel about all of this knowing you don’t come after or before Kc boo all Yuh a hackle up Yuh self when Yuh see di man Yuh nuh impress him nuh more not to mention excite him Yuh betta hurry up and come wid the tummy Tuck nd breast lift boo probably then you’ll have a chance again

41. @ 6:21pm Kelly yuh wicked to Veachy no suh do tuh how Veachy worship di grung unu all suck off BK hood pon yuh wicked bad

42. If Chin so good and perfect how some gal weh nuh nice and good like her tek her man?, unuh same one weh a diss and lick out pon her a run come defend . That’s why mi nuh keep friend.

1. People grieve different you ca tell a man how fi grieve a your son bloodclath dead lowe di man a so some a uno just fucking nuff

43. @8:58am Man a dawg suh dem will fuck anything di gal tell none a uno shi perfect? Ok, nex story met

44. Unnuh gwah like uunuh nuh know seh Dinky a ole woman and ole hoe to. Inna dancehall a gwah all now nuh body nuh see dis homeless bitch. only inna Philly dutty dance dem ole gyal can gwah like sumtten.

45. Big up the icons pat vodoo n cherry hope uno have uno henny fi see cokehead dinks get beat up big up uno self…… jah mi did think crackhead did have extra strength but dink’s get her ass beat where is the duce man them

46. How it guhhhhhh Kelly who Yuh fight lastnight. …… And Munchy a who Yuh rush Inna bathroom lastnight a di party

47. Munchy see kelly go inna the bathroom and follow her and handle her RASS Inna the bathroom . Wah dem did expect dem jump the gyal so she come fi dem one by one too bloothclot . My hear sah she did fix kelly business though . And then munchie a come out and see Dinky and sah all u tooo and RASS up Dinky lol no sah munchie naw play with nobody she come fi dem one by one

1. Veachy u couldn’t follow Kelly go bathroom and yuh know she on the wanted list. Ya nuh real fren ya enemy

48. Mi did wah Munchie broke up Dinky. She too rass nuh. Everybody business she inna fi big woman.

49. So what’s wrong with that? That’s what you supposed to do. When they jump you, you get them one by one.if they gotta jump you, they can’t beat you. Good job munchie.

50. YESSS DEM JUMP THE GYAL & she a come back fi dem one by blooth cloth one .. that fi reach dem RASS man .. them gyal dah cah fight only can jump people .. she fix up kelly inna the bathroom dem sah kelly must think a one ghost was attacking her ass and mi hear sah bobby woman post the video but she tek it down . Dinky must beg fi tek it down

51. Munchie, mi wah buy yuh a drink mi gyal. Dutty gyal fi lick. Dem tek it did dun. Mi seh mi happy like mi get a visa today.

52. come over here Kelly come tell us how you feel after you got your ass whoop.Why you and your friends are so quiet? Come on big mouth with nothing behind it.Come tell your story.Hahahahahahaha